• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-112,55 €

Bežecké lyže Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22

  • 206
250,67 € (s DPH) 363,22 € - 112,55 € 208,89 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 250,67 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zdolávajte svahy s istotou: Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22



Podrobný popis produktu:


Ste pripravení posunúť svoje zážitky z bežeckého lyžovania do nových výšin? Tieto vysoko výkonné lyže, určené pre začiatočníkov aj skúsených lyžiarov, sú vyrobené precízne a inovatívne, aby zabezpečili vzrušujúci a bezproblémový sklz v akomkoľvek teréne.

Vlastnosti produktu:


- Vylepšená technológia Crown/Skin: Lyže TRACE 82 CROWN/SKIN sú vybavené pokročilou technológiou Fischer Crown/Skin, ktorá poskytuje výnimočnú priľnavosť a sklz. Táto inovatívna konštrukcia umožňuje maximálnu trakciu a bezproblémový pohyb, vďaka čomu je ideálna do rôznych snehových podmienok.
- Ľahká a odolná konštrukcia: Tieto lyže sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a sú nielen ľahké, ale aj odolné voči náročným podmienkam bežeckého lyžovania. Odolná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť, vďaka ktorej si môžete užiť nespočetné množstvo sezón vzrušujúcich dobrodružstiev.
- Stabilný a citlivý výkon: Lyže TRACE 82 CROWN/SKIN ponúkajú vynikajúcu stabilitu a citlivosť, vďaka čomu môžete s istotou manévrovať. Či už kĺžete po upravených tratiach, alebo skúmate nedotknuté chodníky, tieto lyže poskytujú bezkonkurenčnú kontrolu a obratnosť.
- Všestranný dizajn do každého terénu: Vďaka svojmu všestrannému dizajnu tieto lyže vynikajú v rôznych terénoch, od rovinatých a zvlnených terénov až po náročné svahy. Kombinácia technológie korunky a skiny zaručuje optimálny výkon bez ohľadu na snehové podmienky.
- Jednoduchá údržba: Lyže Running Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22 vyžadujú minimálnu údržbu, vďaka čomu môžete tráviť viac času na svahu a menej sa starať o údržbu. Jednoducho zotrite všetok sneh alebo nečistoty a ste pripravení na ďalšie dobrodružstvo.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: Dostupné v rôznych dĺžkach, aby sa prispôsobili rôznym preferenciám a výške lyžiarov.
- Bočné vykrojenie: Lyže majú dobre vyvážený bočný profil, ktorý zaručuje stabilitu a ovládateľnosť.
- Materiál jadra: Lyže sú vyrobené z ľahkého a odolného materiálu vzduchového jadra, ktoré poskytuje optimálny výkon a znižuje únavu.
- Kompatibilita s viazaním: Kompatibilné s celým radom viazaní na bežecké lyže, vďaka čomu ich môžete spárovať s preferovaným viazaním a prispôsobiť si ich na mieru.
- Rozsah hmotnosti: Navrhnuté pre široký rozsah hmotnosti, vďaka čomu sú vhodné pre širokú škálu lyžiarov.

Predstavte si produkt:


Zavrite oči a predstavte si, ako bez námahy kĺžete zimnou krajinou. S lyžami Běžky Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22 splyniete so snehom a budete cítiť radosť z každého kroku. Svieži vzduch vám naplní pľúca, keď sa vydáte na cestu objavovania a sebapoznávania. Tieto lyže sa stanú predĺžením vášho tela a umožnia vám zdolať akúkoľvek trasu bez ohľadu na výzvu. Vychutnajte si slobodu a radosť, ktorú bežecké lyžovanie prináša s modelom TRACE 82 CROWN/SKIN.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčný výkon: TRACE 82 CROWN/SKIN poskytuje výnimočný výkon, ktorý vám umožní posunúť svoje hranice a dosiahnuť nové výšky na vašej ceste na bežkách.
- Zvýšená stabilita a kontrola: Zažite vzrušenie z prekonávania rozmanitých terénov s maximálnou stabilitou a kontrolou vďaka inovatívnej konštrukcii lyží.
- Dlhá životnosť a odolnosť: Tieto lyže sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a sú odolné, aby ste si mohli užívať nespočetné množstvo sezón dobrodružstva bez toho, aby ste museli robiť kompromisy vo výkone.
- Všestrannosť v snehových podmienkach: Od prachového snehu až po zľadovatené stopy - lyže TRACE 82 CROWN/SKIN vynikajú v rôznych snehových podmienkach a poskytujú konzistentnú priľnavosť a sklz.
- Údržba bez námahy: Venujte viac času objavovaniu a menej času údržbe lyží.s. TRACE 82 CROWN/SKIN vyžaduje minimálnu údržbu, takže sa môžete sústrediť na to, čo máte najradšej.

Výrobok je vhodný pre:


- TRACE 82 CROWN/SKIN je vynikajúcou voľbou na začiatok vašej cesty. Jeho stabilita a citlivosť zvýšia vašu sebadôveru na tratiach.
- Stredne pokročilí a pokročilí lyžiari: Skúsení lyžiari, ktorí chcú vylepšiť svoje vybavenie, zistia, že TRACE 82 CROWN/SKIN je spoľahlivým spoločníkom, ktorý ponúka vyšší výkon a všestrannosť.
- Outdooroví nadšenci: Či už radi objavujete zasneženú krajinu, alebo túžite po adrenalíne, tieto lyže sú určené pre outdoorových nadšencov, ktorí vyhľadávajú vzrušujúce dobrodružstvá v prírode.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento produkt:


- Vydajte sa na cestu za dobrodružstvom s bežeckými lyžami Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšili vaše zážitky z bežeckého lyžovania.
- Zažite výnimočnú priľnavosť a sklz vďaka pokročilej technológii Fischer Crown/Skin, ktorá zaručuje bezproblémový pohyb v rôznych snehových podmienkach.
- Vychutnajte si dokonalú rovnováhu medzi stabilitou a odozvou, ktorá vám umožní zdolať každú stopu s istotou a kontrolou.
- Využite výhody ľahkej a odolnej konštrukcie lyží, ktorá poskytuje dlhú životnosť a znižuje únavu počas dlhého lyžovania.
- Vychutnajte si všestrannosť lyží TRACE 82 CROWN/SKIN, pretože vynikajú v rôznych terénoch a zaručujú výnimočný výkon bez ohľadu na snehové podmienky.

Preskúmajte nedotknutú divočinu s lyžami Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22



Podrobný popis produktu: Vychádzajte z modelu TRACE TRACE TRACE TRACE TRACE TRACE TRACE TRACE:


Vydajte sa na vzrušujúce zimné dobrodružstvo s bežeckými lyžami Běžky Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22. Tieto lyže sú navrhnuté na zdolávanie najnáročnejších terénov, ponúkajú výnimočný výkon a bezkonkurenčnú všestrannosť. Či už ste skúsený lyžiar alebo začiatočník, ktorý chce preskúmať zasneženú krajinu, tieto lyže posunú vaše zážitky z bežeckého lyžovania do nových výšin.

Vlastnosti produktu:


- Inovatívna technológia Crown/Skin: Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN kombinuje to najlepšie z oboch svetov vďaka revolučnej technológii Crown/Skin. Integrovaná mohérová koža zaisťuje optimálnu priľnavosť a sklz, vďaka čomu môžete bez námahy manévrovať v rôznych snehových podmienkach.
- Ľahká konštrukcia: Tieto lyže sú precízne vyrobené a majú ľahkú konštrukciu, ktorá zvyšuje obratnosť a rýchlosť. Znížená hmotnosť nielen uľahčuje efektívny prenos energie, ale aj minimalizuje únavu, čo vám umožní užiť si dlhšie a plnohodnotnejšie lyžovačky.
- Všestranný výkon: Lyže TRACE 82 CROWN/SKIN vyniknú na upravených tratiach aj pri dobrodružstvách mimo zjazdoviek. Či už uprednostňujete klasickú techniku, alebo si chcete dopriať korčuľovanie, tieto lyže ponúkajú výnimočnú stabilitu a ovládanie, čo zaručuje plynulú a príjemnú jazdu v akomkoľvek teréne.
- Odolná základňa: Spekaná základňa týchto lyží zaručuje výnimočnú trvanlivosť a odolnosť voči opotrebovaniu. To zaručuje, že vaše lyže vydržia skúšku časom a budú vám poskytovať spoľahlivý výkon sezónu čo sezónu.
- Jednoduchá údržba: Lyže Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN sú navrhnuté tak, aby vám uľahčili život. Vďaka ich konštrukcii, ktorá je nenáročná na údržbu, môžete tráviť viac času na svahu a menej sa starať o údržbu. Stačí občas navoskovať skĺznicu a ste pripravení zdolávať trate!

Technické údaje o výrobku:


- Možnosti dĺžky: Dostupné v rôznych dĺžkach od 165 cm do 195 cm, čo zaručuje dokonalé prispôsobenie lyžiarom všetkých výšok a schopností.
- Materiál jadra: Lyže sú vyrobené s ľahkou konštrukciou Air Core Basalite, ktorá poskytuje vynikajúcu stabilitu a odozvu.
- Lyže TRACE 82 CROWN/SKIN sa môžu pochváliť všestranným bočným vykrojením 52-48-50 mm, ktoré umožňuje ľahký turns a presné ovládanie.
- Kompatibilita s viazaním: Tieto lyže sú kompatibilné s viazaním NNN, Prolink a Turnamic, čo vám ponúka flexibilitu pri výbere viazania, ktoré vyhovuje vašim preferenciám.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že stojíte na zasneženom vrchole a kocháte sa úchvatným panoramatickým výhľadom, ktorý sa rozprestiera, kam až oko dovidí. S lyžami Fischer TRACE 82 CROWN/SKIN 2021/22 máte možnosť premeniť túto víziu na skutočnosť. Pocítite, ako vám v žilách koluje adrenalín, keď sa bez námahy kĺžete po nedotknutých tratiach a zanechávate za sebou len svoje stopy ako svedectvo o svojom dobrodružstve. Tieto lyže sú vašou bránou k objavovaniu nedotknutej divočiny a odhaľujú krásu a pokoj zimnej krajiny ako nikdy predtým.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná priľnavosť a sklz: Technológia Crown/Skin poskytuje výnimočnú priľnavosť, vďaka ktorej nikdy nestratíte kontrolu, zatiaľ čo hladký sklz vám umožní bez námahy kĺzať zasneženou krajinou.
- Vylepšená ovládateľnosť: Ľahká konštrukcia a univerzálne rozmery bočného rezu ponúkajú pozoruhodnú ovládateľnosť, vďaka ktorej sa ľahšie ako kedykoľvek predtým pohybujete na miernych svahoch aj v náročných terénoch.
- Spoľahlivá odolnosť: Vďaka odolnému skeletu a vysokokvalitným materiálom sú tieto lyže skonštruované tak, aby odolali skúške časom, čo vám zaručí, že si budete môcť užívať nespočetné množstvo dobrodružstiev bez obáv z opotrebovania.
- Všestranný výkon: Či už uprednostňujete klasické lyžovanie alebo korčuľovanie, lyže TRACE 82 CROWN/SKIN poskytujú vynikajúci výkon pri všetkých technikách a prispôsobia sa vášmu štýlu a úrovni zručností.
- Nenáročná údržba: Venujte menej času údržbe a viac času objavovaniu zimnej krajiny. Tieto lyže vyžadujú minimálnu údržbu, vďaka čomu sa môžete sústrediť na to, čo je skutočne dôležité - ponoriť sa do krásy bežeckého lyžovania.

Výrobok je vhodný pre:


Či už sa vydávate na svoje prvé dobrodružstvo, alebo sa snažíte posunúť svoje hranice, tieto lyže vás budú sprevádzať na každom kroku a poskytnú vám jedinečný výkon a skutočne nezabudnuteľný zážitok z lyžovania.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento produkt:


- Zažite novú úroveň bežeckého lyžovania vďaka inovatívnej technológii Crown/Skin, ktorá ponúka bezkonkurenčnú priľnavosť a sklz.
- Vychutnajte si ľahkú ovládateľnosť a kontrolu v akomkoľvek teréne vďaka ľahkej konštrukcii lyží a univerzálnym rozmerom bočného rezu.
- Investujte do odolného a spoľahlivého výrobku, ktorý vás bude sprevádzať na nespočetných dobrodružstvách sezónu za sezónou.
- Využite všestrannosť týchto lyží, ktoré vyhovujú klasickým aj korčuliarskym technikám lyžovania a zaručujú dokonalé prispôsobenie vášmu preferovanému štýlu.
- Zjednodušte si rutinnú údržbu lyží vďaka konštrukcii nenáročnej na údržbu, ktorá vám umožní sústrediť sa na to, čo je skutočne dôležité - radosť z bežeckého lyžovania.

Najširšie lyže z radu FISCHER BACKCOUNTRY, určené na dlhé túry mimo upravených tratí alebo na expedície v severských oblastiach. Špička je predĺžená, takzvaný NORDIC ROCKER, na ľahké lyžovanie v zasneženom teréne. Lyže sa vyznačujú aj oceľovými hranami a robustnou konštrukciou.
Hlavnú zložku jadra AIR TEC tvoria listy extrémne ľahkého dreva pretkané vyfrézovanými vzduchovými kanálikmi.
Model s univerzálnym hladkým bežeckým pásom SINTEC.
Lyže je možné vybaviť stúpacími pásmi EASY SKIN, ktoré nie sú súčasťou balenia. Pásy merajú približne 65 cm a upevňujú sa cez telo lyží veľmi jednoduchým a rýchlym spôsobom. Šírka vhodných pásov: 35-50 mm.
Sidecut: 82-60-70
Hmotnosť: 1910 g/196 cm
21BE-N56221V*206
10 položky
9002972707094
Sezóna
2021

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product