• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka czołowa Superfire HL06, 500lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svetlomet Superfire HL06, 500lm, USB

11,48 € (s DPH) 9,57 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Vonkajšia baterka

Superfire HL06 je kompaktná čelová baterka, ktorú si môžete vziať všade so sebou. Zmestí sa do vrecka, batohu, kabelky alebo dokonca do vreckovej tašky. Čelenka umožňuje nasadiť si baterku na hlavu a používať ju, keď potrebujete mať obe ruky voľné. Navyše vďaka možnosti nastavenia polohy baterky v rozsahu 60 stupňov môžeme uhol svietenia prispôsobiť svojim potrebám.







Bezkontaktný spínač

Svietidlo je vybavené bezdotykovým spínačom, ktorý umožňuje zapnúť svietidlo mávnutím ruky pred svietidlom. Táto funkcia je užitočná najmä v situáciách, keď máme špinavé ruky alebo rukavice, ktoré veľmi sťažujú stlačenie spínača.








Rýchle nabíjanie

Svietidlo je napájané jednou batériou s kapacitou 1200 mAh. Batériu možno rýchlo dobiť cez port micro USB. Na nabíjanie baterky nepotrebujete špeciálnu nabíjačku - stačí pripojiť kábel micro USB k powerbanke, nabíjačke alebo počítaču. Pri nabíjaní signalizuje červené svetlo, že sa batéria nabíja, a keď je batéria nabitá, svetlo sa zmení na zelené.








Výkonné svetlo


Výkonná dióda LED Cree XPG2-R5 z USA poskytuje silné svetlo a dlhú životnosť, takže sa nemusíte obávať častej výmeny diódy LED. Svietidlo má jas 240 lúmenov a dosvit 200 m. Svietidlo má 5 režimov svietenia. 3 režimy slúžia na ovládanie jasu (silný, stredný, slabý) a posledné dva slúžia na zapnutie červeného svetla. Prepínač baterky sa používa na prepínanie medzi režimami.







Hydroizolácia

Svietidlo je odolné voči striekajúcej vode a možno ho používať v daždi alebo v iných mokrých podmienkach. Na bežné používanie je to úplne postačujúce.



Zahrnuté:

  • Baterka
  • Batéria
  • Kábel USB

Špecifikácie:

Model HL06
Zdroj svetla JINGRUI XG2 VIEDOL
Menovitý výkon 5
Prevádzkový čas 165min
Lumeny 500
Odolnosť proti pádu (metre) 1
Veľkosť (mm) 60x45x36
Hmotnosť (g) 56
Vodotesné IP44
Maximálna vzdialenosť lúča 130
Nabíjací port micro USB
Kapacita batérie (mAh) 1200
Režimy osvetlenia 1 režim pre senzor (pravé tlačidlo: zapnutie/vypnutie); 3 režimy pre biele svetlo (ľavé tlačidlo: silné/slabé/SOS); 2 režimy pre červené svetlo (dlhé stlačenie ľavého tlačidla: silné/SOS)
Materiál ABS
Čas nabíjania 190
018788
371 položky
6956362901797

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product