• 3% zľava pri platbe prevodom
Lampa kempingowa Superfire T25, 400lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa Superfire T25, 400lm, USB

8,83 € (s DPH) 7,35 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kempingová lampa Superfire T25

Kompaktná kempingová lampa od spoločnosti Superfire je ideálna na každé kempovanie a nielen to. Môžete ho použiť aj v prípade výpadku prúdu, opravy auta atď. Vďaka háčiku, ktorý je k nemu pripevnený, ho môžete ľahko zavesiť do stanu. Generované svetlo nedráždi oči. Príslušenstvo tiež spotrebúva málo energie a je vodotesné. Indikátor vás informuje o stave batérie a jej energiu môžete obnoviť pomocou sieťovej nabíjačky, powerbanky atď. Tlačidlo napájania a nabíjací port USB sú zakryté priehľadným krytom, ktorý chráni pred vlhkosťou.

3 prevádzkové režimy

Lampa má 3 režimy prevádzky. Príslušenstvo funguje na vysokej, strednej a nízkej úrovni jasu. Vyberte si ten, ktorý vám v danej situácii najviac vyhovuje, a urobte to jednoducho stlačením tlačidla.

8.jpg

Inteligentné indikátory nabíjania

Monitorujte proces nabíjania svojej baterky! Vďaka inteligentným indikátorom môžete kedykoľvek skontrolovať úroveň nabitia baterky. Sú umiestnené nad tlačidlom napájania, takže k nim máte jednoduchý a pohodlný prístup.

Nabíjanie podľa vášho želania

Energiu baterky možno obnoviť pomocou rôznych zariadení. Môžete použiť počítač, powerbanku, nabíjačku a mnoho ďalších. Stačí použiť kábel mini USB; čas nabíjania je približne 4 hodiny. Príslušenstvo môžete používať aj počas nabíjania.

Zahrnuté

  • lampa
  • Batéria 18650 x2
  • Kábel USB

Špecifikácie

Výrobca Superfire
Model T25
Rozmery 162 x 28 mm
Hmotnosť 280 g
Napájanie 7 W
Napätie 3.7 V
Kapacita batérie 2400 mAh
Zdroj svetla LED
Materiál PC
Odolnosť voči pádu do 1 m
Rozsah do 12 m
Nabíjací port USB
Vodotesné IP42
Pohotovostný čas približne 4 h
Čas nabíjania približne 4 h
Režimy vysoký / stredný / nízky jas
Napájanie 2 batérie 18650

029286
42 položky
6956362994263

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product