• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer TWIN SKIN RACE JR + TOUR STEP IN JR 2022/23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-53,10 €

Bežecké lyže Fischer TWIN SKIN RACE JR + TOUR STEP IN JR 2022/23

  • 177
  • 167
  • 127
  • 147
  • 137
199,80 € (s DPH) 252,91 € - 53,10 € 166,50 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 199,80 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Využite potenciál svojho juniorského športovca s Fischer TWIN SKIN RACE JR TOUR STEP IN JR 2022/23



Podrobný popis produktu:


Tieto lyže sú navrhnuté špeciálne pre juniorských športovcov a sú vytvorené tak, aby zvyšovali výkon a poskytovali nezabudnuteľný zážitok z lyžovania. Či už je vaše dieťa skúsený pretekár, alebo práve začína svoju lyžiarsku cestu, tieto lyže posunú jeho schopnosti do nových výšin.

Vlastnosti produktu:


- Technológia TWIN SKIN: Inovatívna technológia TWIN SKIN ponúka výnimočnú priľnavosť a sklz, čím zabezpečuje maximálnu kontrolu a stabilitu v rôznych snehových podmienkach. Váš juniorský športovec zažije kĺzanie bez námahy a presné manévrovanie, ktoré mu umožní posúvať svoje limity.
- Systém TOUR STEP IN: Systém TOUR STEP IN umožňuje rýchle a jednoduché nasadenie a odpojenie viazania. Vďaka bezpečnému a spoľahlivému pripojeniu môže vaše dieťa tráviť viac času lyžovaním a menej sa trápiť so svojím vybavením.
- Bežecké lyže Fischer TWIN SKIN RACE JR TOUR STEP IN JR 2022/23 sú špeciálne navrhnuté pre juniorských športovcov s ohľadom na ich jedinečné potreby a požiadavky. Lyže sú ľahké, vďaka čomu sa ľahko ovládajú a kontrolujú, čo podporuje sebadôveru a rozvoj zručností.
- Odolná konštrukcia: Tieto lyže sú skonštruované tak, aby vydržali náročné podmienky súťažného lyžovania a častého používania. Vysokokvalitné materiály a spracovanie zaručujú dlhodobý výkon, vďaka ktorému si váš juniorský športovec bude môcť lyže užívať počas nasledujúcich sezón.
- Všestranný výkon: Lyže Running Fischer TWIN SKIN RACE JR TOUR STEP IN JR 2022/23 sa výnimočne dobre osvedčia v rôznych snehových podmienkach, od tvrdých upravených tratí až po čerstvý prašan. Vaše dieťa bude mať slobodu skúmať rôzne terény a vyniknúť v akomkoľvek lyžiarskom prostredí.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: Dostupné v rôznych dĺžkach vhodných pre rôzne výšky a úrovne zručností juniorských športovcov.
- Viazanie: Lyže sa dodávajú s viazaním TOUR STEP IN, ktoré poskytuje bezpečné a efektívne spojenie medzi lyžami a topánkami.
- Materiál jadra: Materiál jadra: Lyže sú vybavené ľahkým a citlivým materiálom jadra, ktorý ponúka optimálny ohyb a prenos energie pre lepší výkon.
- Bočná časť: Dôkladne navrhnutý bočný profil zaručuje presné oblúky a carving bez námahy, čo umožňuje maximálnu kontrolu a obratnosť.

Predstavte si produkt:


S lyžami Běžky Fischer TWIN SKIN RACE JR TOUR STEP IN JR 2022/23 sa ich lyžiarske zážitky premenia na skutočné dobrodružstvo. Tieto lyže nie sú len vybavením, sú bránou k nezabudnuteľným okamihom a osobným úspechom. Predstavte si radosť a hrdosť, ktorú budete cítiť, keď budete svedkami pokrokov a úspechov svojho dieťaťa na svahu.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Vylepšený výkon: Technológia TWIN SKIN a dizajn týchto lyží určený pre juniorov zabezpečujú lepší výkon a rozvoj zručností vášho juniorského športovca.
- Jednoduché používanie: Systém TOUR STEP IN zjednodušuje proces pripájania a odpájania viazania, čo umožňuje bezproblémové a efektívne lyžovanie.
- Dlhotrvajúca odolnosť: Odolná konštrukcia týchto lyží zaručuje dlhú životnosť, čím vám z dlhodobého hľadiska šetrí peniaze.
- Všestrannosť: Vaše dieťa bude môcť slobodne objavovať rôzne terény a snehové podmienky, čím sa rozšíria jeho lyžiarske schopnosti a pôžitok z lyžovania.
- Sebavedomie a zábava: Lyže Running Fischer TWIN SKIN RACE JR TOUR STEP IN JR 2022/23 ponúkajú stabilitu, kontrolu a ovládateľnosť, čím vzbudzujú dôveru a zabezpečujú nekonečnú zábavu na svahoch.

Výrobok je vhodné pre:


- mladých športovcov, ktorí sú nadšení pre lyžovanie a chcú zlepšiť svoju výkonnosť.
- Rodičov, ktorí chcú svojim deťom poskytnúť kvalitné a odolné lyžiarske vybavenie.
- Lyžiarskych nadšencov, ktorí oceňujú všestrannosť a radi skúmajú rôzne snehové podmienky.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Fischer TWIN SKIN RACE JR TOUR STEP IN JR 2022/23:
1. Bezkonkurenčná priľnavosť a sklz: Technológia TWIN SKIN poskytuje výnimočnú priľnavosť a sklz, čím zaručuje nezabudnuteľný zážitok z lyžovania.
2. Jednoduché a efektívne: Systém TOUR STEP IN umožňuje rýchle a bezproblémové nasadenie a odpojenie viazania, čím šetrí čas a energiu.
3. Špecifický dizajn pre juniorov: Tieto lyže sú špeciálne navrhnuté pre juniorských športovcov a ponúkajú ľahký a ovládateľný výkon prispôsobený ich potrebám.
4. Odolnosť a dlhá životnosť: Vysokokvalitná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť, vďaka čomu sú tieto lyže rozumnou investíciou na ďalšie sezóny.
5. Všestranný výkon: Od upravených tratí až po čerstvý prašan, tieto lyže vynikajú v rôznych snehových podmienkach, poskytujú všestrannosť a schopnosť zdolať akékoľvek lyžiarske prostredie.

Twin Skin Race Jr a ich offsetovo umiestnené mohérové pásy Twin Skin s premenlivou hĺbkou poskytujú juniorským pretekárom rovnako účinnú priľnavosť a hladký sklz na tvrdom snehu ako pretekárom svetového pohára. 6. Lyže obsahujú viazanie TOUR STEP-IN JR IFP pre veľkosti topánok 25-40.
22BE-NP60022*127
10 položky
9002972793738
Sezóna
2022

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product