• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-84,83 €

Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23

  • 196
319,25 € (s DPH) 404,08 € - 84,83 € 266,05 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 319,25 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zdolávajte nové trasy s Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23



Podrobný popis produktu:


Tieto bežecké lyže Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23, vyrobené s precíznosťou a inováciou, sú navrhnuté tak, aby pozdvihli vaše zimné dobrodružstvá na novú úroveň. Či už ste skúsený lyžiar alebo začiatočník, ktorý chce preskúmať veľkú prírodu, tieto lyže budú vaším spoľahlivým spoločníkom.

Vlastnosti produktu:


- Technológia Easy Skin: Inovatívna technológia Easy Skin, ktorá je súčasťou týchto lyží, zaisťuje optimálnu priľnavosť a trakciu v rôznych snehových podmienkach. Rozlúčte sa s problémami s voskovaním a vychutnajte si bezproblémové lyžovanie.
- Jadro Xtralite: Jadro Xtralite poskytuje ľahký a citlivý pocit, ktorý vám umožní bez námahy kĺzať po snehu. Táto technológia jadra zlepšuje kontrolu a ovládateľnosť, takže je ideálna pre začiatočníkov aj skúsených lyžiarov.
- Jadro Air Core Basalite Pro: Konštrukcia jadra Air Core Basalite Pro ponúka vynikajúcu stabilitu a odolnosť, čo zaručuje dlhodobý výkon, ktorý vydrží aj v tých najnáročnejších terénoch.
- Efficient Forward: Technológia Efficient Forward zvyšuje efektivitu lyžovania tým, že maximalizuje prenos energie z nôh na lyže, čo vedie k menšej únave a príjemnejšiemu lyžovaniu.
- Speed Grinding: Základňa Speed Grinding zaručuje optimálne kĺzavé vlastnosti, vďaka ktorým môžete bez námahy kĺzať po snehu a dosahovať nové rýchlosti.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne dĺžky, ktoré vyhovujú vášmu štýlu lyžovania a preferenciám.
- Sidecut: Dôkladne prepracovaný bočný profil zaručuje vynikajúcu kontrolu a stabilitu, čo uľahčuje prekonávanie ostrých oblúkov a zjazdov.
- Kompatibilita s viazaním: Kompatibilné s viazaním NNN a Prolink, čo zaručuje všestrannosť a jednoduché používanie.
- Hmotnosť: Tieto lyže sú navrhnuté tak, aby boli ľahké a umožňovali rýchly a svižný pohyb na trati.
- Flex: Flex týchto lyží dosahuje dokonalú rovnováhu medzi stabilitou a odozvou, čím poskytuje optimálny výkon v rôznych snehových podmienkach.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že ste obklopení úchvatnou zimnou krajinou. Svieži vzduch vám plní pľúca, keď bez námahy kĺžete na lyžiach Běžky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23. Slnko sa leskne na nedotknutom snehu a každý krok vás poháňa vpred, čo vytvára pocit slobody a dobrodružstva. S týmito lyžami môžete objavovať nové trate, objavovať skryté skvosty a objímať krásy zimy ako nikdy predtým.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vylepšená priľnavosť: Technológia Easy Skin zaisťuje bezpečnú priľnavosť na rôznych snehových podmienkach, čo vám umožní zdolávať strmé stúpania a bez námahy sa pohybovať v náročných terénoch.
- Ľahké a citlivé: Jadro Xtralite poskytuje pocit ľahkosti a umožňuje rýchle a svižné pohyby. Zažite citlivý výkon, ktorý sa prispôsobí každej vašej lyžiarskej technike.
- Dlhotrvajúca odolnosť: Konštrukcia Air Core Basalite Pro zaručuje odolnosť, vďaka čomu sú tieto lyže spoľahlivou investíciou, ktorá vás bude sprevádzať pri nespočetných dobrodružstvách dlhé roky.
- Kĺzanie bez námahy: Základňa Speed Grinding zaručuje optimálne kĺzavé vlastnosti, vďaka ktorým môžete bez námahy kĺzať po snehu a zažiť vzrušenie z rýchlosti.
- Znížená únava: Technológia Efficient Forward maximalizuje prenos energie, čím znižuje únavu a umožňuje lyžovať dlhšie bez zníženia výkonu.

Výrobok je vhodný pre:


- pre nadšencov bežeckého lyžovania všetkých úrovní zručností, od začiatočníkov až po pokročilých lyžiarov.
- Tí, ktorí hľadajú všestrannéle lyže, ktoré sa dobre osvedčia v rôznych snehových podmienkach a terénoch.
- Outdooroví dobrodruhovia, ktorí chcú skúmať a objavovať nové trasy v zimnej krajine.
- Jednotlivci, ktorí oceňujú ľahké a citlivé vybavenie pre príjemnejší zážitok z lyžovania.
- Nadšenci zimných športov, ktorí oceňujú kombináciu výkonu, odolnosti a inovácií.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23:


1. Technológia Easy Skin poskytuje optimálnu priľnavosť a trakciu na rôznych snehových podmienkach, čím eliminuje potrebu voskovania a zabezpečuje bezproblémové lyžovanie.
2. Jadro Xtralite ponúka ľahký a citlivý pocit, čím zlepšuje kontrolu a ovládateľnosť lyží pre lyžiarov všetkých úrovní.
3. Konštrukcia jadra Air Core Basalite Pro zaručuje stabilitu a odolnosť, vďaka čomu tieto lyže vydržia aj tie najnáročnejšie terény.
4. Technológia Efficient Forward maximalizuje prenos energie, čím znižuje únavu a umožňuje dlhšie lyžovanie.
5. Základňa Speed Grinding zaručuje kĺzavé vlastnosti bez námahy, vďaka čomu môžete dosiahnuť nové rýchlosti a užiť si radosť z lyžovania.

Najširšie lyže z radu FISCHER BACKCOUNTRY, určené na dlhé túry mimo upravených tratí alebo na expedície v severských oblastiach. Špička je predĺžená, takzvaný NORDIC ROCKER, na ľahké lyžovanie v zasneženom teréne. Lyže sa vyznačujú aj oceľovými hranami a robustnou konštrukciou.
Hlavnú zložku jadra AIR TEC tvoria listy extrémne ľahkého dreva pretkané vyfrézovanými vzduchovými kanálikmi.
Model s univerzálnym hladkým bežeckým pásom SINTEC.
Lyže je možné vybaviť stúpacími pásmi EASY SKIN, ktoré nie sú súčasťou balenia. Pásy merajú približne 65 cm a upevňujú sa cez telo lyží veľmi jednoduchým a rýchlym spôsobom. Šírka vhodných pásov: 35-50 mm.
Sidecut: 82-60-70
Hmotnosť: 1910 g/196 cmTrieda B - ide o triedu II, kozmetická vada (nemá vplyv na technickú funkčnosť)
22BE-N56021V-2*196
10 položky
Sezóna
2022

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product