• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter Audio 3.5mm Joyroom S-Y104 (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom S-Y104 Audio 3,5 mm adaptér (biely)

7,19 € (s DPH) 5,99 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Joyroom S-Y104 Audio 3,5 mm adaptér (biely)

Už si nemusíte vyberať medzi nabíjaním iPhonu a počúvaním hudby. Adaptér Joyroom rozširuje konektor Lightning a umožňuje pripojiť k vášmu zariadeniu dva konektory Lightning namiesto jedného! Výrobok má robustnú konštrukciu, je kompatibilný so zariadeniami Apple a podporuje rýchle nabíjanie. Zabudovaný duálny čip zabezpečuje stabilný prenos, takže môžete zabudnúť na nepríjemné praskanie a rušenie. Vďaka minimalistickému dizajnu vyzerá výrobok veľmi esteticky a zmestí sa do každého vrecka.

Joyroom/S-Y104-3.5mm/2

Viac možností s Joyroom

Adaptér umožňuje pripojiť telefón k nabíjačke a zároveň napr. slúchadlá. Takto môžete počúvať hudbu a zároveň nabíjať svoj iPhone. Výrobok je kompatibilný so softvérom iOS a neruší vaše slúchadlá. Môžete tak voľne telefonovať alebo používať hlasového asistenta.

Joyroom/S-Y104-3.5mm/3

Inteligentné riešenia

Postarali sme sa o váš telefón pomocou najkvalitnejších riešení v adaptéri. Duálny inteligentný čip umožňuje prevádzku bez rušenia a stabilné nabíjanie, takže sa nemusíte obávať o bezpečnosť svojho iPhonu. Kábel adaptéra je navyše vysoko vodivý a poskytuje rýchle nabíjanie s prúdom 1,5 A.

Joyroom/S-Y104-3.5mm/9

Úplná kompatibilita so systémom iOS

Adaptér Joyroom je plne kompatibilný so systémom iOS a podporuje nabíjanie a všetky funkcie slúchadiel bez akéhokoľvek rušenia. Počas nabíjania môžete slobodne počúvať hudbu, hrať hry alebo hovoriť cez telefón. Zabudnite na vyskakovacie okná nekompatibility - Joyroom vás nesklame!

Joyroom/S-Y104-3.5mm/4
Výrobca Joyroom
Model S-Y104
Farba Biela
Menovitá intenzita 1.5 A
Kompatibilita Zariadenia s podporou osvetlenia
Materiál ABS + TPE
Vlastnosti Nabíjanie, počúvanie, vybavovanie hovorov, podpora hlasového asistenta, U štít, USB-KEY
044891
172 položky
6956116718978

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product