• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer SUPERLITE CROWN EF + CONTROL STEP 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-67,69 €

Fischer SUPERLITE CROWN EF + CONTROL STEP 2023/24

  • 179
  • 204
  • 189
  • 199
  • 194
254,68 € (s DPH) 322,37 € - 67,69 € 212,23 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 254,68 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zdolajte svahy s Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24 - uvoľnite svojho vnútorného šampióna!



Podrobný popis produktu:


Tieto vysoko výkonné bežecké lyže sú starostlivo vyrobené tak, aby poskytovali výnimočnú rýchlosť, kontrolu a stabilitu. Tieto lyže sú určené pre rekreačných aj súťažných lyžiarov a posunú vaše zimné dobrodružstvá do nových výšin.

Vlastnosti produktu:


- Vynikajúci výkon: Bežecké lyže Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24 sú skonštruované pomocou špičkovej technológie, ktorá poskytuje optimálny výkon v rôznych snehových podmienkach. Vďaka ľahkému dizajnu a citlivej konštrukcii tieto lyže zaisťujú hladký sklz a ovládateľnosť bez námahy.

- Vylepšená kontrola: Vďaka technológii Control Step ponúkajú tieto lyže vynikajúcu priľnavosť a kontrolu, čo vám umožní s istotou zdolávať strmé stúpania a pohybovať sa v náročných terénoch. Vzor korunky na skĺznici poskytuje spoľahlivú trakciu, vďaka ktorej vás každý krok poháňa vpred.

- Efektívny prenos energie: Technológia EF (Efficient Forward), ktorá je súčasťou týchto lyží, maximalizuje prenos energie pri každom kroku. Táto inovatívna konštrukcia minimalizuje straty energie a optimalizuje prenos energie, čo vám umožní lyžovať na dlhšie vzdialenosti s menšou únavou.

- Odolná konštrukcia: Tieto lyže sú vyrobené s ohľadom na precíznosť a odolnosť a majú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží náročné podmienky intenzívneho lyžovania. Pevné materiály a zosilnené hrany zaručujú dlhú životnosť, vďaka čomu si môžete užívať nespočetné dobrodružstvá počas nasledujúcich sezón.

- Všestranná kompatibilita: Systém viazania CONTROL STEP ponúka bezproblémovú kompatibilitu so širokou škálou topánok a poskytuje bezpečné a pohodlné nosenie. Táto všestrannosť vám umožní ľahko používať tieto lyže bez ohľadu na preferovaný typ alebo štýl topánky.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne veľkosti, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám a výške lyžiarov.
- Materiál: Vysokokvalitné materiály zaručujú odolnosť a výkon.
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre svižné a efektívne lyžovanie.
- Kompatibilita s viazaním: Systém viazania CONTROL STEP na jednoduchú integráciu topánky.
- Vzor korunky: Poskytuje vynikajúcu priľnavosť a trakciu v rôznych snehových podmienkach.
- Technológia EF: Efektívna konštrukcia Forward pre lepší prenos energie a zníženie únavy.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako sa bez námahy kĺžete zimnou krajinou a svieži vzduch vám plní pľúca, keď sa každým krokom tlačíte dopredu. Lyže Running Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24 sa stanú predĺžením vášho tela a budú reagovať na každý váš pohyb s presnosťou a ladnosťou. Pocíťte vzrušenie, keď sa majstrovsky pohybujete po kľukatých tratiach a zanechávate za sebou stopy vzbudzujúce rešpekt.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčný výkon: Tieto lyže sú určené pre lyžiarov, ktorí vyžadujú len to najlepšie. Vďaka svojmu výnimočnému výkonu vám umožnia posúvať svoje limity a dosahovať nové výšky pri vašich dobrodružstvách na bežkách.

- Zvýšená kontrola a stabilita: Technológia Control Step a vzor korunky zaisťujú optimálnu priľnavosť a stabilitu aj v náročnom teréne. Rozlúčte sa s pošmyknutiami a sklzmi a získajte sebavedomie na zdolanie akéhokoľvek svahu.

- Efektívne lyžovanie bez námahy: Technológia EF zaručuje efektívny prenos energie, vďaka čomu môžete na lyžiach prekonávať dlhšie vzdialenosti s menšou námahou. Zažite radosť z kĺzania bez námahy a vedzte, že každý krok vás poháňa vpred.

- Odolnosť pre nekonečné dobrodružstvá: Tieto lyže sú vyrobené tak, aby vydržali, čo zaručuje odolnosť a opätovnúzodpovednosť sezónu po sezóne. Investujte do páru lyží, ktoré vás budú sprevádzať na nespočetných vzrušujúcich cestách.

- Všestrannosť a kompatibilita: Vďaka systému viazania CONTROL STEP ponúkajú tieto lyže kompatibilitu s rôznymi typmi topánok. Či už ste rekreačný lyžiar, alebo súťažný športovec, tieto lyže sa dokonale prispôsobia vašim topánkam.

Výrobok je vhodný pre:


- Rekreační lyžiari: Ak radi objavujete zasneženú krajinu a chcete zlepšiť svoje skúsenosti s bežeckým lyžovaním, tieto lyže sú pre vás ideálne. Kĺzajte sa prírodou a vychutnávajte si pokoj zimy.

- Súťažní lyžiari: Pre tých, ktorí túžia po súťažení a usilujú sa o dokonalosť, sú tieto lyže navrhnuté tak, aby vám pomohli dosiahnuť vaše ciele. Zdolávajte preteky a prekonávajte svoje limity s maximálnou istotou a kontrolou.

- Zimní nadšenci: Ak obdivujete krásy zimy a túžite po vzrušujúcich dobrodružstvách, tieto lyže sú ideálnym spoločníkom na vaše zasnežené výpravy. Vydajte sa na nezabudnuteľné cesty a vytvorte si spomienky, ktoré vám zostanú na celý život.

5 dôvodov, prečo si kúpiť Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24:


1. Bezkonkurenčný výkon: Zažite radosť z lyžovania s bezkonkurenčnou rýchlosťou, kontrolou a stabilitou.
2. Kĺzanie bez námahy: Vďaka ľahkej konštrukcii a efektívnemu prenosu energie je lyžovanie bez námahy a príjemné.
3. Výnimočná kontrola: Technológia Control Step a vzor korunky poskytujú spoľahlivú priľnavosť a trakciu v akomkoľvek teréne.
4. Dlhotrvajúca odolnosť: Investujte do lyží, ktoré vás budú sprevádzať na nespočetných dobrodružstvách sezónu za sezónou.
5.

Všestranná kompatibilita: Systém viazania CONTROL STEP zaručuje dokonalé prispôsobenie širokej škále topánok a ponúka všestrannosť pre všetkých lyžiarov. SUPERLITE CROWN sú obľúbené bežecké lyže na klasickú techniku, ktoré okrem dobrého výkonu dokážu lyžiarov potešiť aj skvelou stabilitou a ovládateľnosťou.
Lyže obsahujú integrovanú dosku IFP na jednoduchú montáž viazania bez vŕtania do lyží. Lyže sa dodávajú s viazaním CONTROL STEP-IN IFP (kompatibilné s topánkami Turnamic a NNN).
Nová technológia EFFICIENT FORWARD (EF) účinne kompenzuje chyby pri odraze a nedokonalosti. Zvýšená pružnosť lyží podporuje spojenie medzi zónou stúpania a povrchom snehu s doteraz nevídanou kvalitou. Každý rekreačný lyžiar ocení viac času na odraz a odpustenie technických chýb pri odraze.
Jadro AIR CORE BASALITE kombinuje ľahkú poréznu štruktúru AIR CORE s vrstvou tvorenou listami extrémne ľahkého dreva a vzduchovými kanálikmi. Vyznačuje sa obsahom ľahkých čadičových vlákien, ktoré dolaďujú torzné vlastnosti lyží. Výhodou čadičových vlákien je aj relatívna stabilita ich vlastností pri rôznych teplotách.
Model s univerzálnou pretekárskou skĺznicou WC PRO. V strede sa nachádza komplexný protišmykový reliéf VARIO CROWN, ktorý umožňuje dobrý odraz a pevný sklz aj v náročných podmienkach, kde je ťažké zvoliť optimálnu masáž.
Bočný profil: 48-44-46
Hmotnosť: 1260 g/194 cm
23BE-NP41020*189
10 položky
9002972512414
Sezóna
2023

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product