• 3% zľava pri platbe prevodom
ČEPEL CTRL PPB DIAMOND WHITE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Florbalová čepeľ FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE

  • levá
  • pravá
29,70 € (s DPH) 24,75 € (bez DPH)
check skladom
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Získajte na ihrisku prevahu s florbalovou čepeľou FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE



Popis produktu: Vhodná pre hráčov s loptičkou PPB CLUB:


Táto florbalová čepeľ FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE je výnimočnou kombináciou výkonu a elegancie. Je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a dlhú životnosť. Vďaka inovatívnemu dizajnu a dôkladnému spracovaniu je táto čepeľ skvelou voľbou pre všetkých florbalistov, ktorí chcú na ihrisku dosiahnuť maximálny výkon.

Vlastnosti produktu: - Vhodná pre hráčov s loptičkou, ktorí chcú hrať s loptičkou:


- Kontroverzné ovládanie: Vďaka jedinečnej konštrukcii a technológii má táto čepeľ vynikajúcu kontrolu nad loptičkou. Každý váš pohyb bude presný a presne mierený.
- Precízna lopatka: Lopatka je navrhnutá tak, aby zabezpečila optimálny prenos energie pri streľbe. Vaše strely budú silné a presné, čo vám pomôže dosiahnuť víťazné ciele.
- Diamantovo biely dizajn. Táto lopatka je pripravená na náročné a intenzívne zápasy. Je vyrobená z odolného materiálu, ktorý odoláva nárazom a opotrebovaniu.

Predstavte si tento výrobok:


Predstavte si, že stojíte na ihrisku, zdvihnete hlavu a vidíte cieľ. S florbalovou čepeľou FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE v rukách sa cítite nebojácne a ste pripravení prijať výzvu. Vaše pohyby sú ladné a presné, každý dotyk s loptičkou je plný sebavedomia. S touto čepeľou sa z vás stane neporaziteľný hráč, ktorý dokáže kontrolovať hru a doviesť svoj tím k víťazstvu.

Výhody produktu: - Vychutnajte si hru s loptou, ktorá vám umožní hrať s loptou:


- Maximálna kontrola: Vďaka špeciálnej konštrukcii a technológii získate absolútnu kontrolu nad loptou. Každý váš pohyb bude presný a cielený.
- Vysoký výkon. Vaše strely budú silné a presné, čo vám pomôže dosiahnuť víťazné ciele.
- Odolný materiál: Čepeľ je vyrobená z odolného materiálu, ktorý odoláva nárazom a opotrebovaniu. Môžete sa spoľahnúť, že vás táto čepeľ bude sprevádzať dlhý čas.

Vhodná na: - použitie s hokejkou, ktorá sa dá použiť na streľbu, - použitie s hokejkou, ktorá sa dá použiť na streľbu:


Táto florbalová čepeľ je vhodná pre všetkých hráčov, ktorí chcú na ihrisku dosiahnuť maximálny výkon. Bez ohľadu na úroveň vašich zručností vám táto čepeľ pomôže zlepšiť kontrolu, silu a presnosť. Je ideálnou voľbou pre amatérskych a profesionálnych hráčov, ktorí chcú byť najlepší vo svojom odbore.

S florbalovou čepeľou FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE budete mať pred svojimi súpermi výhodu. Kúpte si ju ešte dnes a staňte sa neporaziteľným florbalistom!
714905-004L
5 položky
6418712024346
Materiál čepele
PPB
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Diamond White
Tvrdost čepele
Středně tvrdá
Hmotnost čepele
72 g

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product