• 3% zľava pri platbe prevodom
Stacja dokująca HUB 6w1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (różowe złoto)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dokovacia stanica Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB (ružovo zlatá)

25,33 € (s DPH) 21,11 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dokovacia stanica Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB (ružovo zlatá)

Získajte viac možností a uľahčite si prácu. Dokovacia stanica Orico je vybavená viacerými portami - 3xUSB 3.0, USB-C a HDMI - a podporuje rozlíšenie videa 4K a rýchle nabíjanie 100 W PD. Zariadenie sa tiež vyznačuje širokou kompatibilitou a ľahkou, ale odolnou konštrukciou.

3.jpg

Fantastická kvalita obrazu

Pohodlne prednášajte prezentácie v práci alebo sledujte filmy na veľkej obrazovke. Dokovacia stanica Orico je vybavená portom HDMI, takže môžete svoj notebook pripojiť napríklad k televízoru alebo projektoru. Zariadenie podporuje rozlíšenie 4K, čoho výsledkom je fantastická kvalita obrazu a živé farby. Teraz vám už neunikne žiadny detail!

9.jpg

Rýchly prenos súborov

Nestrácajte čas čakaním, kým vaše fotografie alebo videá dorazia na miesto určenia. Rozbočovač Orico ponúka 3 porty USB 3.0, ktoré vám umožnia prenášať súbory rýchlosťou až 5 Gb/s. Všetky potrebné dáta tak skopírujete za okamih!

6.jpg

Rýchle nabíjanie

Nebojte sa, že vás notebook v rozhodujúcej chvíli vyradí. Stanica je vybavená portom USB-C, ktorý podporuje rýchle nabíjanie PD s výkonom až 100 W. Jednoducho pripojte sieťový adaptér (nie je súčasťou balenia), aby ste zabezpečili, že vaše zariadenie bude mať stabilný prísun energie a nevybije sa v najhoršom možnom momente!

2.jpg

Široká kompatibilita

Dokovacia stanica Orico bez problémov spolupracuje s operačnými systémami Windows, Linux, Mac OS a Android. Je tiež kompatibilná s Apple M1 a M2. Môžete tak napríklad pripojiť myš a klávesnicu k počítaču alebo USB disk k smartfónu či telefónu. Možnosti sú skutočne široké! Poznámka: váš telefón a tablet musia podporovať OTG.

7.jpg

Vylepšený dizajn

Zariadenie je vyrobené z kvalitnej hliníkovej zliatiny, vďaka čomu je mimoriadne odolné a dokáže efektívne odvádzať teplo. Nemusíte sa obávať, že by sa príliš zahrievalo! Rozbočovač je tiež mimoriadne ľahký a praktický - ľahko ho uložíte do batohu alebo tašky na notebook. Môžete ho teda mať vždy so sebou - doma, v práci alebo v knižnici.

5.jpg
Výrobca Orico
Názov Multifunkčný rozbočovač typu C
Model PW11-6PR-RG-EP
Farba Ružová zlatá
Vstup USB-C
Dostupné porty 3x USB-A (5 Gb/s), 1x HDMI (4K @ 30 Hz), 1x USB-C (PD 100 W)
Materiál Hliníková zliatina + ABS
Rozmery 92 x 44,4 x 17 mm
Dĺžka kábla 0,2 m
Podporované systémy Windows, Linux, Mac OS, Android
041604
56 položky
6941788814752

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product