• 3% zľava pri platbe prevodom
Rozdzielacz audio AUX 3.5 do Lightning REMAX Sury, RL-LA13i, 15cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Audio rozbočovač AUX 3,5 na Lightning REMAX Sury, RL-LA13i, 15 cm

12,42 € (s DPH) 10,35 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Audio rozbočovač AUX 3,5 na Lightning REMAX Sury, RL-LA13i, 15 cm

Audio rozbočovač Remax je ideálnym nástrojom pre milovníkov hudby, ktorí ocenia vynikajúci zvuk a odolnosť. Ponúka vysokú vernosť a špičkovú kvalitu hudby a jeho premyslená konštrukcia s odolnejším hliníkovým krytom zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Je to zariadenie, ktoré vám umožní vychutnať si hudbu kedykoľvek a za akýchkoľvek podmienok.

Remax/RL-LA13i/1

Skvelý zvuk

Distribútor Remax Audio je ideálnym nástrojom pre všetkých milovníkov hudby, ktorí ocenia skvelý zvuk. Zaručuje vysokú vernosť a najlepšiu kvalitu hudby. Teraz môžete počúvať svoje obľúbené skladby tak, ako boli vytvorené. Už vás nebude nič obmedzovať! Teraz si môžete vychutnať hudbu kedykoľvek, bez ohľadu na to, kde ste alebo čo práve robíte. Objavte nový zážitok so skvelým zvukom, ktorý ponúka Remax audio splitter.

Remax/RL-LA13i/4

Premyslený dizajn

Remax audio rozdeľovač je premyslene navrhnuté zariadenie, ktoré poskytuje trvanlivosť a odolnosť voči opotrebovaniu. Vďaka robustnejšej konštrukcii a hliníkovému puzdru dokáže rozdeľovač odolávať náročnému používaniu bez toho, aby sa ľahko poškriabal alebo poškodil. Táto robustná konštrukcia zaručuje nielen dlhšiu životnosť, ale aj väčšiu odolnosť voči mechanickému poškodeniu.

Remax/RL-LA13i/3
Výrobca Remax
Model RL-LA13i
Materiál TPE + hliník
Dĺžka 15 cm
Hroty AUX 3,5 na Lightning
047723
30 položky
6954851254119

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product