• 3% zľava pri platbe prevodom
Cyfrowy multimetr uniwersalny Deko Tools DKF0301
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deko Tools DKF0301 Digitálny univerzálny multimeter

4,90 € (s DPH) 4,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deko Tools DKF0301 Digitálny univerzálny multimeter

Hľadáte presný nástroj, ktorý vám pomôže pri práci s elektrickým zariadením? Digitálny univerzálny multimeter Deko Tools je určený práve pre vás. Jeho používanie bude pohodlné vďaka praktickému LED displeju a veľkému číselníku. Okrem toho môžete merať nielen jednosmerný alebo striedavý prúd, ale aj odpor.


Pohodlné používanie

Digitálny univerzálny multimeter Deko Tools bude vaším spoločníkom pri každej elektroinštalačnej práci. Jeho používanie je veľmi pohodlné a jednoduché, pretože je vybavený LED displejom a veľkým číselníkom. Okrem toho má maximálny údaj 1999. Napájať ho budete pomocou 2 batérií AAA 1,5 V, ktoré sú súčasťou súpravy.


Mnoho možností

Digitálny multimeter Deko Tools je všestranný prístroj. Môžete merať striedavé a jednosmerné napätie, ako aj odpor, ale to nie je všetko! Je vybavený aj funkciou NCV, ktorá umožňuje bezdotykové zisťovanie napätia v izolovaných vodičoch. A jeho používanie bude aj bezpečné, pretože jeho bezpečnostná trieda je CAT II 600 V.


Súčasťou balenia je

  • Multimeter
  • 2 x batérie AAA
  • meracie káble

Špecifikácia: Meteostanica s meracím prístrojom:

Výrobca: Deko Tools
Model DKF0301
Maximálne čítanie 1999
Displej LED
Batéria 1,5 V 2 x AAA
Bezpečnostná trieda CAT II 600 V
039948
19 položky
6974491583783

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product