• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka Superfire L6-H, 750lm, USB-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svietidlo Superfire L6-H, 750lm, USB-C

28,36 € (s DPH) 23,63 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Horák Superfire L6-H

Svietidlo Superfire L6-H má vysoký výkon 15 W a jas 750 lm. Ponúka 5 režimov svetla, z ktorých si môžete vybrať, takže je ideálny pre rôzne scenáre. Vďaka dobe prevádzky 8 hodín na jedno nabitie a vodotesnosti IP46 ju môžete bez obáv používať takmer v akomkoľvek prostredí. Zariadenie je tiež mimoriadne praktické, odolné a ľahko sa používa.

Vysoký výkon

S výkonom 15 W, jasom 750 lm a veľkým dosahom dokáže L6-H zabezpečiť optimálne osvetlenie v takmer akomkoľvek prostredí a dá sa použiť v mnohých situáciách. Môžete ho úspešne používať napríklad doma, keď vypadne elektrina. Bude sa vám hodiť aj v horách alebo na rybárskych výpravách. Uľahčí vám to aj vykonávanie drobných opráv.

5 svetelných režimov

Model L6-H umožňuje vybrať si z 5 režimov svietenia, ako sú vysoký, stredný, nízky, stroboskop a SOS. Vďaka tomu je ideálny pre rôzne scenáre - poskytne vám optimálne osvetlenie takmer v akýchkoľvek podmienkach a v prípade potreby vám dá výstražný signál. Ak chcete zmeniť režim, jednoducho stlačte tlačidlo.

Dlhý prevádzkový čas

Poskytne vám spoľahlivý zdroj svetla takmer v každej situácii. Vďaka odolnej batérii vydrží baterka fungovať až 8 hodín na jedno nabitie. Je teda ideálny na dlhšie výpadky prúdu alebo nočné výlety do terénu. Ak chcete zariadenie nabíjať, pripojte ho k vybranému zdroju napájania pomocou kábla USB-C.

Vodotesné a odolné

Používajte baterku bez obáv aj v náročných podmienkach. Zariadenie je vyrobené z vysokokvalitného leteckého hliníka, vďaka čomu je mimoriadne odolné - nezľakne sa ani pádu z výšky až 1 m. Model L6-H je tiež vodotesný podľa normy IP46. To znamená, že dážď alebo náhodné postriekanie ho len málo ohrozuje.

Špecifikácie

Výrobca Superfire
Model L6-H
Zdroj svetla P50
Jas Až 750 lm
Napájanie 15 W
Režimy osvetlenia Nízka / stredná / vysoká / stroboskop / SOS
Zdroj energie Li-ion batéria 18650
Materiál Letecký hliník 6061-T6
Odolnosť proti pádu Do 1 m
Prevádzkový čas Do 8 h
Nabíjací port USB-C
Vodotesné IP46
Rozmery 167 x 45 x 35 mm
Hmotnosť 190 g

030473
13 položky
6956362931497

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product