• 3% zľava pri platbe prevodom
ČEPEL CTRL PPH COAL BLACK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalová čepeľ FAT PIPE CTRL PPH COAL BLACK

  • levá
  • pravá
29,70 € (s DPH) 24,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Florbalová čepeľ FAT PIPE CTRL PPH COAL BLACK - Je to viac ako len nástroj, je to zbraň v rukách víťaza!



Popis produktu: Vhodné pre použitie v praxi:


Čepel FAT PIPE CTRL PPH COAL BLACK je určená pre tých, ktorí chcú na ihrisku vyniknúť. Vďaka inovatívnemu dizajnu a technológiám je tento produkt skutočne jedinečným spôsobom, ako dosiahnuť vrchol vo svojom výkone. S touto čepeľou sa stanete nebojácnym bojovníkom, ktorý ovláda hru a vedie svoj tím k víťazstvu.

Vlastnosti výrobku: - Vhodné pre hráčov s loptou, ktorí sa chcú stať hráčmi, ale aj pre hráčov s loptou, ktorí sa chcú stať hráčmi, ktorí sa chcú stať hráčmi:


- Kvalitné materiály.
- Precízna konštrukcia.
- Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaisťuje pohodlné držanie a jednoduché ovládanie čepele, čo umožňuje hráčovi dosiahnuť najlepšie výsledky.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že stojíte na ihrisku s touto úžasnou čepeľou v ruke. Jej elegantný dizajn vás uchváti a pripraví vás na najlepší výkon vášho života. Keď vezmete do ruky túto čepeľ, okamžite pocítite silu a sebadôveru, ktorá vám pomôže prekonať akúkoľvek prekážku. S každým pohybom sa stávate jedným s čepeľou, tanečníkmi na ihrisku, sebavedomými a víťaznými.

Výhody produktu: - Vhodné pre všetkých, ktorí sa rozhodnú pre tento produkt:


- Maximálna kontrola: Precízne spracovanie a ergonomický dizajn z vás urobia majstra hry. Môžete účinne ovládať loptičku a presne mieriť svoje strely.
- Odolnosť a trvanlivosť. Nemusíte sa obávať opotrebovania alebo poškodenia.
- Ergonomicky navrhnutá rukoväť vám poskytne pohodlný úchop a umožní vám plynulé ovládanie čepele. To všetko vám umožní dosiahnuť najlepší výkon.

Výrobok je vhodný pre:


Florbalová čepeľ FAT PIPE CTRL PPH COAL BLACK je ideálna pre všetkých florbalových nadšencov, ktorí chcú na ihrisku dosiahnuť maximálny výkon. Či už ste začiatočník alebo profesionál, táto čepeľ vám poskytne presné ovládanie a vynikajúcu manipuláciu. Nechajte sa pohltiť vášňou pre tento šport a staňte sa neporaziteľným hráčom s florbalovou čepeľou FAT PIPE CTRL PPH COAL BLACK.

Teraz je čas vstúpiť na ihrisko a ukázať svetu, čoho ste skutočne schopní. Zažite silu a eleganciu s čepeľou FAT PIPE CTRL PPH COAL BLACK Floral Blade.
714905-005L
19 položky
6418712024360
Materiál čepele
PPH
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Coal Black
Tvrdost čepele
Tvrdá
Hmotnost čepele
72 g

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product