• 3% zľava pri platbe prevodom
Kempingová lampa Superfire T60-A, 2,5 W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa Superfire T60-A, 2,5 W

4,29 € (s DPH) 3,58 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kempingové svetlo Superfire T60-A, 2,5 W

Zabudnite na zakopávanie o šnúry od stanu. SuperFire vám poskytne osvetlenie, keď ho potrebujete. Je napájané batériami AAA a doba prevádzky zariadenia umožňuje 8 hodín nepretržitého používania. Má viacero režimov osvetlenia a jeho robustná konštrukcia zabezpečí, že vám SuperFire bude slúžiť mnoho sezón.

Ďalšie funkcie

SuperFire T60-A ponúka nastaviteľné osvetlenie. Silný alebo stredný režim sa vám bude hodiť, keď budete potrebovať vidieť viac. Mierne tlmené osvetlenie bude dokonalou kulisou pre dlhé rozhovory do rána, alebo keď všetci spia a vy hľadáte spôsob, ako ísť s batoľaťom na záchod. V prípade potreby môžete aktivovať režim SOS, ktorým je lampa vybavená.

Robustná konštrukcia

Za zmienku stojí aj robustná konštrukcia. Lampa je vyrobená z mimoriadne odolných materiálov. Okrem toho má stupeň vodotesnosti IP 44, takže bude dobre fungovať aj v letných dažďoch. Pre vaše pohodlie je zariadenie vybavené háčikom, takže ho môžete kdekoľvek zavesiť a v prípade potreby aj vziať so sebou.

Súčasťou balenia:

  • Svietidlo,
  • Návod na použitie
Výrobca: SuperFire
Model T60-A
Napájanie 2,5 W
Napájanie 3 x AAA
Prevádzkový čas približne 8 h
Hmotnosť 64 g
Materiál ABS
Stupeň odolnosti voči vode IP 44
Rozmery 70 x 42 mm
Režimy prevádzky Silný - Stredný - Slabý - Stroboskop - SOS - Vyp.
040418
136 položky
6975515771582

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product