• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezpečnostní pouzdro PGYTECH pro DJI Mini 3 Pro/Mini 3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PGYTECH Bezpečnostné puzdro pre DJI Mini 3 Pro/Mini 3

95,93 € (s DPH) 79,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

PGYTECH Vodotesné puzdro pre DJI Mini 3 Pro/Mini 3

Postarajte sa o bezpečnosť svojho dronu. Puzdro P-40B-020 je určené pre DJI Mini 3 Pro/Mini 3 a pojme aj diaľkové ovládanie, 3 batérie, filtre a káble. Puzdro PGYTECH je vyrobené z kvalitných materiálov, takže si môžete byť istí, že sa vaše zariadenie nepoškodí.

6.jpg

Objemné

Puzdro PGYTECH pojme kameru DJI Mini 3 Pro/Mini 3 a jej príslušenstvo. Možno do neho úspešne uložiť 3 batérie, nabíjací rozbočovač, diaľkové ovládanie, nabíjačku, filtre, náhradné vrtule, filtre, káble atď. Takto môžete uložiť kombinovanú verziu bez toho, aby ste museli odpojiť vrtule a ovládacie páčky.

1.jpg

Vodotesný

P-40B-020 môžete používať bez ohľadu na podmienky. Puzdro je vodotesné podľa normy IP67, takže ho môžete bezpečne ponoriť do hĺbky 1 m bez obáv o poškodenie zariadenia.

2.jpg

Odolná konštrukcia

Kryt je vyrobený z PP plastu, ktorý odoláva teplotám od -25 °C do +60 °C. Vnútorný priestor a dutiny z prvotriednej peny EVA sú medzitým dimenzované tak, aby sa do nich zmestil dron a jeho príslušenstvo, čím sa zabezpečí ochrana a stabilita.

3.jpg

Pre bezpečnosť vášho zariadenia

Tým však výhody kufra P-40B-020 nekončia, kufor PGYTECH je vybavený bezpečnostným ventilom na vyrovnávanie rozdielu tlaku. Ergonomická protišmyková rukoväť zodpovedá za pohodlné prenášanie a zabraňuje vykĺznutiu kufra z ruky a pevné západky chránia pred krádežou. Okrem toho boli dvojité otvory na visiaci zámok vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, čo sa prejavuje v ich odolnosti.

5.jpg

Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika PGYTECH
Model P-40B-020
Materiál PP, EVA
Rozmery 384 x 296 x 146 mm
Hmotnosť 2,5 kg
Kompatibilita DJI Mini 3 Pro/Mini 3
Farba Čierna
048305
63 položky
6970801339880

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product