• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer SPRINT CROWN + TOUR STEP-IN JR 2022/23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-28,26 €

Fischer SPRINT CROWN + TOUR STEP-IN JR 2022/23

  • 120
  • 130
  • 160
  • 140
  • 150
106,16 € (s DPH) 134,42 € - 28,26 € 88,47 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 106,16 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zdolávajte svahy s Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 - váš dokonalý spoločník na lyžovanie



Podrobný popis produktu:


Tieto vysoko výkonné lyže sú špeciálne navrhnuté pre juniorských lyžiarov, ktorí sú pripravení posunúť svoje lyžiarske zručnosti do nových výšin. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam a špičkovým technológiám sa tieto lyže postarajú o nezabudnuteľné lyžiarske dobrodružstvo pre mladých nadšencov.

Vlastnosti produktu:


- Vylepšená stabilita: Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 sa môžu pochváliť stabilnou a spoľahlivou konštrukciou, ktorá juniorským lyžiarom umožňuje udržať kontrolu a rovnováhu aj v náročnom teréne. Rozlúčte sa s vratkými jazdami a privítajte sebavedomé lyžovanie.
- Jednoduchý systém Step-In: Vďaka inovatívnemu systému Step-In nebolo nastupovanie a vystupovanie z lyží nikdy jednoduchšie. Už nemusíte zápasiť s viazaním ani strácať drahocenný čas na svahu. Jednoducho nastúpte a začnite bez námahy lyžovať.
- Technológia Crown: Technológia SPRINT CROWN poskytuje vynikajúcu priľnavosť a trakciu a zabezpečuje optimálny prenos energie pri každom kroku. Rozlúčte sa s frustrujúcimi sklzmi a šmykmi a vychutnajte si plynulé a efektívne lyžovanie.
- Ľahká konštrukcia: Tieto lyže sú vyvážené a ponúkajú dokonalú kombináciu obratnosti a stability. Juniorskí lyžiari môžu bez námahy manévrovať v oblúkoch a zákrutách, čo zvyšuje ich celkový výkon.
- Odolnosť a dlhá životnosť: Lyže Running Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a zaručujú odolnosť a dlhú životnosť. Tieto lyže sú skonštruované tak, aby vydržali náročné podmienky častého lyžovania, čo zaručuje, že budú sprevádzať mladých lyžiarov na nespočetných dobrodružstvách.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: Dostupné v rôznych veľkostiach, aby vyhovovali rôznym juniorským lyžiarom.
- Materiál jadra: Ľahké a citlivé drevené jadro.
- Bočné vykrojenie: Optimalizované rozmery pre lepšiu točivosť a ovládateľnosť.
- Základňa: Špeciálne navrhnutá základňa pre lepší kĺzavý výkon.
- Viazanie: Step-in viazanie pre jednoduché a bezpečné upevnenie.

Predstavte si produkt:


Predstavte si svojho juniorského lyžiara, ako bez námahy kĺže po nedotknutých, zasnežených svahoch. S lyžami Běžky Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 zažijú čistú radosť a vzrušenie z lyžovania ako nikdy predtým. Plynulé, kontrolované pohyby, osviežujúci horský vzduch, ktorý sa im preháňa okolo tváre, a pocit úspechu pri zdolávaní každého svahu - to všetko ich čaká s týmito výnimočnými lyžami.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčný výkon: Bežecké lyže Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 zaručujú výnimočný zážitok z lyžovania vďaka svojej stabilite, priľnavosti a ľahkej konštrukcii. Juniorskí lyžiari budú mať istotu, že môžu posúvať svoje limity a zlepšovať svoje zručnosti.
- Jednoduché používanie: Systém step-in eliminuje problémy s tradičným viazaním, čím šetrí čas aj námahu. Juniorskí lyžiari sa môžu sústrediť na vychutnávanie zjazdoviek bez akéhokoľvek rozptyľovania.
- Trvanlivosť: Investícia do vysokokvalitných lyží, ako sú lyže Running Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23, zaručuje, že sa juniorskí lyžiari môžu na svoje vybavenie spoľahnúť aj počas nasledujúcich sezón. Tieto lyže sú skonštruované tak, aby vydržali nároky častého používania.
- Lepšia kontrola: Vďaka dokonalej kombinácii stability a ovládateľnosti umožňujú tieto lyže juniorským lyžiarom ľahko prechádzať oblúky a zákruty. Môžu bez obáv objavovať nové terény a posúvať svoje lyžiarske zručnosti do nových výšin.
- Bezpečnosť a istota: Viazanie step-in poskytuje bezpečné upevnenie, ktoré zaručuje, že lyže zostanú pevne na svojom mieste počas každého lyžiarskeho dobrodružstva. Juniorskí lyžiari sa môžu sústrediť na vzrušenie z lyžovania s vedomím, že ich zariadenie je spoľahlivé.

Výrobok je vhodný pre:


Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 sú ideálne lyže pre mladých lyžiarov, ktorí sú nadšení pre tento šport a chcú sa zdokonaľovať. Či už ide o začiatočníkov alebo stredne pokročilých lyžiarov, tieto lyže ponúkajú stabilitu, kontrolu a výkon potrebný na zdolávanie svahov. Lyže Running Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23 sú vhodné pre mladých lyžiarov vo veku 8 - 14 rokov a sú dokonalým spoločníkom pri ich lyžiarskych dobrodružstvách.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Fischer SPRINT CROWN TOUR STEP-IN JR 2022/23:
1. Bezkonkurenčná stabilita: Zažite istotu a kontrolu, ktorú potrebujete na zdolanie akéhokoľvek svahu s ľahkosťou.
2. Systém Step-In bez námahy: Ušetrite čas a energiu vďaka inovatívnemu viazaniu Step-In, ktoré umožňuje bezproblémové lyžovanie.
3. Vynikajúca priľnavosť a trakcia: Technológia Crown zabezpečuje optimálny prenos energie a poskytuje vynikajúcu trakciu na všetkých typoch snehu.
4. Ľahké a obratné: Vychutnajte si manévrovateľnosť bez námahy a presné oblúky, čo zvyšuje váš celkový lyžiarsky výkon.
5. Odolné a spoľahlivé:

Juniorské lyže, ktoré sú ideálne na tréning alebo zdokonaľovanie techniky. Vhodné pre začiatočníkov v bežeckom lyžovaní. Sú pružné a takmer nezničiteľné, celkovo sú postavené širšie, aby sa ľahšie udržiavala rovnováha.
Lyže obsahujú IFP dosku na jednoduchú montáž viazania bez vŕtania do lyží. Lyže sa dodávajú v sete s viazaním TOUR STEP-IN JR IFP (kompatibilné s topánkami s podrážkami Turnamic a NNN).
Hlavnú zložku jadra AIR CHANNEL tvoria listy extrémne ľahkého dreva pretkané vyfrézovanými vzduchovými kanálikmi.
Model s univerzálnou skĺznicou SINTEC s podporou sklonu (šupiny).
Bočný rez: 51-47-50
Hmotnosť: 980 g/150 cm
22BE-NP63019V*130
10 položky
9002972709456
Sezóna
2022

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product