• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka czołowa Superfire HL07, 320lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svetlomet Superfire HL07, 320lm, USB

11,48 € (s DPH) 9,57 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čelová baterka Superfire HL07

Funkčná čelová baterka Superfire HL07 je vybavená výkonnou batériou s kapacitou 1200 mAh, ktorá poskytuje až 4,5 hodiny prevádzky. S jasom až 320 lúmenov, 5 svetelnými režimami a odolnosťou voči vode IP67 je ideálny na širokú škálu aplikácií. Vďaka flexibilnému popruhu a snímaču pohybu je jeho používanie mimoriadne pohodlné. Prispôsobte ho svojim potrebám a užívajte si optimálne osvetlenie v akejkoľvek situácii.

Bude vám dlho slúžiť

Na zabezpečenie spoľahlivosti baterky ju výrobca vybavil výkonnou batériou s kapacitou 1200 mAh. Nabíjanie pomocou jednoduchého kábla USB trvá len 4 hodiny. Po uplynutí tejto doby vám zariadenie môže dokonale slúžiť až 4,5 hodiny! To je dostatočne dlhá doba na to, aby vám poskytla vynikajúci zdroj svetla a bezpečnosť v tme.

Dokonale osvetlí každý priestor

Baterka je ideálna do rôznych terénov. Môže vyžarovať sústredené alebo rozptýlené svetlo, takže dokáže účinne osvetliť priestor na diaľku aj v blízkosti. Vďaka takému komplexnému výkonu ho môžete použiť takmer v každej situácii - bude vaším spoľahlivým zdrojom osvetlenia v akomkoľvek priestore! Jeho maximálny dosah je až 90 m.

Vyberte si z 5 režimov prevádzky

Vďaka 5 prevádzkovým režimom môžete baterku ľahko prispôsobiť situácii a svojim potrebám. Môže svietiť silno alebo slabo v režime reflektora (do 5 W) alebo v režime svetlometu (do 3 W). Môžete ho tiež nastaviť tak, aby poskytoval silné osvetlenie v režime reflektora a svetlometu súčasne. To všetko robí z HL07 skvelú voľbu na použitie doma, vonku alebo v dielni.

Jednoduché ovládanie

Vďaka zabudovanému snímaču pohybu sa ľahko ovláda. Ak chcete baterku aktivovať, jednoducho pred ňou mávnite rukou vo vzdialenosti približne 10 cm. Špeciálne tlačidlo navyše umožňuje rýchle a jednoduché prepínanie medzi režimami osvetlenia. Týmto tlačidlom môžete HL07 aj vypnúť.

Prispôsobte ho situácii

Svietidlo Superfire vám tiež poskytuje možnosť nastavenia uhla svietidla v rozsahu 0-45°. Vďaka tomu ho môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám a preferenciám. Nastavte ho tak, aby vám poskytoval optimálne osvetlenie v každej situácii. Už sa nemusíte obmedzovať na jeden pevný uhol svetla!

Nebojte sa dažďa

Baterka je tiež vodotesná podľa normy IP67. To znamená, že ho nepoškodí striekajúca voda ani dážď. Môžete ho teda bez obáv používať v takmer akýchkoľvek podmienkach. So svietidlom Superfire budete mať istotu, že vám v žiadnej situácii nedôjde svetlo!

Poskytuje vám mimoriadny komfort

Model Superfire HL07 ponúka aj bezkonkurenčný komfort. Baterka váži len 85 g a je vybavená pružným remienkom, ktorý je šetrný k pokožke. Môžete ho teda nosiť dlhý čas bez najmenších obáv - bez rizika únavy alebo bolesti hlavy. Vďaka tomu si ľahko uvoľníte ruky a budete môcť vykonávať efektívne činnosti aj po zotmení - svetlo vám určite nedôjde!

Používajte ho, kde chcete a ako chcete

HL07 vyniká množstvom možných aplikácií. Môžete ho úspešne používať na túrach, akciách alebo behoch v tme. Môžete si ho vziať aj na kempovanie alebo rybárčenie. Bude sa vám hodiť aj vtedy, keď sa vám počas nočnej cesty pokazí auto - správne osvetlenie vám ho pomôže opraviť. Svietidlo sa ľahko používa aj vďaka špeciálnemu háčiku, ktorý umožňuje zavesiť zariadenie na požadované miesto a premeniť ho na praktickú lampu.

Špecifikácie:

Výrobca Superfire
Model HL07
Zdroj svetla LED
Menovitý výkon 5 W (reflektor)/3 W (reflektor)
Rozsah do 90 m
Stupeň ochrany IP67
Materiál TPR + PC + ABS
Hmotnosť 85 g
Pracovný čas do 4,5 h
Rozmery 58x45x38 mm
Kapacita 1200 mAh
025649
151 položky
6956362931121

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product