• 3% zľava pri platbe prevodom
High-speed Card Reader Case PGYTECH CreateMate
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysokorýchlostná čítačka kariet PGYTECH CreateMate

34,24 € (s DPH) 28,53 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Puzdro čítačky pamäťových kariet PGYTECH CreateMate

Puzdro PGYTECH CreateMate je nevyhnutným príslušenstvom na ukladanie pamäťových kariet a prenos dát v teréne! Pojme až 8 pamäťových kariet a 2 karty nano SIM, takže je ideálny pre cestovateľov. Poskytuje neuveriteľne rýchly prenos súborov a vďaka širokej kompatibilite ju môžete úspešne používať v spojení s rôznymi typmi kariet SD a TF.

PGYTECH/P-GM-162/2

Expresný prenos dát

Zabudnite na dlhé čakanie na prenos dát! Čítačka PGYTECH poskytuje bleskovú prenosovú rýchlosť až 312 MB/s - to všetko vďaka zabudovanému čipu USB-C 3.1.

PGYTECH/P-GM-162/6

Jednoduché používanie

S čítačkou PGYTECH CreateMate môžete v okamihu zdieľať fantastické zábery a fotografie so svetom! Vďaka podpore plug-and-play a rozhraniu USB-C je proces prenosu neuveriteľne jednoduchý. Nemusíte strácať čas inštaláciou ďalších aplikácií ani zložitým nastavovaním - stačí pripojiť čítačku k vybranému zariadeniu a je to!

PGYTECH/P-GM-162/7

Robustný a odolný

Čítačka PGYTECH CreateMate je pripravená aj na tie najnáročnejšie podmienky! Vďaka vodotesnému vyhotoveniu s krytím IP54 sa nemusíte obávať poškodenia čítačky v prípade náhodného postriekania. Vďaka silikónovému krytu, ktorý účinne tlmí nárazy a chráni pred pádmi, je čítačka pripravená čeliť všetkým nástrahám cestovania. Priložená karabínka vám navyše umožní bezpečne ju pripevniť k batohu alebo taške.

PGYTECH/P-GM-162/8

Priložené stránky

  • Puzdro na čítačku pamäťových kariet
  • Kolíček na vyberanie karty
  • karabínka
Manufacturer: PGYTECH
Model P-GM-162
Maximálna rýchlosť prenosu dát 312 Mb/s
Kompatibilné pamäťové karty SD (UHS-II / UHS-I / SDXC / SDHC / SD), TF (UHS-II / UHS-I / Micro SDXC / Micro SDHC / Micro SD)
Kompatibilné operačné systémy Windows 7 a novšie, Mac OS 10 a novšie, Linux, Android
Vodotesnosť IP54
058913
243 položky
6976100482463

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product