• 3% zľava pri platbe prevodom
Kempingová lampa Superfire T35, 220 lm, USB-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa Superfire T35, 220 lm, USB-C

21,29 € (s DPH) 17,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kempingová lampa Superfire T36

Hľadáte praktickú lampu, ktorú si môžete vziať so sebou do stanu? Lampa Superfire T36 je skvelou voľbou! Poskytuje stabilné osvetlenie, ktoré osvetlí každú miestnosť a viac. Ponúka rôzne režimy osvetlenia, ktoré môžete ľubovoľne meniť. Lampu môžete použiť aj ako powerbanku, aby ste si mohli počas kempovania nabíjať napríklad smartfón! Vyniká aj svojím vodotesným vyhotovením.

01Superfire/T36/2

3 režimy osvetlenia

Teraz si môžete nastaviť osvetlenie podľa svojich predstáv! Kempingová lampa umožňuje vybrať si z 3 režimov osvetlenia - biele svetlo, žlté svetlo a kombinované svetlo (žlté+biele). Umožňuje tiež nastaviť intenzitu svetla - stačí otočiť ovládačom. Zariadenie tak bude vyhovovať potrebám rôznych používateľov!

01Superfire/T36/6

Premyslený dizajn

T36 spája funkčnosť a originálny dizajn. Lampa je vybavená praktickým držadlom, ktoré uľahčuje jej prenášanie. Vďaka tomu môžete lampu pohodlne zavesiť napríklad na konár alebo do stanu. Vďaka zabudovanému portu USB-C ju môžete pohodlne nabíjať. Lampa je tiež vodotesná, takže vás nezastraší ani dážď!

01Superfire/T36/5

Pripojené stránky

  • Lampa
  • Kábel USB-C/USB-A
  • Používateľská príručka
Výrobca Superfire
Model T36
Farba Čierna
Nabíjacie rozhranie USB-C
Režimy osvetlenia Biele svetlo, žlté svetlo, kombinované svetlo (žlté + biele)
044355
105 položky
6974760352058

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product