• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-8,03 €

Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24

  • 191
  • 186
  • 176
  • 171
788,28 € (s DPH) 796,31 € - 8,03 € 656,90 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 788,28 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Tieto výnimočné lyže sú navrhnuté pre profesionálnych lyžiarov a vášnivých nadšencov a spájajú v sebe špičkovú technológiu a vynikajúce spracovanie, aby pozdvihli váš výkon na svahu. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a bezkonkurenčnej funkčnosti tieto lyže menia svet zimných športov.

Vlastnosti produktu:


- 3D Base Cold: Inovatívna technológia 3D Base Cold zaisťuje optimálne kĺzavé vlastnosti aj v ľadových podmienkach, vďaka čomu môžete bez námahy kĺzať po snehu.
- Presný flexný strih: Konštrukcia Precision Flex Cut poskytuje zvýšenú stabilitu a kontrolu, čo umožňuje presné zatáčanie a rýchlu akceleráciu v akomkoľvek teréne.
- Jadro Air Core HM Carbon: Jadro Air Core HM Carbon je neuveriteľne ľahké a zároveň výnimočne pevné, čo zaručuje maximálny prenos energie a odozvu pri každom kroku.
- Speed Grinding: Základná konštrukcia Speed Grinding znižuje trenie a zlepšuje sklz, čo umožňuje dosahovať vyššie rýchlosti a plynulejšie pohyby.
- Základňa World Cup Pro Base: Základňa World Cup Pro Base poskytuje výnimočný výkon a odolnosť, vďaka čomu sú tieto lyže ideálne pre súťažných športovcov aj oddaných lyžiarov.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: 61K Medium
- Konštrukcia: Precision Flex Cut
- Jadro: Vzduchové jadro: HM Carbon
- Základňa: Speed Grinding s World Cup Pro Base
- Viazanie: Nie je súčasťou balenia - kompatibilné s viazaním NNN, Prolink a Turnamic
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre ľahkú ovládateľnosť

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako bez námahy kĺžete po lesklom snehu, ako sa okolo vás preháňa studený vzduch a vy posúvate svoje limity na lyžiach Běžky Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24. Pocíťte vzrušenie z rýchlosti, keď bez námahy manévrujete v ostrých oblúkoch a lyže reagujú na každý váš povel. Zažite slobodu a vzrušenie, ktoré prináša zvládnutie umenia skate lyžovania, poháňané bezkonkurenčným výkonom týchto špičkových lyží.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná rýchlosť: Lyže SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24 sú navrhnuté tak, aby maximalizovali vašu rýchlosť a umožnili vám dosiahnuť novú úroveň výkonu na svahu. Zažite príval adrenalínu, keď bez námahy prekĺznete okolo svojich konkurentov.
- Vynikajúca kontrola: Vďaka konštrukcii Precision Flex Cut a jadru Air Core HM Carbon poskytujú tieto lyže výnimočnú stabilitu a kontrolu. Cíťte sa istí svojou schopnosťou prekonávať náročné terény a ľahko vykonávať presné oblúky.
- Vylepšený sklz: Vychutnajte si kĺzanie bez námahy a menšiu námahu potrebnú na to, aby ste sa pohli vpred.
- Vyrobené tak, aby vydržali: Tieto lyže, vyrobené z najkvalitnejších materiálov a s využitím najnovších technológií, sú konštruované tak, aby vydržali nároky súťažného lyžovania a častého používania. Investujte do páru lyží, ktoré vám budú dobre slúžiť dlhé roky.
- Všestrannosť: Či už ste profesionálny pretekár alebo vášnivý rekreačný lyžiar, lyže SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24 sú vhodné pre všetky úrovne zručností. Posúvajte svoje limity a objavujte nové možnosti s lyžami, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám.

Produkt je vhodný pre:


- Profesionálnych lyžiarov, ktorí hľadajú špičkové vybavenie na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov v súťažiach.
- Nadšených lyžiarov, ktorí túžia po vzrušení z rýchlosti a chcú na svahu posúvať svoje limity.
- Rekreačných lyžiarov, ktorí hľadajú vysoko výkonnú výbavu na zlepšenie svojich lyžiarskych zážitkov.
- Jednotlivci, ktorí oceňujú presnosť, kontrolu a odolnosť lyžiarskeho vybavenia.
- Lyžiari, ktorí uprednostňujú inovácie a strih.ng-edge technológie pri výbere prevodoviek.

5 dôvodov, prečo si kúpiť Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24:
- Uvoľnite svoj rýchlostný potenciál s lyžami navrhnutými tak, aby maximalizovali váš výkon na svahu.
- Zažite bezkonkurenčnú kontrolu a stabilitu, ktorá vám umožní s istotou prekonávať akýkoľvek terén.
- Vychutnajte si kĺzanie bez námahy a znížené trenie, čo vedie k plynulejším pohybom a vyšším rýchlostiam.
- Investujte do odolného výrobku s dlhou životnosťou, ktorý vás bude sprevádzať pri nespočetných lyžiarskych dobrodružstvách.
- Či už ste profesionálny pretekár alebo rekreačný lyžiar, tieto lyže sa prispôsobia vašej úrovni zručností a štýlu lyžovania.

Speedmax 3D Skate 61K sú určené na použitie v mäkkom snehu. Majú odľahčenú špičku a pätu pre väčšiu rýchlosť na mäkkých tratiach. Sú vyrobené so všetkými kľúčovými vlastnosťami Speedmax vrátane voskovateľných bočníc na zníženie trenia a Cold Base Bonding, čo je proces, pri ktorom sa skĺznica nanáša bez tepla alebo tlaku na optimálnu absorpciu vosku a brúsenie. Tento model nesie označenie Fischer RACE CODE, ktoré potvrdzuje, že lyže sú vyrobené podľa štandardov Svetového pohára.
23BE-N05522*191
10 položky
9002972757181
Sezóna
2023

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product