• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka Superfire S33-A, USB (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baterka Superfire S33-A, USB (čierna)

5,03 € (s DPH) 4,19 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baterka Superfire S33-A

Baterka Superfire je kompaktná a ľahká, takže ju môžete dať aj do vrecka. Bude nepostrádateľný v rôznych situáciách. Ideálne na kempovanie, workshopy, turistiku atď. Má 4 prevádzkové režimy a odolnosť voči vode IP43. Je tiež odolný voči opotrebovaniu a pádom z výšky 1 m. Jeho napájanie možno obnoviť pomocou kábla USB a indikátor vás informuje o úplnom nabití batérie.

3.jpg

Inteligentný indikátor nabíjania

Vďaka inteligentnému indikátoru nabíjania môžete kedykoľvek skontrolovať stav nabíjania zariadenia. Farba červená indikuje, že sa príslušenstvo nabíja, a modrý indikátor ukazuje, že batéria je nabitá. Takto budete včas vedieť, kedy je baterka pripravená na ďalšiu prevádzku, a vyhnete sa prebíjaniu.

4 prevádzkové režimy

Baterka má 4 režimy, ktoré môžete používať podľa svojich potrieb. Vyberte si medzi slabým osvetlením, SOS, 100 % jasom alebo stroboskopom.

Minimalistické a odolné

Zariadenie je vyrobené z vysokokvalitného materiálu ABS s dôrazom na všetky detaily. Vyzerá jedinečne a elegantne a zároveň je odolný voči drobnému mechanickému poškodeniu. Bola vyrobená v súlade so životným prostredím. Je ľahký a kompaktný, takže ho môžete nosiť vždy so sebou. Okrem toho má baterka otvor na šnúrku (nie je súčasťou balenia), ktorú môžete pripevniť na ochranu svojho príslušenstva.

Špecifikácie

Výrobca Superfire
Model S33-A
Rozmery 131 x 36 x 29 mm
Hmotnosť 85 g
Napájanie 2.5 W
Napätie 3.7 V
Kapacita batérie 800 mAh
Materiál ABS
Farba Čierna
Odolnosť voči pádu do 1 m
Rozsah osvetlenia 220 m
Nabíjací port USB
Čas nabíjania približne 2 h
Prevádzkový čas približne 2 h
Vodotesné IP43
Jas (počet lúmenov) 124 lm
Režimy 100%, slabé osvetlenie, SOS, stroboskop

029282
326 položky
6956362999572

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product