• 3% zľava pri platbe prevodom
Wiertarko-wkrętarka HOTO QWLDZ001, bezszczotkowa, 12V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vŕtačka/šrotovník HOTO QWLDZ001, bezkartáčová, 12V

87,84 € (s DPH) 73,20 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka HOTO je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Bezkartáčový skrutkovač HOTO QWLDZ001

Vyberte si praktický skrutkovač, ktorý vám umožní pohodlne skrutkovať a vŕtať. HOTO QWLDZ001 je vybavený bezkartáčovým motorom a pracuje pri rýchlosti až 1400 otáčok za minútu, navyše ponúka 2 prevádzkové režimy (pulzný a samočinný). Prehľadný LED displej poskytuje prístup k najdôležitejším informáciám a batéria s kapacitou 2000 mAh zaručuje dlhý čas prevádzky. Vďaka jednoduchej obsluhe je zariadenie ideálne pre neskúsených používateľov a obsahuje množstvo vrtákov a bitov.

2 prevádzkové režimy a LED displej

Zariadenie ponúka dva režimy prevádzky, takže ho môžete ľahko prispôsobiť svojim individuálnym potrebám. Pulzný režim je ideálny pre začiatočníkov, zatiaľ čo samočinná voľba umožňuje manuálne nastaviť krútiaci moment skrutkovača. Za zmienku stojí aj inteligentný HD displej, ktorý vám poskytne prístup k najdôležitejším informáciám o stroji.

Možnosti bezkartáčového motora

Čo robí skrutkovač HOTO QWLDZ001 takým rýchlym a účinným? V prvom rade je to robustný bezkartáčový motor, ktorý pracuje pri rýchlosti až 1400 otáčok za minútu. Okrem toho poskytuje maximálny krútiaci moment 30 Nm na efektívnu a účinnú prácu.

Robustná konštrukcia

Rukoväť vŕtačky tohto modelu má protišmykový povrch a uľahčuje výmenu vrtákov. Výhodou je aj ergonomický dizajn a vďaka použitiu vysokokvalitného PC a ABS plastu je odolný voči nečistotám a poškriabaniu. Špeciálne tlačidlo umožňuje pohodlné prepínanie medzi funkciami vŕtania a skrutkovania.

Dlhodobá bezdrôtová prevádzka

Ste unavení z káblov a chcete si užívať vysoký komfort? Dobre sa hodí! Bezkartáčový skrutkovač HOTO QWLDZ001 je vybavený lítiovou batériou s kapacitou 2000 mAh na bezdrôtovú prevádzku a dlhý čas prevádzky. Port USB-C umožňuje pohodlné nabíjanie - stačí zariadenie pripojiť k nabíjačke alebo powerbanke a po približne 120 - 180 minútach bude pripravené na prácu.

Praktické príslušenstvo je súčasťou balenia

Súprava obsahuje 4 vrtáky do kovu, 4 vrtáky do dreva a 10 vrtákov do ocele S2 - vďaka tomuto širokému sortimentu príslušenstva je zariadenie užitočné v mnohých rôznych situáciách. Skrutkovač tak môžete použiť pri renovácii, oprave, montáži nábytku alebo pri domácich majstrovstvách a úspešne zaskrutkovať skrutku alebo vyvŕtať dieru.

Zahrnuté:

  • Skrutkovač
  • 4x vrtáky do kovu (3 / 4 / 5 / 6 mm)
  • 4x vrtáky do dreva (4 / 5 / 6 / 7 mm)
  • 10x bity C6,3x50 mm (ploché SL5, Phillips PH1 / PH2, šesťhranné H3 / H4 / H5, Torx T25, hviezdicové PZ2, TW TW1, trojuholníkové 2,3)
  • Kábel USB-C

Špecifikácie:

Výrobca HOTO
Názov 12V bezkartáčová vŕtačka
Model QWLSDZ001
Hmotnosť približne 882 g
Rozmery 185 x 180 x 54 mm
Maximálny krútiaci moment 30 N⋅m
Typ batérie Lítium-iónové
Kapacita batérie 2000 mAh
Parametre nabíjania 5 V - 3 A / 9 V - 1,5 A
Menovité napätie 12 V
Čas nabíjania približne 120-180 minút
034069
165 položky
6974370800079

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product