• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT + RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-229,76 €

Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT + RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22

  • 197
  • 192
513,03 € (s DPH) 742,79 € - 229,76 € 427,52 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 513,03 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Prebuďte v sebe šampióna s Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22



Podrobný popis produktu:


Tento výnimočný produkt, navrhnutý pre vášnivých bežkárov, kombinuje špičkovú technológiu a vynikajúce spracovanie, aby vám ponúkol bezkonkurenčný zážitok z lyžovania. Či už ste profesionálny pretekár, alebo rekreačný lyžiar, tieto lyže sú skonštruované tak, aby vám pomohli dosiahnuť novú úroveň výkonu a pôžitku.

Vlastnosti produktu:


- Technológia Twin Skin: Inovatívna technológia Twin Skin poskytuje výnimočnú priľnavosť a kĺzavosť vo všetkých snehových podmienkach. Dva samostatné pásy kože na päte lyží zabezpečujú maximálny kontakt so snehom, čo umožňuje bezproblémový pohon a kontrolu.
- Konštrukcia 3D Speedmax ponúka optimálnu stabilitu a prenos energie, čo umožňuje dosahovať vyššie rýchlosti bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v ovládaní. Ľahká konštrukcia zlepšuje ovládateľnosť, vďaka čomu sa môžete ľahko pohybovať v náročných terénoch.
- Mäkký ohyb: Mäkký ohyb týchto lyží zvyšuje pohodlie a odozvu. Ponúka hladkú a odpúšťajúcu jazdu, takže je ideálna pre lyžiarov všetkých úrovní zručností. Mäkký flex tiež absorbuje vibrácie, čím zabezpečuje stabilné a príjemné lyžovanie.
- Viazanie Race Pro Classic: Dodávané viazanie IFP Race Pro Classic ponúka vynikajúcu stabilitu a prenos energie. Vďaka ich ľahko nastaviteľnému systému môžete viazanie prispôsobiť svojej preferovanej polohe, čo zaručuje dokonalé prispôsobenie a optimálny výkon.
- Model 2021/22: Viazanie na lyžiach s viazaním: Vďaka aktualizovaným funkciám a vylepšeniam sú tieto lyže navrhnuté tak, aby vás udržali na čele výkonnosti v behu na lyžiach.

Technické údaje o produkte:


- Možnosti dĺžky: 180 cm, 188 cm, 196 cm, 202 cm
- Sidecut: 41-44-44mm
- Hmotnosť: 1 090 g na lyžu (pri dĺžke 196 cm)
- Základňa: Sintec
- Jadro: Sintec: jadro: Air Core Carbon

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako sa kĺžete po nedotknutej zimnej krajine, obklopení úchvatnou zasneženou krajinou. Lyže Běžky Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22 vás bez námahy posúvajú vpred s ľahkosťou a presnosťou. Plynulé, kontrolované pohyby vám umožnia objavovať nové horizonty a zdolávať všetky výzvy bežeckého lyžovania, ktoré vám prídu do cesty. Pocíťte radosť, keď budete posúvať svoje hranice a zažijete skutočnú radosť zo zimných športov.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vylepšený výkon: Pokročilá technológia a konštrukcia týchto lyží zabezpečuje optimálny výkon, ktorý vám umožní lyžovať rýchlejšie a efektívnejšie. Technológia Twin Skin poskytuje výnimočnú priľnavosť, zatiaľ čo konštrukcia 3D Speedmax ponúka stabilitu a prenos energie, čo vám umožní dosiahnuť nové výkonnostné výšky.
- Pohodlie a kontrola: Mäkká flexia týchto lyží poskytuje pohodlnú a citlivú jazdu. Odpúšťajúca povaha lyží umožňuje ľahšie manévrovanie a ovládanie, čo zaručuje príjemný zážitok z lyžovania.
- Stabilita a rovnováha: Vďaka viazaniu Race Pro Classic a ľahkej konštrukcii ponúkajú tieto lyže vynikajúcu stabilitu a rovnováhu. Môžete sa bez obáv pohybovať v rôznych terénoch s vedomím, že tieto lyže vás udržia pod kontrolou.
- Inovatívny dizajn: Model 2021/22 je ukážkou záväzku spoločnosti Fischer k inováciám a dokonalosti. Vďaka aktualizovaným funkciám a vylepšeniam predstavujú tieto lyže najnovší pokrok v technológii bežeckého lyžovania.
- Všestrannosť: Či už ste profesionálny pretekár alebo rekreačný lyžiar, tieto lyže sú vhodné pre širokú škálu úrovní zručností. Ich všestrannosť vám umožní vychutnať si vzrušenie z bežeckého lyžovania bez ohľadu na vaše skúsenosti alebo ambície.

Výrobok je vhodný pre:


- Profesionálnych bežcov na lyžiach, ktorí chcú zvýšiť svoju výkonnosť a dosiahnuť nové osobné rekordy.
- Rekreačných lyžiarov, ktorí chcú zažiť radosť z kĺzania po zasnežených tratiach s ľahkosťou a kontrolou.
- Lyžiarskych nadšencov všetkých úrovní zručností, ktorí ocenia vysokokvalitné vybavenie ponúkajúce vynikajúci zážitok z lyžovania.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22:


- Bezkonkurenčná priľnavosť a sklz vďaka technológii Twin Skin.
- Optimálna stabilita a prenos energie vďaka konštrukcii 3D Speedmax.
- Pohodlná a odpúšťajúca jazda vďaka mäkkej flexii.
- Vynikajúca stabilita a rovnováha s viazaním Race Pro Classic.
- Zostaňte vpredu s najnovším modelom 2021/22, ktorý obsahuje aktualizované funkcie a vylepšenia.

Uvoľnite svojho vnútorného démona rýchlosti s lyžiarskym výstrojom Běžky Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22



Podrobný popis produktu: Vychutnajte si tento model na trhu:


Ste pripravení posunúť svoje bežecké lyžovanie na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné ako lyže Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22. Tieto lyže, navrhnuté pre maximálny výkon, menia pravidlá hry vo svete zimných športov. Či už ste profesionálny pretekár alebo rekreačný lyžiar, ktorý chce zlepšiť svoje zručnosti, tieto lyže určite pozdvihnú vaše zážitky na zasnežených tratiach.

Vlastnosti produktu:


- Technológia Twin Skin: Inovatívna technológia Twin Skin poskytuje vynikajúcu priľnavosť a sklz, vďaka čomu môžete bez námahy manévrovať v rôznych terénoch a snehových podmienkach. S týmito lyžami zažijete dokonalú rovnováhu medzi kontrolou a rýchlosťou.
- 3D Shape: Lyže sú vybavené 3D tvarom, ktorý je vhodný pre všetky typy lyží: 3D tvar týchto lyží zaisťuje optimálne rozloženie tlaku a stabilitu, čo vám dodá sebavedomie pri prekonávaní vašich limitov a dosahovaní nových rýchlostí. Pocíťte silu a presnosť pri kĺzaní po snehu.
- Skĺznica Speedmax: Skĺznica Speedmax je špeciálne navrhnutá tak, aby maximalizovala rýchlosť a minimalizovala trenie. Ponúka výnimočné kĺzavé vlastnosti, ktoré vám umožnia bez námahy prekonať súperov a nechať ich v úžase z vašich schopností.
- Mäkký ohyb: Mäkký ohyb týchto lyží poskytuje väčšie pohodlie a obratnosť. Absorbuje vibrácie a nárazy, čím zabezpečuje plynulé a príjemné lyžovanie. Rozlúčte sa s únavou a privítajte nekonečné hodiny vzrušujúceho lyžovania.
- Kompatibilita s viazaním Classic IFP: Tieto lyže sú kompatibilné so systémom viazania Classic IFP, ktorý poskytuje jednoduché a bezpečné upevnenie. Vychutnajte si bezproblémové lyžovanie so spoľahlivým a účinným systémom viazania.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne dĺžky, ktoré vyhovujú vašej výške a štýlu lyžovania.
- Materiál jadra: Karbónová konštrukcia jadra Air Core pre ľahký a citlivý výkon.
- Bočné vykrojenie: Optimalizovaný sidecut pre lepšiu stabilitu a ovládateľnosť.
- Základňa: Základňa Speedmax pre maximálnu rýchlosť a kĺzavosť.
- Viazanie: Kompatibilita s klasickým viazaním IFP pre jednoduché upevnenie.

Predstavte si produkt:


Zavrite oči a predstavte si, ako bez námahy kĺžete zimnou krajinou. Svieži vzduch vám plní pľúca, keď naberáte rýchlosť a vaše lyže bez námahy kĺžu po trblietavom snehu. S bežeckými lyžami Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22 je každý pohyb plynulý a kontrolovaný. Pocítite príval adrenalínu, keď sa budete snažiť ísť rýchlejšie a budete vedieť, že tieto lyže vás podporia na každom kroku. Toto je dokonalý zážitok z lyžovania.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčné vlastnostimance: Zažite vzrušenie z výkonu na profesionálnej úrovni s týmito špičkovými lyžami. Či už pretekáte s časom, alebo si len užívate pohodovú lyžovačku, tieto lyže pozdvihnú vaše zážitky na novú úroveň.
- Vynikajúca priľnavosť a sklz: Technológia Twin Skin poskytuje výnimočnú priľnavosť na rôznych snehových podmienkach, vďaka čomu môžete s istotou zvládnuť akúkoľvek trasu. Pätka Speedmax zaručuje bezproblémový sklz, čím vám dáva výhodu pred konkurenciou.
- Pohodlie a obratnosť: Mäkký ohyb týchto lyží absorbuje vibrácie a nárazy, čím poskytuje väčšie pohodlie a obratnosť. Rozlúčte sa s únavou a privítajte nekonečné hodiny príjemného lyžovania.
- Jednoduchá kompatibilita s viazaním: Vďaka kompatibilite s viazaním Classic IFP je pripínanie a odpájanie lyží hračka. Strávite menej času trápením sa s vybavením a viac si užívajte zjazdovky.
- Odolnosť a spoľahlivosť: Tieto lyže sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, aby vydržali. Investujte do páru lyží, ktoré vás budú sprevádzať na nespočetných dobrodružstvách sezónu za sezónou.

Výrobok je vhodný pre:


- Profesionálnych bežcov na lyžiach: S týmito vysoko výkonnými lyžami posuniete svoju pretekársku kariéru na vyššiu úroveň. Zažite bezkonkurenčnú rýchlosť a kontrolu pri súperení s najlepšími.
- Rekreační lyžiari: Ak ste vášnivý lyžiar, ktorý chce zlepšiť svoje zručnosti a užiť si vzrušenie z kĺzania po snehu, tieto lyže sú ideálnou voľbou. Pozdvihnite svoj zážitok z lyžovania a urobte z každého výletu nezabudnuteľný zážitok.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Fischer TWIN SKIN 3D SPEEDMAX SOFT RACE PRO CLASSIC IFP 2021/22:
- Uvoľnite svoj plný potenciál vďaka výkonu na profesionálnej úrovni.
- Zažite vynikajúcu priľnavosť a sklz na rôznych snehových podmienkach.
- Vychutnajte si zvýšené pohodlie a obratnosť vďaka mäkkej konštrukcii flexie.
- Jednoduché nasadenie a odpojenie vďaka kompatibilite s viazaním Classic IFP.
- Investujte do odolných a spoľahlivých lyží, ktoré vás budú sprevádzať pri nespočetných dobrodružstvách.

Speedmax - lyže olympijských víťazov a majstrov sveta. Najrýchlejšie bežecké lyže na svete s lyžami.
Dva samostatné pásy, zapustené a integrované v rôznych hĺbkach lyže, zaručujú pevný odraz a plynulý sklz. Mohérové pásy zabezpečujú nekompromisný odraz, najmä na tvrdých alebo zľadovatených tratiach. Vďaka jedinečnej teflónovej vrchnej vrstve je absorpcia a následné namŕzanie maximálne obmedzené.
Súčasťou bežeckých lyží je integrovaná doska IFP na jednoduchú montáž viazania bez vŕtania a viazanie RACE PRO CLASSIC.
Lyže majú ľahké jadro AIR CORE HM CARBON prispôsobené technológii COLD BASE BONDING. Jadro sa skladá z mnohých hi-tech materiálov, obsahuje základnú dvojsmernú štruktúru a ďalšie karbónové (Fischer Carbon Fibre) a kompozitné vrstvy.
Model s kombináciou WC PLUS/TWIN SKIN, základňa je WC PLUS pre teploty -10 °C a vyššie, so zvrškom DTG World Cup Plus s hlbšími a hrubšími mikrodrážkami. V strede sú dva mierne asymetricky vložené mohérové (100% mohér) stúpačky.
Sidecut: 41-44-44
Hmotnosť: 1030 g/197 cm
21BE-NP06419*192
10 položky
193537
Sezóna
2021

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product