• 3% zľava pri platbe prevodom
Stacja dokująca HUB 6w1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (srebrna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dokovacia stanica Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB (strieborná)

21,37 € (s DPH) 17,81 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dokovacia stanica Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB (strieborná)

Dokovacia stanica Orico je zariadenie, ktoré jednoducho rozšíri možnosti vášho notebooku, tabletu alebo smartfónu. Ak vám chýba ďalší priestor na pripojenie potrebných zariadení, tento adaptér vyrieši vaše problémy. Vďaka nemu získate až päť portov, ktoré môžete používať súčasne bez straty rýchlosti prenosu dát.

7.jpg

Rýchly prenos

Toto malé zariadenie je mimoriadne efektívne. Najmodernejší port USB 3.0 umožňuje prenos dát rýchlosťou až 5 GB/s. Okrem toho získate dva vstupy USB2.0, USB typu C a konektor HDMI.

5.jpg

Široká škála aplikácií

Konektor HDMI umožňuje prenášať súbory na väčšie obrazovky. Zariadenie môžete pohodlne pripojiť k televízoru, monitoru alebo projektoru a vychutnať si rozlíšenie 4K. Okrem toho vám konektor USB-Type-C s výstupným výkonom 100 W umožní ešte rýchlejšie nabíjať vaše zariadenia.

6.jpg

Okamžitá odozva

Vďaka stabilným konektorom môžete zabudnúť na čakanie na odozvu myši alebo klávesnice. Jednoducho pripojte svoje zariadenia k portom a pohodlne ich používajte. Adaptér je kompatibilný so zariadeniami so vstupom USB typu C a podporuje čipy Apple radu M1 a M2. Je vybavený funkciou Plug&Play, takže nevyžaduje žiadne ďalšie ovládače a je pripravený na prevádzku hneď po zapojení.

8.jpg

Bezpečné používanie

Za zmienku stojí, že stanica je vyrobená z eloxovanej hliníkovej zliatiny, vďaka čomu dokonale rozvádza vyprodukované teplo a chráni zariadenie pred prehriatím. Je ľahká a praktická, takže si ju môžete vziať na akýkoľvek výlet.

4.jpg
Model: PW11-6P Názov: Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (strieborná) 6v1 HUB dokovacia stanica
Materiál: Hliník + ABS Rozmery: 92 x 44,4 x 17 mm
Farba: strieborná Rozhrania: 6
Vstupy: USB-A x 3 (5 gbps); USB-C x 1 (5 gbps); PD (100 W) x 1; HDMI x 1 (4K@30 Hz) Výstup: Type-C
Dĺžka kábla: 0,2 m Podporuje Windows/ Linux/ Mac OS/ Android
Farba LED: modrá
041605
77 položky
6941788814745

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product