• 3% zľava pri platbe prevodom
Běžky Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-189,72 €

Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22

  • 181
422,74 € (s DPH) 612,45 € - 189,72 € 352,28 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 422,74 €

check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zažite maximálnu rýchlosť a výkon s korčuľami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22



Podrobný popis produktu:


Pripravte sa posunúť svoje zážitky z bežeckého lyžovania na novú úroveň s výnimočnými korčuľami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22. Tieto korčule, navrhnuté pre profesionálnych športovcov a vášnivých lyžiarov, sú vytvorené tak, aby poskytovali bezkonkurenčnú rýchlosť, presnosť a kontrolu na zasnežených tratiach. Či už súťažíte na pretekoch, alebo si jednoducho užívate vzrušujúce lyžiarske dobrodružstvo, tieto korčule sú vaším dokonalým spoločníkom.

Vlastnosti produktu:


- Bežecké korčule Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22 využívajú najnovšiu 3D technológiu, ktorá pozdvihne váš zážitok z lyžovania na novú úroveň. Inovatívny dizajn zaisťuje optimálny prenos energie, stabilitu a priľnavosť, čo vám dodá sebavedomie pri prekonávaní vašich limitov na svahu.

- Cold Medium Flex: Tieto korčule sú špeciálne navrhnuté do chladného počasia. Stredná flexia poskytuje dokonalú rovnováhu medzi odozvou a hladkým sklzom, vďaka čomu môžete bez námahy kĺzať po snehu a zároveň si zachovať plnú kontrolu.

- Integrovaná fixačná doska (IFP): Integrovaný systém IFP ponúka jednoduchú a rýchlu montáž, ktorá vám umožní doladiť lyžiarsky výkon podľa vašich preferencií. Táto pokročilá technológia tiež zlepšuje celkový prenos energie, čím maximalizuje efektivitu vášho lyžovania.

- Ľahká konštrukcia: Bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22 sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú ľahkú konštrukciu bez toho, aby bola znížená ich odolnosť. Znížená hmotnosť minimalizuje únavu, čo vám umožní ľahko lyžovať na dlhšie vzdialenosti.

- Presná základňa: Korčule sú vybavené presnou základňou, ktorá zvyšuje kĺzavosť. Základňa je starostlivo navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu absorpciu a zadržiavanie vosku, čo zaručuje maximálnu rýchlosť a účinnosť na rôznych snehových podmienkach.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne dĺžky, ktoré vyhovujú vášmu štýlu lyžovania a preferenciám.
- Bočné vykrojenie: Precízne navrhnutý bočný profil pre lepšiu manévrovateľnosť a výkon pri zatáčaní.
- Jadro: Vysokokvalitný materiál jadra pre lepší prenos energie a stabilitu.
- Kompatibilita s viazaním: Kompatibilita so širokou škálou viazaní pre všestrannosť a pohodlie.
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia na zníženie únavy a zvýšenie obratnosti.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako bez námahy kĺžete zimnou krajinou, ako sa vám svieži vzduch otiera o tvár a vy sa vydávate na vzrušujúce dobrodružstvo na bežkách. S bežkami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22 sa každý krok stane vzrušujúcou cestou poháňanou dokonalou kombináciou rýchlosti a kontroly. Pocíťte silu 3D technológie, ktorá vás poháňa vpred, keď sa bez námahy pohybujete zasneženou krajinou. Zažite slobodu a radosť, ktorá prichádza s ovládnutím umenia lyžovania.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná rýchlosť: Bežecké lyže Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22 sú navrhnuté tak, aby maximalizovali vašu rýchlosť na tratiach, čo vám umožní predbehnúť konkurenciu a dosiahnuť nové osobné rekordy.
- Vynikajúca kontrola: Vďaka precíznej konštrukcii a inovatívnej technológii poskytujú tieto korčule výnimočnú kontrolu, ktorá vám umožní s istotou zdolávať ostré zákruty a náročné terény.
- Zvýšená efektivita: Ľahká konštrukcia a pokročilé funkcie týchto korčúľ optimalizujú prenos energie, čo vám umožní jazdiť na dlhšie vzdialenosti s menšou námahou.
- Odolnosť: Tieto korčule, vyrobené z najkvalitnejších materiálov, sú konštruované tak, aby vydržali nároky intenzívneho lyžovania a boli vašimi spoľahlivými spoločníkmi počas nespočetných adventúry.
- Všestrannosť: Tieto korčule sú vhodné pre profesionálnych športovcov aj vášnivých lyžiarov, vynikajú v rôznych snehových podmienkach a sú ideálne na pretekárske aj rekreačné lyžovanie.

Výrobok je vhodný pre:


- Profesionálnych športovcov, ktorí hľadajú špičkový výkon a rýchlosť.
- Vášnivých lyžiarov, ktorí túžia po dokonalom lyžiarskom zážitku.
- Nadšencov bežeckého lyžovania, ktorí radi objavujú zasnežené trate.
- Pretekárov, ktorí chcú získať konkurenčnú výhodu na pretekoch.
- Jednotlivci, ktorí vo svojom lyžiarskom vybavení uprednostňujú odolnosť a dlhodobú kvalitu.

5 dôvodov, prečo si kúpiť Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22:
1. Bezkonkurenčná rýchlosť: Zažite vzrušenie z letu po snehu s bezkonkurenčnou rýchlosťou.
2. Výnimočná kontrola: Ovládajte ostré zákruty a náročné terény s istotou a presnosťou.
3. Efektivita bez námahy: Kĺzajte bez námahy na dlhšie vzdialenosti so zníženou únavou a zvýšenou obratnosťou.
4. Vyrobené na dlhú životnosť: Užite si nespočetné lyžiarske dobrodružstvá vďaka odolnej a spoľahlivej konštrukcii týchto korčúľ.
5. Všestranný výkon: Či už ide o preteky alebo objavovanie, tieto korčule vynikajú v rôznych snehových podmienkach, čo z nich robí perfektnú voľbu pre každého nadšenca lyžovania.

Zažite bezkonkurenčnú rýchlosť a kontrolu s bežeckými korčuľami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22



Podrobný opis produktu: Snehové lyže s vysokým sklonom a s vysokým sklonom:


Pripravte sa posunúť svoje bežecké lyžovanie do nových výšin s bežkami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22. Tieto lyže, navrhnuté pre profesionálnych športovcov a vášnivých nadšencov, sú vyrobené s využitím najmodernejších technológií a precízneho inžinierstva, aby poskytovali bezkonkurenčný výkon na zasnežených tratiach.

Vlastnosti produktu:


- SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP majú 3D karbónovú konštrukciu, ktorá poskytuje výnimočnú torznú tuhosť a stabilitu, vďaka čomu môžete bez námahy kĺzať po akomkoľvek teréne.
- Základňa týchto lyží je starostlivo vybrúsená, aby sa zabezpečil optimálny sklz a maximálna rýchlosť. Štruktúra základne World Cup Pro znižuje trenie, čo vedie k bleskovému výkonu.
- Integrovaná fixačná doska (IFP): Doska IFP umožňuje jednoduchú a rýchlu montáž viazania a poskytuje bezpečné spojenie medzi lyžami a topánkami. Tento inovatívny systém zlepšuje prenos energie a kontrolu.
- Cold Medium Flex: Špeciálne navrhnutá flexia týchto lyží zaručuje vynikajúci výkon v chladných podmienkach. Ponúka dokonalú kombináciu stability a reakcie, vďaka čomu si udržíte kontrolu aj v náročných podmienkach.
- Základňa World Cup Pro: Základňa World Cup Pro je navrhnutá tak, aby poskytovala výnimočný sklz a odolnosť. Je navrhnutá tak, aby odolala požiadavkám profesionálnych pretekov a zabezpečila dlhodobý výkon.

Technické údaje o výrobku:


- Dĺžka: K dispozícii sú rôzne dĺžky, ktoré vyhovujú rôznym výškam a preferenciám lyžiarov.
- Sidecut: Lyže sú vybavené univerzálnym bočným vykrojením, ktoré poskytuje vynikajúcu stabilitu a ovládateľnosť.
- Hmotnosť: Tieto lyže sú ľahké, čo vám umožní rýchly a bezproblémový pohyb na trati.
- Kompatibilita s viazaním: Lyže SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP sú kompatibilné s viazaním NNN a Prolink.

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako sa kĺžete zimnou krajinou, svieži vzduch vám plní pľúca a vy bez námahy manévrujete po zasnežených chodníkoch. S bežeckými lyžami Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22 môžete zažiť vzrušenie z rýchlosti a radosť zo zdolávania náročných terénov. Pocíťte silu, keď sa odpichnete a hladko sa kĺžete, čím zanecháte súperov v úžase z vašich schopností. Či už ste profesionálny športovec alebo vášnivý lyžiar, tieto lyže vám elZvýšte svoju výkonnosť na novú úroveň a urobte z každého lyžiarskeho dobrodružstva nezabudnuteľný zážitok.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčná rýchlosť: SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP je navrhnutý tak, aby poskytoval bezkonkurenčnú rýchlosť, ktorá vám umožní predbehnúť vašich konkurentov a dosiahnuť nové osobné rekordy.
- Vylepšená kontrola: Vďaka výnimočnej stabilite a rýchlej odozve ponúkajú tieto lyže presnú kontrolu, vďaka ktorej je každý oblúk a manéver bez námahy.
- Všestranný výkon: Či už lyžujete na upravených tratiach, alebo sa vydávate do terénu mimo zjazdoviek, tieto lyže vynikajú v rôznych snehových podmienkach a zaručujú optimálny výkon, nech už idete kamkoľvek.
- Odolná konštrukcia: Tieto lyže sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, aby vydržali náročné podmienky intenzívneho tréningu a pretekov, čo zaručuje ich dlhodobú životnosť.
- Jednoduchá montáž: Vďaka systému integrovanej fixačnej dosky (IFP) je montáž a nastavenie viazania hračkou, čo vám ušetrí čas a námahu.

Výrobok je vhodný pre:


- Profesionálnych športovcov, ktorí chcú získať konkurenčnú výhodu v behu na lyžiach.
- Nadšencov, ktorí túžia po vysoko výkonnom vybavení pre vzrušujúce zážitky z lyžovania.
- Lyžiarov, ktorí chcú zlepšiť svoju rýchlosť, kontrolu a celkový výkon na tratiach.

5 dôvodov, prečo si kúpiť lyže Fischer SPEEDMAX 3D SKATE COLD MEDIUM IFP 2021/22:
- Zažite bezkonkurenčnú rýchlosť a kontrolu na tratiach.
- Vychutnajte si presnosť a stabilitu, ktorú poskytuje 3D karbónová konštrukcia.
- Kĺžte bez námahy vďaka základni World Cup Pro a precíznemu brúseniu.
- Využite všestrannosť a odolnosť týchto lyží v rôznych snehových podmienkach.
- Ušetrite čas vďaka jednoduchej a rýchlej montáži viazania pomocou systému IFP.

Speedmax - lyže olympijských víťazov a majstrov sveta
Absolútna novinka - GLIDING SIDEWALL, voskovateľné bočnice, na ktorých je použitý rovnaký materiál ako na skĺznici. Trenie je tak znížené na minimum.
Lepenie za studena:
Molekulárna štruktúra skĺznice je pri bežnej technológii výroby ovplyvnená vysokou teplotou a tlakom, čo ju čiastočne deformuje. Spoločnosť FISCHER preto vyvinula nový proces s názvom COLD BASE BONDING. Ten zabraňuje deformácii vlastností materiálu a plne využíva všetky jeho silné stránky. Lyže SPEEDMAX tak majú neprekonateľný sklz a rýchlosť, perfektne absorbujú vosky a sklznica sa tiež ľahšie brúsi. V neposlednom rade vďaka úplne novej vrstve medzi lyžou a jadrom, ktorá absorbuje tepelné rozdiely, vykazujú lyže SPEEDMAX rovnaké jazdné vlastnosti za všetkých teplotných podmienok.
Lyže obsahujú integrovanú IFP dosku na jednoduchú montáž viazania bez vŕtania do lyží - kompatibilné s viazaním Turnamic (Fischer, Rossignol). Nekompatibilné s viazaním NNN NIS (Rottefella) a SNS (Salomon). Odporúčané viazanie: Worldcup Skate IFP (S49019).
Lyže majú ľahké jadro AIR CORE HM CARBON prispôsobené technológii COLD BASE BONDING. Jadro je zložené z mnohých hi-tech materiálov, obsahuje základnú dvojsmernú štruktúru a ďalšie karbónové (Fischer Carbon Fibre) a kompozitné vrstvy.
Použitý typ konštrukcie SKATING 1Q/610 je vďaka ľahkým špičkám a pätkám ideálny na kompaktný až mäkký sneh.
Model s lyžami WC COLD pre teploty -2 °C a nižšie, so zvrškom DTG World Cup Cold s plytkými mikrodrážkami.
Sidecut: 41-44-44
Hmotnosť: 1030 g/186 cm
21BE-N03519*181
10 položky
9002972389313
Sezóna
2021

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product