• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-2,80 €

Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24

  • 179
  • 189
274,62 € (s DPH) 277,42 € - 2,80 € 228,85 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 274,62 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24 je dokonalým spoločníkom pre dobrodruhov, ktorí túžia po vzrušení a slobode na zasnežených svahoch. Tieto lyže, vyrobené s precíznosťou a inováciou, ponúkajú bezkonkurenčný výkon a spoľahlivosť, vďaka čomu s ľahkosťou zdoláte akýkoľvek terén.

Vlastnosti produktu:


- Ľahká konštrukcia: Konštrukcia XTRALITE týchto lyží zaručuje pocit ľahkosti ako pierko, čo vám umožní bez námahy kĺzať po snehu. Rozlúčte sa s únavou a privítajte nekonečné hodiny vzrušujúceho lyžovania.

- Technológia Crown: Inovatívna technológia CROWN poskytuje výnimočnú priľnavosť a trakciu, vďaka čomu môžete s istotou stúpať na strmé kopce a zdolávať náročné terény. Zažite vzrušenie pri zdolávaní akéhokoľvek svahu bez ohľadu na to, aký je strmý alebo zľadovatený.

- Všestranný výkon: Či už ste začiatočník alebo skúsený lyžiar, lyže ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE sú navrhnuté tak, aby poskytovali výnimočný výkon v rôznych snehových podmienkach. Od prachového snehu až po upravené trate, tieto lyže vynikajú vo všetkých prostrediach.

- Zvýšená stabilita: Širšia platforma týchto lyží ponúka zvýšenú stabilitu, ktorá zaručuje plynulú a kontrolovanú jazdu aj pri vysokých rýchlostiach. Pocíťte dôveru, ktorá vyžaruje pri každom oblúku, pretože tieto lyže poskytujú bezkonkurenčnú stabilitu a kontrolu.

- Odolná konštrukcia: Tieto lyže sú skonštruované tak, aby vydržali náročné podmienky intenzívneho lyžovania, a sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť. Užite si nespočetné množstvo sezón vzrušujúcich dobrodružstiev bez obáv z opotrebovania.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: 62 palcov
- Hmotnosť: Konštrukcia XTRALITE pre ľahký pocit
- Ohyb: Optimalizovaný vzor ohybu pre lepší výkon
- Viazanie: Kompatibilné so širokou škálou viazaní na prispôsobenie
- Sidecut: 62-52-60 pre všestranný výkon v rôznych snehových podmienkach

Predstavte si produkt:


Vyzerá to, že ste sa ocitli na zasneženom vrchole hory, kde vám svieži vzduch plní pľúca a vy sa pripravujete na epický zjazd: zavrite oči a predstavte si, že ste na zasneženom vrchole hory. S bežeckými lyžami Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24 pocítite príval vzrušenia a očakávania. Pri odpichu sa bez námahy kĺžete po snehu a cítite radosť z rýchlosti a slobody. Lyže reagujú na každý váš pohyb, poskytujú bezkonkurenčnú stabilitu a kontrolu, vďaka čomu môžete vyrezávať presné oblúky a zdolať akýkoľvek svah. Svet okolo vás sa rozmazáva, keď sa ponoríte do nezabudnuteľného dobrodružstva a zanecháte za sebou stopu čistej radosti a adrenalínu.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčný výkon: Zažite vzrušenie z bezkonkurenčného výkonu a presnosti na svahu. Tieto lyže sú navrhnuté tak, aby zlepšili vaše lyžiarske schopnosti a posunuli vaše zručnosti do nových výšin.

- S lyžami ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE sú možnosti neobmedzené. Zdolávajte akýkoľvek terén, objavujte nové trate a vytvárajte si spomienky, ktoré vám zostanú na celý život.

- Ľahké a bez námahy: Konštrukcia XTRALITE zaručuje pocit ľahkosti ako pierko, znižuje únavu a umožňuje lyžovať dlhšie bez kompromisov vo výkone.

- Zvýšená kontrola a stabilita: Cíťte, ako z týchto lyží vyžaruje sebadôvera pri každom oblúku, pretože poskytujú výnimočnú stabilitu a kontrolu, vďaka čomu môžete posúvať svoje limity a lyžovať precízne.

- Dlhotrvajúca odolnosť: Tieto lyže sú skonštruované tak, aby vydržali náročné podmienky intenzívneho lyžovania a zaručujú dlhú životnosť a spoľahlivosť počas nespočetných sezón dobrodružstva.

Výrobok je vhodný pre:


- ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE sú ideálne pre tých, ktorí túžia po vzrušení a objavovaní na svahoch.

- Všetky snehové podmienky: Tieto lyže vynikajú v rôznych snehových podmienkach, takže sú ideálne pre lyžiarov, ktorí chcú byť všestranní a prispôsobiví, pokiaľ ide o ich lyžiarske dobrodružstvá.

- Výkonnostní nadšenci: Ak chcete zlepšiť svoje lyžiarske zručnosti a posunúť svoj výkon na vyššiu úroveň, tieto lyže sú navrhnuté tak, aby splnili vaše potreby a prekonali vaše očakávania.

- Tí, ktorí hľadajú stabilitu a kontrolu: Širšia platforma a inovatívne technológie týchto lyží poskytujú výnimočnú stabilitu a kontrolu, čo je ideálne pre lyžiarov, ktorí chcú mať istotu v každom oblúku.

- Lyžiarski nadšenci všetkých vekových kategórií: Či už ste mladý lyžiar, ktorý sa chce zdokonaliť v lyžovaní, alebo skúsený dospelý, ktorý hľadá nové zážitky, tieto lyže sú určené pre lyžiarov všetkých vekových kategórií a schopností.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Running Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24:


- Bezkonkurenčný výkon a presnosť na svahu.
- Ľahká konštrukcia bez námahy pre lyžovanie bez námahy a menšiu únavu.
- Inovatívna technológia CROWN pre výnimočnú priľnavosť a trakciu.
- Univerzálnosť v rôznych snehových podmienkach pre nekonečné dobrodružstvo.
- Vylepšená stabilita a kontrola pre sebaisté a presné oblúky.

Všestranné lyže Adventure 62 Crown Xtralite vám spríjemnia každý výlet, pretože sú navrhnuté na použitie na trati aj mimo nej. Ľahké drevené vzduchové jadro zvyšuje stabilitu, odolnosť a hranenie, zatiaľ čo šupina Offtrack Crown ponúka skvelú kombináciu priľnavosti a sklzu v rôznych podmienkach. Stredná dĺžka bežeckých lyží poskytuje bežkárom lepšiu kontrolu a manévrovateľnosť na ľahšiu jazdu na bežkách.
23BE-N50122V*179
10 položky
9002972858970
Sezóna
2023

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product