• 3% zľava pri platbe prevodom
Solární kempingová lampa Superfire T26-S, 500 lm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Solárna kempingová lampa Superfire T26-S, 500 lm

13,85 € (s DPH) 11,54 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kempingová lampa Superfire T26-S

Chystáte sa na kempovanie alebo rybárčenie? Uistite sa, že máte spoľahlivý zdroj svetla! Kempingová lampa Superfire T26-S má jas až 500 lm a možnosť výberu z 3 režimov svietenia. Jej prevádzkový čas je približne 6,5 hodiny a vďaka ľahkému, prenosnému dizajnu ju môžete mať vždy po ruke. Zariadenie sa navyše dá nabíjať dvoma spôsobmi - pomocou kábla micro USB alebo zabudovaného solárneho panelu.

Spoľahlivý zdroj svetla - na výber máte 3 režimy.

Lampa využíva až 36 energeticky účinných a ekologických svetelných zdrojov, takže môže poskytovať jasné a pre oči bezpečné svetlo. Má príkon 18 W a jas až 500 lm. K dispozícii sú aj 3 režimy osvetlenia - vysoké svetlo, slabé svetlo a stroboskop. Výkon zariadenia si tak môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám!

Dlhý pracovný čas - 2 režimy nabíjania

Buďte si istí, že vám baterka neodmietne poslúžiť ani v tej najhoršej možnej chvíli. Svietidlo T26-S je vybavené výkonnou 4800 mAh batériou, ktorá poskytuje až 6,5 hodiny prevádzky. Môžete ju nabíjať dvoma spôsobmi - pomocou kábla micro USB alebo pomocou ekologickej solárnej energie - zariadenie má zabudovaný malý fotovoltický panel.

Premyslený dizajn

Kempingová lampa T26-S je veľmi ľahká a prenosná - môže vás sprevádzať takmer kdekoľvek. V batohu alebo cestovnej taške vám nezaberie príliš veľa miesta! Je skvelá nielen na kempovanie. Ďalšou výhodou je špeciálny háčik, pomocou ktorého ju môžete napríklad zavesiť na strom alebo do stanu. Zariadenie má tiež zabudovaný displej, ktorý vám poskytne informácie o stave nabitia.

Všestranné použitie

Vyberte si všestranné riešenie. Svietidlo má 360° uhol svietenia, vďaka čomu je ideálne na rôzne aplikácie. Ak chcete, vezmite si ho na kempovanie alebo na ryby a úspešne ho použite aj v núdzových situáciách, napríklad keď vám dôjde elektrický prúd alebo potrebujete drobnú opravu auta. Zariadenie môže slúžiť aj ako nočné svetlo. Môžete ho použiť aj na osvetlenie záhrady.

Značka SuperFire
Model T26-S
Jas 500 lm
Kapacita batérie 4 x 1200 mAh
Prevádzkový čas Približne 6,5 h
Nabíjací port Micro USB
Rozsah pôsobnosti Do 25 m2
Materiál PC + ABS
040417
92 položky
6974760350726

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product