• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STIFF 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-8,03 €

Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STIFF 2023/24

  • 181
  • 191
  • 186
  • 176
  • 171
788,28 € (s DPH) 796,31 € - 8,03 € 656,90 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 788,28 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zažite jedinečnú rýchlosť a kontrolu s korčuľami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STIFF 2023/24



Podrobný popis produktu:


Vydajte sa na vzrušujúcu cestu rýchlosti a presnosti s bežeckými lyžami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STIFF 2023/24. Tieto lyže, navrhnuté s využitím najmodernejších technológií a odborného spracovania, sú navrhnuté tak, aby pozdvihli váš výkon na zasnežených tratiach. Či už ste profesionálny športovec alebo nadšený rekreačný lyžiar, tieto lyže prekonajú vaše očakávania a posunú vaše zimné dobrodružstvá do nových výšin.

Vlastnosti produktu:


- Speedmax 3D Sidewall Construction: Táto inovatívna konštrukcia vytvára jedinečný 3D tvar, ktorý zvyšuje torznú tuhosť lyží a optimalizuje prenos energie pre maximálnu rýchlosť a stabilitu.
- Air Core HM Carbon: Lyže majú konštrukciu Air Core HM Carbon, ktorá kombinuje ultraľahké materiály s uhlíkovými vláknami pre výnimočnú pevnosť, odozvu a zníženú hmotnosť.
- Precision Pairing System: Lyže sú starostlivo spárované na základe flexie a zakrivenia, čo zaručuje konzistentný výkon a optimálny prenos energie pri každom sklze.
- Základňa World Cup Pro: Základňa World Cup Pro je výnimočne rýchla a odolná, poskytuje vynikajúci sklz a minimálne trenie v rôznych snehových podmienkach.
- Fischer Carbon Pro Tip & Tail: Karbónová špička a päta znižujú hmotnosť švihu, zlepšujú ovládateľnosť a zlepšujú kontrolu pri zrýchľovaní a spomaľovaní.

Technické údaje o výrobku:


- Typ lyže: Skate
- Dĺžka: 61K
- Flex: Tuhý
- Rok výroby: 2023/24

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako bez námahy kĺžete po nedotknutej zimnej krajine a svieži vzduch vám plní pľúca, keď sa predierate snehom. S lyžami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STIFF 2023/24 splyniete s prírodnými živlami a zdoláte trate s gráciou a obratnosťou. Pocíťte príval adrenalínu, keď budete posúvať svoje hranice a dosahovať nové rýchlosti, poháňané pokročilou technológiou a konštrukciou týchto výnimočných lyží. Zažite vzrušenie z kĺzania bez námahy a objavte skutočnú radosť z bežeckého lyžovania.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná rýchlosť: Konštrukcia Speedmax 3D Sidewall a skĺznica World Cup Pro spoločne poskytujú bezkonkurenčnú rýchlosť, vďaka ktorej môžete predbehnúť svojich konkurentov a dosiahnuť nové osobné rekordy.
- Vylepšená kontrola: Presný párovací systém zaisťuje konzistentný výkon a optimálny prenos energie, vďaka čomu máte úplnú kontrolu nad svojimi pohybmi a môžete vykonávať presné zákruty a manévre.
- Ľahká konštrukcia: Vďaka konštrukcii Air Core HM Carbon a Fischer Carbon Pro Tip & Tail ponúkajú tieto lyže ľahkú konštrukciu, ktorá znižuje únavu a umožňuje bezproblémové zrýchlenie a kĺzanie.
- Vynikajúca odolnosť: Základňa World Cup Pro a karbónová špička a päta sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné podmienky intenzívneho lyžovania, čím zaručujú dlhodobý výkon a odolnosť aj v náročných podmienkach.
- Výkon na profesionálnej úrovni: Lyže Running Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STIFF 2023/24, ktorým dôverujú a používajú ich profesionálni športovci, ponúkajú špičkový výkon, ktorý pozdvihne vaše schopnosti a posunie vaše bežecké lyžovanie do nových výšin.

Produkt je vhodný pre:


- profesionálnych športovcov, ktorí hľadajú vysoko výkonné bežecké lyže.
- Nadšených rekreačných lyžiarov, ktorí chcú zlepšiť svoje lyžiarske skúsenosti a zdokonaliť svoje zručnosti.
- Lyžiarov, ktorí na svojom vybavení oceňujú rýchlosť, ovládanie a odolnosť.
- Jednotlivci, ktorí túžia po vzrušení z ľahkého kĺzania zimnou krajinou.
- Všetci, ktorí hľadajú špičkový zážitok z bežeckého lyžovania.

5 dôvodov, prečo si kúpiť bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K STMFF 2023/24:
- Bezkonkurenčná rýchlosť a kontrola pre vzrušujúce zážitky z behu na lyžiach.
- Špičková technológia a spracovanie pre vynikajúci výkon.
- Ľahká konštrukcia pre ľahké zrýchlenie a menšiu únavu.
- Výnimočná odolnosť, ktorá odolá náročným podmienkam.
- Dôveryhodné a používané profesionálnymi športovcami pre výkon na profesionálnej úrovni.

Speedmax 3D Skate 61K sú určené na použitie v mäkkom snehu. Majú odľahčenú špičku a pätu pre väčšiu rýchlosť na mäkkých tratiach. Sú vyrobené so všetkými kľúčovými vlastnosťami Speedmax vrátane voskovateľných bočníc na zníženie trenia a Cold Base Bonding, čo je proces, pri ktorom sa základňa nanáša bez tepla alebo tlaku na optimálnu absorpciu vosku a brúsenie. Tento model nesie označenie Fischer RACE CODE, ktoré potvrdzuje, že lyže sú vyrobené podľa štandardov Svetového pohára.
23BE-N05622*171
10 položky
9002972757242
Sezóna
2023

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product