• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne gniazdko MEROSS MSS210EU (HomeKit) (dwupak)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná zásuvka MEROSS MSS210EU (HomeKit) (dvojbalenie)

24,02 € (s DPH) 20,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

MEROSS MSS210HKKIT(EU) Sada inteligentných zásuviek (HomeKit)

Inteligentné zásuvky Meross umožňujú diaľkovo ovládať zariadenia pripojené k danej zásuvke, nastaviť časovač alebo vytvárať plány zapnutia/vypnutia. Fungujú s Alexou, Apple HomeKit, SmartThings, hlasovými asistentmi Google - ovládanie hlasovými príkazmi! Využíva pripojenie Wi-Fi a má celý rad bezpečnostných funkcií, vďaka ktorým je jeho používanie úplne bezpečné. Vytvorte si inteligentnú domácnosť pomocou súpravy MSS210HKKIT. V súprave nájdete dve zásuvky.

Hlasové ovládanie

Pomocou hlasových asistentov môžete ovládať svoje zariadenia bez toho, aby ste museli siahnuť po telefóne. Na zapnutie alebo vypnutie zariadenia stačí vysloviť príslušný príkaz. Meross MSS210HKKIT spolupracuje s Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings.

Inteligentný časovač

Zásuvky Meross umožňujú aj nastavenie časovača prostredníctvom aplikácie, čo znamená, že môžete určiť čas, kedy sa majú zariadenia v domácnosti zapínať alebo vypínať. Je to skvelý spôsob, ako ušetriť energiu a zabrániť jej zbytočnej spotrebe.

Diaľkové ovládanie

Ak zabudnete vypnúť svetlá, keď odchádzate z domu, alebo ich chcete nechať zapnuté, aby ste odradili potenciálnych zlodejov, môžete to urobiť na diaľku pomocou aplikácie. Ide o neuveriteľné pohodlie a komfort, ktorý ocení každý používateľ zásuvky Meross.

Bezpečné používanie

Zásuvka má niekoľko ochranných prvkov proti nadprúdu, prepätiu a prehriatiu, takže môžete príslušenstvo používať bezpečne.

Špecifikácie:

Značka Meross
Model MSS210HKKIT
Maximálne zaťaženie 16.0A
Pripojenie WiFi 2,4 GHz
Rozmery 6,7 x 6,7 x 5,92 cm (bez zátok)
Aplikácia Apple Home, Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings
Funkcia časovača Áno
Vstup 100-240 VAC, 50/60 Hz
Výstup 100-240 V~, 50/60 Hz
Počet kusov v súprave 2
035429
162 položky
600358066644

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product