• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-189,72 €

Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22

  • 187
422,74 € (s DPH) 612,45 € - 189,72 € 352,28 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 422,74 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22 je stelesnením rýchlosti a presnosti na svahu. Tento špičkový produkt, navrhnutý pre vášnivých bežkárov, kombinuje špičkovú technológiu s vynikajúcim spracovaním a prináša bezkonkurenčný zážitok z lyžovania. Ak chcete posunúť svoj výkon na vyššiu úroveň, tieto lyže musíte mať.

Vlastnosti produktu:


- Konštrukcia 3D Classic Plus: Inovatívna konštrukcia 3D Classic Plus týchto lyží zaisťuje optimálny ohyb a stabilitu, čo umožňuje plynulé kĺzanie a ovládanie bez námahy. Poskytuje dokonalú rovnováhu medzi prenosom energie a ľahkou obratnosťou.

- Integrovaná fixačná doska (IFP): Technológia IFP integrovaná do týchto lyží maximalizuje prenos energie a reakcie. Umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie viazania, čím zabezpečuje prispôsobenie na mieru pre lepší výkon.

- Stredná flexia: Stredná flexia týchto lyží ponúka všestranný rozsah výkonu vhodný do rôznych snehových podmienok a terénov. Poskytuje dokonalú rovnováhu medzi stabilitou a ovládateľnosťou, vďaka čomu môžete s istotou zvládnuť akékoľvek dobrodružstvo na bežkách.

- Speed Grinding: Technológia Speed Grinding, ktorá je súčasťou týchto lyží, zaručuje výnimočný sklz a rýchlosť. Precízne vyladená štruktúra skeletu minimalizuje trenie, čo vám umožní bez námahy kĺzať po snehu a dosiahnuť maximálnu rýchlosť.

- Precízna úprava hrán: Precízna úprava hrán týchto lyží zaručuje optimálnu priľnavosť a kontrolu pri oblúkoch a zjazdoch. Zaručuje presný kontakt so snehom, čím zvyšuje vašu schopnosť prekonávať zložité terény a udržiavať stabilitu.

Technické údaje o produkte:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne dĺžky, ktoré vyhovujú individuálnym preferenciám a štýlu lyžovania.

- Bočná hrana: 41-44-44 mm pre vyváženú kombináciu stability a ovládateľnosti.

- Jadro: Karbónová konštrukcia jadra Air Core pre ľahký výkon a zvýšený prenos energie.

- Základňa: Základňa World Cup Plus pre výnimočný sklz a odolnosť.

- Kompatibilita s viazaním: Kompatibilné s viazaním NIS pre jednoduché nastavenie a optimálny prenos energie.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako bez námahy kĺžete zimnou krajinou a svieži vzduch sa vám otiera o tvár, keď sa vydávate na bežecké lyžovanie. S bežeckými lyžami Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22 je každý krok dôkazom vašich schopností a odhodlania. Pocíťte radosť, keď sa s ľahkosťou odpichnete a lyže zareagujú na každý váš povel. Tieto lyže nie sú len výbavou, sú predĺžením vašej vášne pre tento šport.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná rýchlosť: Technológia SPEEDMAX, ktorá je súčasťou týchto lyží, zaručuje výnimočnú rýchlosť, vďaka ktorej necháte svojich konkurentov v prachu. Zažite vzrušenie z letu po snehu ako nikdy predtým.

- Vynikajúca kontrola: Precízne opracovanie hrán a stredný ohyb týchto lyží poskytujú bezkonkurenčnú kontrolu, ktorá vám umožní ľahko prekonávať náročné terény. Zostaňte pánom situácie a s istotou zdolávajte všetky trate.

- Kĺzanie bez námahy: Technológia Speed Grinding a skĺznica World Cup Plus zaručujú kĺzanie bez námahy, znižujú trenie a maximalizujú rýchlosť. Vychutnajte si pocit ľahkého kĺzania po snehu, vďaka ktorému sa každý krok počíta.

- Prispôsobenie na mieru: Integrovaná technológia IFP umožňuje jednoduché nastavenie viazania a zaručuje prispôsobenie na mieru pre optimálny prenos energie a výkon. Nájdite dokonalú rovnováhu medzi pohodlím a ovládaním.

- Odolnosť a dlhá životnosť: Kombinácia konštrukcie Air Core Carbon a vysokokvalitných materiálov zaručuje odolnosť a dlhú životnosť týchto lyží. Investujte do výrobku, ktorý vás bude sprevádzať na nespočetných dobrodružstvách sezónu za sezónou.

Výrobok je vhodný pre:


Bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22 sú vhodné pre stredne pokročilých až pokročilých bežcov na lyžiach, ktorí radi posúvajú svoje limity a dosahujú špičkové výkony. Či už ste súťažný športovec, alebo rekreačný nadšenec, tieto lyže pozdvihnú váš zážitok z lyžovania a pomôžu vám dosiahnuť nové výšky.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento produkt:
- Bezkonkurenčná rýchlosť pre vzrušujúci zážitok z lyžovania.
- Vynikajúca kontrola a ovládateľnosť v rôznych terénoch.
- Kĺzanie bez námahy pre maximálnu efektivitu a pôžitok.
- Prispôsobiteľné prispôsobenie pre optimálny prenos energie a pohodlie.
- Odolná konštrukcia pre dlhotrvajúci výkon.

Podrobný popis produktu:


Bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22 sú najlepšou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezkonkurenčnú rýchlosť a výkon na bežeckých tratiach. Tieto lyže, vyrobené s precíznosťou a špičkovou technológiou, sú navrhnuté tak, aby pozdvihli váš zážitok z lyžovania na novú úroveň.

Vlastnosti produktu:


- Technológia 3D Classic Plus: Inovatívna technológia 3D Classic Plus zaisťuje optimálny prenos energie a zvýšenú stabilitu v rôznych snehových podmienkach. Umožňuje efektívne kĺzanie a vynikajúcu kontrolu, čo vám dodá sebavedomie pri zdolávaní akejkoľvek stopy.
- Stredná flexia: Stredná flexia týchto lyží dosahuje dokonalú rovnováhu medzi stabilitou a ovládateľnosťou. Poskytuje vynikajúcu oporu a reakcie, vďaka čomu je vhodná pre stredne pokročilých aj pokročilých lyžiarov.
- Integrovaná fixačná doska (IFP): Integrovaná fixačná doska poskytuje bezproblémové a bezpečné spojenie medzi lyžami a viazaním. Maximalizuje prenos energie, čo umožňuje efektívny prenos energie a lepší výkon.
- Vysokokvalitná konštrukcia: Tieto lyže sú vyrobené z prvotriednych materiálov, aby vydržali. Odolná základňa zaručuje dlhotrvajúci výkon, zatiaľ čo ľahká konštrukcia znižuje únavu a zvyšuje obratnosť.
- Model 2021/22: Vhodný na lyžovanie v zimnom období: Tento najnovší model obsahuje najmodernejšie funkcie a technológie, ktoré vám zabezpečia náskok pred konkurenciou. Držte krok s najnovšími trendmi a pokrokom v bežeckom lyžovaní s modelom Běžky Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: 902 mm
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre zníženie únavy
- Flex: Stredný flex pre stabilitu a ovládateľnosť
- Kompatibilita s viazaním: Integrovaná fixačná doska (IFP)
- Konštrukcia: Odolná základňa pre dlhotrvajúci výkon
- Model: 2021/22

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako bez námahy kĺžete zasneženou krajinou a na tvári cítite svieži zimný vzduch, keď sa vydávate na dobrodružstvo na bežkách. S bežkami Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22 sa každý krok stretne s bezkonkurenčnou rýchlosťou a presnosťou. Pocíťte príval adrenalínu, keď sa budete pohybovať po kľukatých tratiach a bez námahy kĺzať okolo svojich konkurentov. Tieto lyže sú vašou vstupenkou k odhaleniu vášho plného potenciálu na svahu.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vďaka špičkovej technológii a optimálnemu prenosu energie vám tieto lyže umožnia dosiahnuť novú úroveň rýchlosti a nechať svojich konkurentov v prachu.
- Zvýšená stabilita: Rozlúčte sa s kolísavou jazdou a privítajte stabilitu. Stredný flex a technológia 3D Classic Plus poskytujú stabilnú platformu pre sebavedomú jazdu, ktorá vám zaručí, že si udržíte kontrolu aj v náročnom teréne.
- Efektívne kĺzanie: Kĺzanie efbez námahy a efektívne s týmito lyžami. Integrovaná fixačná doska maximalizuje prenos energie, čo umožňuje efektívny prenos energie a lepší kĺzavý výkon. Vychutnajte si vzrušenie z hladkého sklzu pri objavovaní tratí.
- Odolné a ľahké: Tieto lyže sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ponúkajú výnimočnú odolnosť bez toho, aby sa znížila ich hmotnosť. Ľahká konštrukcia znižuje únavu, čo vám umožní lyžovať dlhšie a posúvať svoje limity ďalej.
- Buďte vpredu s najnovším modelom: Buďte vpredu s modelom 2021/22 Běžky Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP. Využívajte najmodernejšie funkcie a technológie, ktoré vám zabezpečia náskok pred konkurenciou.

Produkt je vhodný pre:


- Vďaka strednej flexii a pokročilým vlastnostiam sú tieto lyže vhodné pre stredne pokročilých až pokročilých lyžiarov. Či už chcete zlepšiť svoju techniku, alebo sa postaviť náročnejším terénom, tieto lyže splnia vaše očakávania.
- Nadšenci rýchlosti: Ak máte potrebu rýchlosti, tieto lyže sú pre vás ideálne. Sú navrhnuté tak, aby maximalizovali rýchlosť a prenos sily, pomôžu vám dosiahnuť najrýchlejšie časy a poskytnú vám vzrušujúci zážitok z lyžovania.
- Súťažiaci v behu na lyžiach: Pre tých, ktorí sa radi zúčastňujú súťaží v behu na lyžiach, sú bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22 tou najlepšou voľbou. Jeho dizajn orientovaný na výkon a špičková technológia vám poskytnú konkurenčnú výhodu, ktorú potrebujete na to, aby ste vynikli v dave.

5 dôvodov, prečo si kúpiť bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MEDIUM IFP 2021/22:
- Bezkonkurenčná rýchlosť a výkon
- Vylepšená stabilita a kontrola
- Efektívny sklz pre plynulé lyžovanie
- Odolná a zároveň ľahká konštrukcia
- Buďte vpredu s najnovším modelom a technológiou

Speedmax - lyže olympijských víťazov a svetových šampiónov
Absolútna novinka - GLIDING SIDEWALL, voskovateľné bočnice s použitím rovnakého materiálu ako skĺznica lyže. Trenie je tak znížené na minimum.
Lepenie za studena:
Molekulárna štruktúra skĺznice je pri bežnej technológii výroby ovplyvnená vysokou teplotou a tlakom, čo ju čiastočne deformuje. Spoločnosť FISCHER preto vyvinula nový proces s názvom COLD BASE BONDING. Ten zabraňuje deformácii vlastností materiálu a plne využíva všetky jeho silné stránky. Lyže SPEEDMAX tak majú neprekonateľný sklz a rýchlosť, perfektne absorbujú vosky a sklznica sa tiež ľahšie brúsi. V neposlednom rade vďaka úplne novej vrstve medzi lyžou a jadrom, ktorá absorbuje tepelné rozdiely, vykazujú lyže SPEEDMAX rovnaké jazdné vlastnosti za všetkých teplotných podmienok.
Lyže obsahujú integrovanú IFP dosku na jednoduchú montáž viazania bez vŕtania do lyží - kompatibilné s viazaním Turnamic (Fischer, Rossignol). Nekompatibilné s viazaním NNN NIS (Rottefella) a SNS (Salomon). Odporúčané viazanie: Worldcup Classic IFP (S49119).
Lyže majú ľahké jadro AIR CORE HM CARBON prispôsobené technológii COLD BASE BONDING. Jadro sa skladá z mnohých hi-tech materiálov, obsahuje základnú dvojsmernú štruktúru a ďalšie karbónové (Fischer Carbon Fibre) a kompozitné vrstvy.
Použitý typ konštrukcie CLASSIC 9Q2/902 je vďaka ľahkým špičkám a pätkám ideálny na kompaktný až mäkký sneh a použitie s klipsňou.
Model WC PLUS s lyžou WC PLUS a vrchnou úpravou DTG World Cup Plus/Coarse s hlbšími a hrubšími mikrodrážkami, ideálny na teploty okolo 0 °C a vyššie.
Sidecut: 41-44-44
Hmotnosť: 1030 g/197 cm
21BE-N07519*187
10 položky
9002972389856
Sezóna
2021

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product