• 3% zľava pri platbe prevodom
Latarka Superfire C8-H, 950lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svietidlo Superfire C8-H, 950lm, USB

18,88 € (s DPH) 15,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Horák Superfire C8-H

Svietidlo Superfire C8-H má vysoký výkon 15 W a jas až 1500 lm. Vďaka tomu je ideálny pre mnohé scenáre. Ponúka 5 prevádzkových režimov a jeho používanie je veľmi jednoduché. Môžete ho pohodlne nabíjať pomocou kábla USB. Výhodou baterky je aj jej vodotesnosť, vďaka ktorej ju môžete voľne používať takmer v akýchkoľvek podmienkach.

Ideálny zdroj svetla

Vďaka vysokému výkonu a jasu je baterka ideálna na použitie v interiéri aj exteriéri. Môžete ho použiť na nočné túry, rybárske výlety, objavovanie zaujímavých miest alebo prácu v dielni. Už nikdy vám nedôjde svetlo - C8-H rozžiari každú tmu!

Svieti v 5 režimoch

Prispôsobte zariadenie aktuálnej situácii výberom z 5 dostupných režimov. C8-H môže generovať silné, stredné alebo slabé svetlo, ako aj stroboskopický efekt. Môžete ho použiť aj na vyslanie signálu SOS. Ako teda vidíte, je dokonale prispôsobený meniacim sa potrebám používateľov.

Úžasná jednoduchosť používania

Baterka je vybavená praktickým tlačidlom na spodnej strane. Silnejším stlačením zariadenie zapnete alebo vypnete. Silnejším stlačením zmeníte režim svetla. Ako sa ukázalo, používanie úžasných funkcií zariadenia Superfire C8-H je úžasne jednoduché!

Dážď mu neublíži

Zariadenie je vodotesné, takže ho môžete používať v rôznych poveternostných podmienkach. Dážď ani náhodné postriekanie ho neohrozí. Používajte baterku bez najmenších obáv - vody sa nebojí!

Pracovný čas, ktorý ponúka veľa možností

Vďaka batérii nabíjateľnej cez USB vydrží baterka v prevádzke až 1 - 3 hodiny. Takže ho môžete používať naozaj dlho. Môžete sa dostať domov po zotmení, opraviť auto v noci na okraji cesty alebo nájsť svojho domáceho miláčika strateného v tme.

Najdôležitejšie je vaše pohodlie a bezpečnosť

Svietidlo váži len 184 g, je mimoriadne kompaktné a praktické. Superfire je tiež bezpečný - C8-H má vynikajúcu distribúciu tepla, takže sa neprehrieva a vy sa nepopálite. Sada sa dodáva aj s praktickou šnúrkou, pomocou ktorej si môžete baterku pohodlne zavesiť na zápästie a ochrániť ju pred stratou.

Špecifikácie:

Výrobca Superfire
Model C8-H
Zdroj svetla LED
Merný výkon 15W
Prevádzkový čas do 1-3 hodín
Jas do 1500 lm
Odolnosť voči pádu do 1 m
Rozmery 167x45x30 mm
Hmotnosť 184 g
025651
281 položky
6956362931480

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product