• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-84,83 €

Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23

  • 186
  • 206
  • 196
319,25 € (s DPH) 404,08 € - 84,83 € 266,05 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 319,25 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zažite dokonalé zimné dobrodružstvo s Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23



Podrobný popis produktu:


Ste pripravení zdolať zasneženú krajinu ako nikdy predtým? Predstavujeme vám bežky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE 2022/23, dokonalého spoločníka pre vaše zimné dobrodružstvá. Tieto bežecké lyže navrhnuté s precíznosťou a odbornosťou posunú vaše lyžiarske zážitky do nových výšin. Či už ste skúsený lyžiar alebo začiatočník, tieto lyže sú skonštruované tak, aby poskytovali bezkonkurenčný výkon a spoľahlivosť.

Vlastnosti produktu:


- Technológia Easy Skin: Lyže TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE sú vybavené inovatívnym systémom Easy Skin, ktorý umožňuje rýchle a bezproblémové nasadzovanie a sťahovanie lyží. Táto funkcia poskytuje vynikajúcu priľnavosť a kĺzavosť, vďaka čomu sú stúpania do kopca hračkou.
- Konštrukcia Xtralite: Tieto lyže, vyrobené s najnovšou konštrukciou Xtralite, ponúkajú výnimočnú ľahkosť bez kompromisov v oblasti odolnosti. Zažite ovládateľnosť bez námahy a zvýšenú kontrolu, čo vám umožní ľahko kĺzať rôznymi terénmi.
- Všestranná konštrukcia: BäÄľky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE sú navrhnuté na klasické aj korčuliarske techniky. Táto všestrannosť zaručuje, že si môžete vychutnať vzrušenie z bežeckého lyžovania vo vami preferovanom štýle.
- Technológia Fischer Crown: Tieto lyže, vybavené technológiou Fischer Crown, poskytujú výnimočný odraz a hladký sklz. Špeciálne navrhnutý vzor zaručuje optimálnu priľnavosť a bezproblémové lyžovanie aj v náročných snehových podmienkach.
- Vzduchové jadro Basalite: Tieto lyže sú vybavené konštrukciou Air Core Basalite, ktorá poskytuje dokonalú rovnováhu medzi ľahkým výkonom a stabilitou. Táto inovatívna technológia zlepšuje prenos energie, čo vám umožní lyžovať na dlhšie vzdialenosti s menšou únavou.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne dĺžky, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám lyžiarov.
- Bočná časť: Lyže majú všestranný bočný profil, ktorý poskytuje stabilitu a ovládateľnosť za všetkých podmienok.
- Jadro: Jadro Air Core Basalite poskytuje ľahký a citlivý pocit.
- Základňa: Spekaná základňa zaručuje vynikajúci sklz a odolnosť.
- Kompatibilita s viazaním: Kompatibilné s viazaním NNN a Prolink, čo lyžiarom ponúka flexibilitu pri výbere preferovaného systému viazania.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako bez námahy kĺžete zimnou krajinou. Svieži vzduch vám plní pľúca, keď sa vydávate na vzrušujúcu cestu. S lyžami BÄÅŻky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE sa každý krok stane príležitosťou na objavovanie nedotknutej krajiny. Pocíťte slobodu, keď sa budete pohybovať po zasnežených lesoch, zamrznutých jazerách a majestátnych horách. Nechajte sa obklopiť krásou prírody, keď sa vydáte na nezabudnuteľné zimné dobrodružstvo.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vylepšený výkon: BäÄľky Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE poskytujú výnimočný výkon, ktorý vám umožní lyžovať s istotou a ľahkosťou. Zažite lepšiu priľnavosť, efektívne kĺzanie a ľahkú ovládateľnosť.
- Jednoduché používanie: Vďaka systému Easy Skin nebolo pripínanie a odnímanie lyží nikdy jednoduchšie. Strávte menej času trápením sa s vybavením a viac času si užívajte zjazdovky.
- Ľahká konštrukcia: Konštrukcia Xtralite zaisťuje, že tieto lyže sú neuveriteľne ľahké, čím sa znižuje únava a maximalizuje sa vaša radosť zo zjazdoviek.
- Všestrannosť: Či už uprednostňujete klasiku, alebo techniku korčuľovania, tieto lyže vám pomôžu. Zažite radosť z bežeckého lyžovania v akomkoľvek štýle, po ktorom túžite.
- Dlhotrvajúca odolnosť: Tieto lyže sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a inovatívnych technológií, aby odolali skúške času. Užite si roky vzrušujúcich dobrodružstiev s lyžami BÄFischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE.

Výrobok je vhodný pre:


- Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE je navrhnutý tak, aby vyhovoval vašim potrebám. Ideálne pre tých, ktorí chcú objavovať svet bežeckého lyžovania, alebo pre skúsených dobrodruhov, ktorí sa snažia zlepšiť svoju hru.
- Zimní nadšenci: Ak máte vášeň pre zimné športy a túžite po vzrušení z objavovania zasneženej krajiny, tieto lyže sú vaším dokonalým spoločníkom.
- Milovníci prírody: Ponorte sa do krás prírody a objavte skryté skvosty, keď sa vydáte na nezabudnuteľné dobrodružstvá na bežkách.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento výrobok:


- Vychutnajte si výnimočnú priľnavosť, efektívne kĺzanie a ovládateľnosť bez námahy s bežkami Fischer TRANSNORDIC 82 EASY SKIN XTRALITE.
- Inovatívny systém Easy Skin umožňuje rýchle a bezproblémové nasadzovanie a snímanie lyží, vďaka čomu sú výstupy do kopca hračkou.
- Ľahké a odolné: Konštrukcia Xtralite ponúka dokonalú rovnováhu medzi ľahkým výkonom a dlhotrvajúcou odolnosťou.
- Všestranná konštrukcia: Vychutnajte si slobodu výberu medzi klasickou a korčuliarskou technikou, ktorá vyhovuje vášmu preferovanému štýlu lyžovania.
- Preskúmajte zimnú krajinu: Vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvá a objavujte krásy zasneženej krajiny s týmito vysoko výkonnými bežeckými lyžami.

Najširšie lyže FISCHER radu BACKCOUNTRY sú vďaka svojim parametrom určené na dlhé túry mimo upravených tratí, prípadne na expedície v severských oblastiach. Nos lyže je predĺžený, takzvaný NORDIC ROCKER, na ľahkú jazdu navrhnutým voľným terénom. Lyže sa vyznačujú oceľovými hranami a robustnou konštrukciou.
Hlavnú zložku jadra AIR TEC tvoria extrémne ľahké dreviny popretkávané vzduchovými kanálikmi.
Model s univerzálnou hladkou skĺznicou SINTEC.
Lyže je možné vybaviť stúpačkami EASY SKIN, ktoré nie sú súčasťou lyže. Kolíky merajú približne 65 cm a upevňujú sa cez telo lyže veľmi jednoduchým a rýchlym spôsobom. Rozsah vhodných priemerov: 35 - 50 mm.
Sidecut: 82-60-70
Hmotnosť: 1910 g/196 cm
22BE-N56021V*206
10 položky
9002972707056
Sezóna
2022

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product