• 3% zľava pri platbe prevodom
Flashlight Superfire EF01
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svietidlo Superfire EF01

13,56 € (s DPH) 11,30 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Svietidlo Superfire EF01

Praktickú baterku Superfire EF01 môžete použiť v mnohých situáciách - doma, na cestách, pri kempovaní a pod. Je vybavená niekoľkými zdrojmi svetla a ponúka rôzne režimy svietenia. Má tiež výkonnú vstavanú batériu a jej doba prevádzky dosahuje 4,5 hodiny na jedno nabitie. Zariadenie je tiež veľmi ľahké a zároveň odolné - môžete ho mať vždy po ruke.

01Superfire/EF01/3

Dlhý pracovný čas - funkcia powerbanky

Potrebujete spoľahlivý zdroj svetla na kempovanie? Alebo sa vám možno výlet do hôr trochu predĺžil a potrebujete sa dostať domov po zotmení? Žiadny problém - EF01 je vybavená batériou s kapacitou 1 000 mAh, ktorá na jedno nabitie zabezpečí až 4,5 hodiny prevádzky. Nemusíte sa obávať, že sa príliš rýchlo vybije! Zariadenie môže slúžiť aj ako powerbanka - v prípade potreby s ním môžete napríklad ľahko nabiť svoj telefón.

01Superfire/EF01/2

Všestrannosť

Zaobstarajte si praktickú baterku, ktorá sa skvele hodí na rôzne účely. Baterka EF01 je ideálna na kempovanie alebo výlet do hôr. Môžete ju používať aj na dennej báze, napríklad pri večernom venčení psa alebo pri behu. Zariadenie sa vám bude hodiť aj pri drobných opravách alebo výpadkoch prúdu - vďaka nemu ľahko nájdete cestu v tme!

01Superfire/EF01/5

Výkonné svetlo, ktoré potrebujete

Uistite sa, že máte spoľahlivý zdroj svetla pre každú príležitosť. Baterka EF01 je vybavená 2 LED diódami a disponuje výkonom až 10 W. Môžete si tiež vybrať zo 4 nastavení svetla. K dispozícii sú tieto možnosti: silné svetlo (jedna LED), silné svetlo (dve LED), slabé svetlo (jedna LED) a slabé svetlo (dve LED). Prevádzku baterky môžete jednoducho prispôsobiť situácii a svojim potrebám!

01Superfire/EF01/1

Prídavný zdroj svetla

Tým sa možnosti nekončia - EF01 je vybavená prídavným zdrojom svetla (COB) umiestneným na boku. Vďaka tomu môžete zabezpečiť ešte lepšie osvetlenie v každej situácii! Bočná baterka ponúka aj 3 režimy osvetlenia. Môžete napríklad použiť nastavenie dlhého bieleho svetla, stáleho červeného svetla a blikajúceho červeného a modrého svetla. Teraz si môžete ľahko posvietiť na cestu v tme a v prípade potreby na seba upozorniť a požiadať o pomoc!

01Superfire/EF01/6

Vylepšený dizajn

Baterka je veľmi ľahká a praktická - váži len približne 50 g a má kompaktný dizajn. Môžete ju teda nosiť stále so sebou - ľahko sa zmestí do batohu alebo dokonca do vrecka! Zariadenie je tiež veľmi trvanlivé a odolné voči poškodeniu. Okrem toho vám špeciálne indikátory poskytnú informácie o aktuálnom stave nabitia batérie a zabudovaný magnet vám umožní baterku stabilne upevniť na požadovanom mieste - uvoľníte si tak ruky a uľahčíte si napríklad opravu auta!

01Superfire/EF01/4

Značka Superfire
Model EF01
Farba Čierna
Napájanie 10 W max.
Režimy osvetlenia 2 hlavné LED: silné svetlo (jedna LED), silné svetlotelo (dve LED), slabé svetlo (jedna LED), slabé svetlo (dve LED);
Bočné svetlo: dlhé biele svetlo, stále červené svetlo, blikajúce červené a modré svetlo;
Kapacita batérie 1000 mAh
Pracovný čas Približne 4,5 h
Nabíjací port USB-C
Rozmery Približne 96,5 x 32 x 17 mm
Hmotnosť Približne 50 g
046657
86 položky
6975515773173

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product