• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka indukcyjna Qi Joyroom S-IW003S 2,5W do Apple Watch 0,3m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom S-IW003S 2,5W Qi indukčná nabíjačka pre Apple Watch 0,3 m (biela)

7,60 € (s DPH) 6,33 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Joyroom S-IW003S 2,5W indukčná nabíjačka Qi pre Apple Watch

Užívaj si rýchle a pohodlné nabíjanie hodiniek Apple Watch. Indukčná nabíjačka Joyroom S-IW003S dodáva až 2,5 W výkonu a má 2800 GS príťažlivosti. Vďaka tomu poskytuje potrebnú stabilitu pre vaše inteligentné hodinky. Je kompatibilný s hodinkami Apple Watch 1. až 6. generácie a má pôsobivú odolnosť.

Široká kompatibilita - rýchle nabíjanie

Kábel je kompatibilný až so 6 generáciami hodiniek Apple Watch - od 1. po 6. generáciu. To znamená, že umožňuje nabíjať rôzne zariadenia bez akýchkoľvek problémov. Navyše obnovenie napájania smart hodiniek netrvá dlho. Napríklad nabitie Apple Watch 6 na 100 % pomocou kábla trvá približne 2,5 hodiny.

Bezpečné používanie

Vyberte si osvedčené riešenie a kábel, ktorý vaše zariadenia nielen rýchlo, ale aj bezpečne nabije. Model S-IW003S je okrem iného vybavený ochranou proti prepätiu, nadprúdu a prehriatiu. Nemusíte sa teda obávať jej poškodenia ani sa strachovať o stav batérie smart hodiniek.

Vysoká magnetická sila

Nabíjačka má tiež pôsobivú magnetickú silu až 2800 GS. Apple Watch tak získajú potrebnú stabilitu - nemusíš sa báť, že ti smart hodinky skĺznu alebo spadnú. Vďaka použitým technológiám navyše výrobok zaručuje rýchle a efektívne nabíjanie.

Robustný dizajn

Stavte na najvyššiu kvalitu spracovania. Nabíjačka má kryt z nehrdzavejúcej ocele a odolný kábel TPE. Vďaka tomu je mimoriadne trvanlivý a odolný voči poškodeniu. Okrem toho je pocínovaný medený kábel veľmi odolný a zaručuje stabilné a účinné nabíjanie.

Špecifikácie

Výrobca Joyroom
Model S-IW003S
Farba Biela
Konektor USB-A
Napájanie 2,5 W
Materiál Nerezová oceľ + TPE
Dĺžka kábla 0,3 m

039181
409 položky
6941237177513

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product