• 3% zľava pri platbe prevodom
Kempingová lampa Superfire T39, 12 W, 850 lm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa Superfire T39, 12 W, 850 lm

15,98 € (s DPH) 13,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kempingová lampa Superfire T39

Hľadáte lampu, ktorú si môžete vziať so sebou na kempovanie? Kempingová lampa Superfire T39 je skvelou voľbou! Zariadenie ponúka 4 režimy osvetlenia a jeho úroveň jasu je 850 lm. Jej prevádzkový čas je približne 23 hodín a vďaka ľahkému a praktickému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek pôjdete.

Starostlivo premyslený dizajn

Ľahký a prenosný T39 je ideálnym spoločníkom na cesty. Je vyrobený z odolných materiálov s vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu. Je tiež vodotesný s krytím IP45 - nezľakne sa ani kvapiek dažďa. Praktická rukoväť uľahčuje aj jeho prenášanie a umožňuje ho zavesiť napríklad v stane.

4 režimy osvetlenia

Nastavte si osvetlenie podľa svojich potrieb. K dispozícii sú až 4 režimy osvetlenia - biele svetlo, teplé svetlo, biele teplé svetlo a biele teplé blikanie. Jeho úroveň jasu dosahuje 850 lm.

Široká škála aplikácií

Svietidlo spĺňa potreby rôznych používateľov. Skvele sa bude hodiť pri kempovaní alebo v noci pod stanom. Môžete ho použiť aj počas nočných túr alebo pri táboráku s priateľmi pri jazere.

Výrobca: Česká republika Výrobca: Česká republika Výrobca: Česká republika Výrobca: Česká republika Výrobca: Česká republika
Model T39
Výkon 12 W
Úroveň jasu 850 lm
Farba osvetlenia 5669 K
Prevádzkové hodiny približne 23 hodín
Odolnosť voči vode IP45
Rozmery 186 x 86,3 x 94 mm
Materiál ABS + silikagél
Hmotnosť 411.6 g
Režimy osvetlenia Biele svetlo, teplé svetlo, teplé biele svetlo, teplé biele blikajúce svetlo
038831
67 položky
6975515771087

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product