• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka szperacz Superfire M17, 230lm, USB-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svietidlo Superfire M17, 230lm, USB-C

11,69 € (s DPH) 9,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Svietidlo Superfire M17

Robustné svietidlo Superfire M17 poskytuje stabilné osvetlenie za všetkých podmienok. Vysokokvalitný ABS je odolný voči mechanickému poškodeniu a baterka je vodotesná podľa normy IP43 a nebojí sa pádu z výšky 1 m. Model M17 vydáva svetlo s výkonom 230 lm a dosahom 350 m, ponúka tri režimy svietenia a poskytuje pohodlné a stabilné uchopenie. Jeho pracovný čas je 5 h.


Pôsobivý výkon

Superfire M17 je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú kombinovať intenzívne osvetlenie s robustnou konštrukciou. Svietidlo je vybavené kvalitnou LED diódou, ktorá poskytuje mimoriadne silné, rovnomerné svetlo s jasom 230 lm a dosvitom až 350 m. Vďaka tomu je ideálny na pátracie a záchranné operácie a zaručuje vynikajúcu viditeľnosť v teréne.


Pre všetky poveternostné podmienky

Svietidlo Superfire M17 vyniká mimoriadnou trvanlivosťou a odolnosťou voči poškodeniu. Zariadenie je vyrobené z kvalitného plastu ABS, ktorý je odolný proti poškriabaniu, a baterka je odolná proti pádu z výšky jedného metra. Je tiež vodotesný podľa stupňa krytia IP43 - výrobok je ideálny do hmlistého daždivého dňa.


3 prevádzkové režimy

Zúčastňujete sa na pátracej akcii? Alebo chcete dať varovný signál? Svietidlo Superfire M17 Sparrow ponúka 3 režimy prevádzky, takže ho možno použiť v mnohých rôznych situáciách. Môžete použiť slabý alebo silný režim, ako aj režim Stroboskop, v ktorom jasné svetlo bliká s vysokou frekvenciou.


Dobre navrhnuté

Zariadenie má ergonomický dizajn a poskytuje pohodlný úchop, takže neunaví vašu ruku ani počas niekoľkohodinového používania. Ďalšou výhodou je účinný zdroj energie - vďaka batérii s kapacitou 2400 mAh poskytuje baterka až 5 hodín prevádzky. Vstavaný port USB-C umožňuje pohodlné obnovenie napájania a o stave nabíjania vás informuje špeciálny svetelný indikátor.


Zahrnuté

  • Superfire M17 x1 baterka
  • Nabíjací kábel x1
  • Používateľská príručka x1

Špecifikácie:

Výrobca Superfire
Model M17
Jas 230 lm
Rozsah 350 m
Typ diódy LED
Prevádzkový čas 5 h
Čas nabíjania 3,5 h
Napájanie 2x 18650 lítium-iónová batéria
Kapacita batérie 2x 1200 mAh
Napájanie 5 W
Vodotesné IP43
Odolnosť voči pádu 1 m
Rozmery 208 x 120 x 177 mm
Hmotnosť 325 g
Režimy osvetlenia Slabý, silný, stroboskop
036079
91 položky
6974760350603

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product