• 3% zľava pri platbe prevodom
Lampa kempingowa UV Superfire T15, 350lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa UV Superfire T15, 350lm, USB

19,78 € (s DPH) 16,48 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kempingová lampa Supfire T15

Malá a praktická kempingová lampa Supfire T15 je vhodná na mnohé použitie - v domácnosti aj mimo nej. Vďaka 5 svetelným režimom ho môžete prispôsobiť svojim potrebám. Vďaka UV svetlu sa toto praktické zariadenie môže stať vaším spoľahlivým spojencom v boji proti komárom. Ďalšími výhodami tejto jedinečnej lampy sú prevádzkový čas približne 300 minút a magnety zabudované v podstavci.


Môže svietiť presne tak, ako si želáte

Zariadenie svieti niekoľkými spôsobmi a ponúka až 5 režimov prevádzky. Je ideálna ako baterka s predným svietidlom s dosahom až 320 m. Poskytuje silné, slabé alebo stroboskopické osvetlenie. T15 vyžaruje aj trvalé bočné svetlo. Tá môže byť silná alebo slabá. Vďaka tomu si môžete lampu ľahko prispôsobiť svojim potrebám.


Výkonná batéria - jednoduché nabíjanie

Lampa má zabudovanú batériu 18650. Na jedno nabitie poskytuje až približne 300 minút prevádzky. Ako nabíjať zariadenie? Je to jednoduché - stačí ho pripojiť k zdroju napájania pomocou jednoduchého kábla USB. Farba kontrolky vás informuje o stave nabíjania - červená znamená, že sa lampa nabíja, a modrá, že je úplne nabitá.


Vaša tajná zbraň proti komárom

Prístroj je vybavený UV lampou, vďaka ktorej je účinný proti komárom. Svetlo priťahuje hmyz, ktorý sa potom zabije kontaktom s elektrickou sieťou. Ako vidíte, Supfire T15 nie je len svetlo - je to aj vaša tajná zbraň v boji proti otravnému hmyzu! Oceníte ho počas dlhých letných večerov, keď komáre útočia s dvojnásobnou silou.


Mimoriadne pohodlné používanie

S hmotnosťou iba 281 g je toto svetlo mimoriadne kompaktné a praktické. Môžete ho ľahko používaťkdekoľvek ju potrebujete. Umožňujú to konštrukčné prvky, ako je špeciálny háčik, ktorý umožňuje zavesiť ho, kamkoľvek chcete. Magnetické prvky v podstavci lampy umožňujú jej stabilné umiestnenie na určitých povrchoch.


Môžete ho použiť v mnohých situáciách

Vďaka mnohým výhodám je zariadenie vhodné pre rôzne situácie. Môže sa používať napríklad ako kempingové svetlo, praktické svetlo na čítanie, praktická baterka alebo účinný odpudzovač hmyzu počas letných večerov strávených na balkóne, pri ohni alebo pri vode. Vy rozhodujete o tom, ako budete používať T15!

Špecifikácie




Výrobca Supfire
Model T15
Zdroj svetla LED
Jas do 500 lm
Menovitý výkon 5W
Prevádzkový čas 4-8 h
Materiál PC + ABS
Hmotnosť 281 g
Rozmery 135x72x72 mm

025662
152 položky
6956362931558

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product