Fischer TWIN SKIN POWERLITE + TOUR STEP V ROKU 2022/23
-84,83 €

Fischer TWIN SKIN POWERLITE + TOUR STEP V ROKU 2022/23

  • 204
318,85 € (s DPH) 403,67 € - 84,83 € 265,70 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 318,85 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zdolávajte sneh s Fischer TWIN SKIN POWERLITE TOUR STEP 2022/23



Podrobný popis produktu:


Ste pripravení posunúť svoje skúsenosti s bežeckým lyžovaním na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné ako Fischer TWIN SKIN POWERLITE TOUR STEP IN 2022/23. Tieto vysoko výkonné lyže sú navrhnuté tak, aby poskytovali bezkonkurenčnú stabilitu, kontrolu a rýchlosť v akomkoľvek zasneženom teréne. Či už ste profesionálny športovec alebo nadšený začiatočník, tieto lyže spôsobia revolúciu vo vašich lyžiarskych dobrodružstvách.

Vlastnosti produktu:


- Technológia Twin Skin: Inovatívna technológia Twin Skin obsahuje dva samostatné pásy mohérovej kože, ktoré poskytujú výnimočnú priľnavosť a sklz. Táto technológia zaručuje maximálnu účinnosť a bezproblémové kĺzanie na zľadovatených tratiach aj v hlbokom prašane.
- Jadro Powerlite je ultraľahká a odolná konštrukcia, ktorá zvyšuje výkonnosť lyží. Ponúka vynikajúci prenos energie a odozvu, vďaka čomu môžete bez námahy manévrovať v náročných terénoch.
- Systém viazania Tour Step-In zabezpečuje rýchle a bezpečné upevnenie k topánkam a poskytuje bezproblémové spojenie medzi vami a lyžami. Tento systém viazania ponúka vynikajúcu stabilitu, ktorá vám umožní lyžovať s istotou a presnosťou.
- Air Core Basalite Pro: Konštrukcia Air Core Basalite Pro kombinuje ľahký materiál Air Core s vláknami Basalite, vďaka čomu sú lyže neuveriteľne ľahké a zároveň výnimočne stabilné. Táto konštrukcia zlepšuje ovládateľnosť, vďaka čomu je vhodná na rôzne štýly lyžovania a do rôznych podmienok.
- Technológia Efficient Forward: Technológia Efficient Forward poskytuje bezproblémové a energeticky úsporné lyžovanie. Umožňuje plynulý a odpúšťajúci odraz, čo zaručuje, že môžete lyžovať na dlhšie vzdialenosti bez toho, aby ste pociťovali únavu.

Technické údaje o produkte:


- Možnosti dĺžky: 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm
- Bočný profil: 41-44-44 mm
- Hmotnosť: 1,22 kg na lyžu (dĺžka 190 cm)
- Odporúčaná hmotnosť lyžiara: 70-110 kg
- Systém viazania: Tour Step-In

Predstavte si produkt:


Vychutnajte si lyže: Zatvorte oči a predstavte si, že sa kĺžete zimnou krajinou, svieži vzduch vám plní pľúca a vy bez námahy kĺžete po zasneženej krajine. S lyžami Běžky Fischer TWIN SKIN POWERLITE TOUR STEP IN 2022/23 sa tento sen stane skutočnosťou. Pocíťte kontrolu a stabilitu pod nohami, keď sa budete predierať snehom a zanechávať za sebou stopu dobrodružstva. Tieto lyže sú vaším kľúčom k odhaleniu krásy a vzrušenia z bežeckého lyžovania ako nikdy predtým.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná priľnavosť a sklz: Technológia Twin Skin zaručuje vynikajúcu priľnavosť na všetkých typoch snehu a umožňuje vám s istotou zdolávať strmé stúpania a zľadovatené stopy. Zažite kĺzanie bez námahy a vychutnajte si plynulé lyžovanie ako nikdy predtým.
- Ľahké a odolné: Vďaka jadru Powerlite Core a konštrukcii Air Core Basalite Pro sú tieto lyže neuveriteľne ľahké bez toho, aby bola znížená ich odolnosť. To umožňuje lepšiu obratnosť a manévrovateľnosť, vďaka čomu si lyžovanie ešte viac užijete.
- Rýchly a bezpečný systém viazania: Systém viazania Tour Step-In poskytuje rýchle a bezpečné upevnenie k topánkam, čím sa eliminujú problémy s tradičnými systémami viazania. Môžete tak stráviť viac času lyžovaním a menej času nastavovaním svojho vybavenia.
- Úspora energie: Technológia Efficient Forward zaručuje, že každý odraz vedie k maximálnemu pohonu vpred. Táto funkcia šetriaca energiu vám umožní lyžovať na dlhšie vzdialenosti bez pocitu únavy, čo vám umožní objavovať nové terény a posúvať svoje limity.
- Vhodné pre všetkých lyžiarov: Či už ste profesionálny športovec alebo rekreačný lyžiar, bežecké lyže Fischer TWIN SKIN POWERLITE TOUR STEP IN 2022/23 sú navrhnuté tak, aby vám vyhovovali.r potreby. Vďaka rôznym možnostiam dĺžky a širokému rozsahu odporúčanej hmotnosti lyžiarov sú tieto lyže vhodné pre lyžiarov rôznych úrovní zručností a typov postavy.

Produkt je vhodný pre:


- nadšencov bežeckého lyžovania všetkých úrovní zručností
- Profesionálnych športovcov, ktorí hľadajú vysoko výkonné lyže
- rekreačných lyžiarov, ktorí hľadajú stabilitu a kontrolu
- Hľadačov dobrodružstva, ktorí chcú ľahko preskúmať zasneženú krajinu.

5 dôvodov, prečo si kúpiť Fischer TWIN SKIN POWERLITE TOUR STEP IN 2022/23:
1. Bezkonkurenčná priľnavosť a kĺzavosť: Zažite výnimočnú kontrolu a kĺzavosť bez námahy v akomkoľvek zasneženom teréne.
2. Ľahké a odolné: Vychutnajte si zvýšenú obratnosť a odolnosť bez kompromisov na úkor výkonu.
3. Rýchly a bezpečný systém viazania: Venujte viac času lyžovaniu a menej času nastavovaniu svojho vybavenia.
4. Energeticky úsporná účinnosť: Lyžujte na dlhšie vzdialenosti bez pocitu únavy vďaka energeticky úspornej technológii Efficient Forward.
5. Vhodné pre všetkých lyžiarov: Tieto lyže sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby profesionálnych športovcov aj rekreačných lyžiarov, a preto sa prispôsobia lyžiarom všetkých úrovní zručností a typov postavy.

22BE-NP43120V*204
10 položky
9002972826467
Sezóna
2022

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product