• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Volejbalový míč Molten V5M5000
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Volejbalová lopta Molten V5M5000

Volejbalová lopta Molten V5M5000 je lepená lopta, vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Skladá sa z 18 panelov. Má dvojito laminovanou dušu. Futbal využíva technológiu stabilizácie letu FLISTATEC, ktorá prináša revolučné zmeny v tradičnom volejbalovom konceptu. Vďaka tomu sa hra stáva viac vzrušujúce ako predtým.

77,24 € (s DPH) 81,31 € -5% 64,37 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 77,24 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lopta spĺňa všetky požiadavky FIVB a je schválený pre zápasovej hry

FIVB approved

Futbal využíva technológiu stabilizácie letu FLISTATEC, ktorá prináša revolučné zmeny v tradičnom volejbalovom konceptu. Vďaka tomu sa hra stáva vzrušujúce ako predtým.

technológia FLISTATEC

lopta FLISTATEC

Na základe vedeckej analýzy sa zistilo, že nepravidelné prúdenie vzduchu okolo lopty má negatívny vplyv na dráhu letu. Laboratórne testy pokračovali, kým nebola vytvorená technológia FLISTATEC, ktorá ovládala rušenie vzduchu okolo lopty umiestnením šestiúhelníkových vzorov tvarovaných na povrch gule.

Testy letovej stability boli vykonané za použitia zariadenia pre streľbu a analýzu bodu poklesu. Výsledky ukázali významný rozdiel medzi loptou Flistatec a tradičným loptou. U lôpt Flistatec je nesprávny letový model oveľa menšie a body pádu lopty sú konzistentnejší.

FLISTATEC ball

Lopta je na dotyk veľmi mäkký. Má jedinečnú štruktúru, vynikajúce textúru a je veľmi odolný.

Vyrobený zo super mäkkého koženého kompozitu, má mikro-mäkkú vrstvu. Mikro syntetické vlákna dodávajú lôpt mäkkosť, absorbujú pot a pritom udržujú suchý povrch. Gumová vrstva lopty je zmiešaná so spodnými vrstvami, čím sa vytvárajú lepšie podmienky uchopenie. Dvojvrstvový laminovaný mechúr zaisťuje veľmi nízku priepustnosť vzduchu a zabraňuje vývodom.

molten mikro soft

Kombinácia bielej, červenej a zelenej umožňuje dobrú viditeľnosť lopty za všetkých podmienok. Efektívne tvary panelov vytvárajú viditeľne plynulejší rotáciu.

molten rotation

butylová rúrka

Nízka úroveň presakovanie udržuje tlak konštantný. Najvhodnejšie pre použitie na tvrdých povrchoch.

parametre:

  • veľkosť: 5
4905741796020
4905741796020

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product