• 3% zľava pri platbe prevodom
Odbiornik Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB1 (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-CB1 Bluetooth 5.3 AUX prijímač (sivý)

14,22 € (s DPH) 11,85 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Joyroom JR-CB1 Bluetooth 5.3 AUX prijímač (sivý)

Prijímač Joyroom Bluetooth 5.3 vám spríjemní cestovanie autom! Zariadenie umožňuje bezdrôtovo počúvať hudbu a telefonovať bez potreby telefónu. Pohodlný ovládací panel uľahčuje používanie a zabudovaný LED displej vás informuje o stave nabitia batérie. Vďaka kompaktným rozmerom a ľahkej konštrukcii si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou.


Stabilný prenos

JR-CB1 má pokročilý čip Bluetooth 5.3 a podporuje protokoly HSP/HFP/A2DP/AVRCP. Môžete si vychutnať vynikajúcu kvalitu zvuku bez oneskorenia a spoľahlivý prenos signálu až do vzdialenosti približne 12 m. Prijímač Joyroom umožňuje pripojiť až dve zariadenia súčasne prostredníctvom Bluetooth.


Kompatibilné

Vďaka technológii Bluetooth 5.3 môžete prijímač spárovať s akýmkoľvek telefónom, tabletom alebo notebookom. Okrem toho je zariadenie vybavené 3,5 mm portom AUX, takže vysielač môžete pripojiť aj k slúchadlám, reproduktorom, autorádiu alebo zosilňovaču pomocou kábla AUX (je súčasťou dodávky).


Dlhý prevádzkový čas

Prijímač je vybavený 300 mAh batériou, ktorá umožňuje až 22 hodín prevádzky. Zariadenie sa dá nabíjať pomocou kábla USB-C, ktorý je súčasťou balenia. Prístroj je pripravený na opätovné používanie len 2 hodiny. Výrobok má zabudovaný displej LED, ktorý vás informuje o stave nabitia batérie. Takže sa nemusíte obávať, že sa vysielač vybije v najhoršom možnom okamihu.


Praktické detaily

Prijímač Joyroom je vybavený intuitívnym panelom LED, ktorý uľahčuje jeho používanie bez nutnosti inštalácie ďalšej aplikácie do telefónu. Pomocou neho môžete meniť skladby, zosilňovať alebo stlmovať zvuk alebo prijímať hovory. Súčasťou balenia je praktická kovová doska, pomocou ktorej môžete zariadenie ľahko pripevniť na kokpit vozidla.


Zahrnuté

  • Prijímač Bluetooth
  • Nabíjací kábel USB-A/USB-C
  • Pripojovací kábel 3,5 mm mini jack
  • Adaptér 3,5 mm mini jack
  • Kovová montážna doska

Špecifikácie:

Model JR-CB1
Farba Sivá
Verzia Bluetooth Bluetooth 5.3
Kapacita batérie 300 mAh
Prenosová vzdialenosť >12 m
Frekvenčný rozsah 20Hz-20kHz
Citlivosť mikrofónu -38±2dB
Napätie 3.0~4.2V
Nabíjací vstup 5V = 1A
Napájanie 50 mW
Podporované protokoly HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Čas rozhovoru 16 h (70 % objemu)
Čas počúvania hudby 22h (70% objemu)
Chodiny nabíjania 2h
Rozmery 51,4 x 35 x 13,4 mm
Hmotnosť 30 g
039146
193 položky
6941237181473

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product