• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Multitrainer - závěsný posilovací systém SMJ Sport TRS Green
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Full Body Trainer - závesný posilňovací systém SMK Šport TRS Green

Multitrainer - závesný posilňovací systém SMK Sport TRS Green je veľmi jednoduché tréningové zariadenie, ktoré dokáže úspešne nahradiť plne vybavenú posilňovňu. Výcvik na popruhoch zahŕňa všetky svalové časti a môže byť použitý pre celkový vývoj, silu a rehabilitačné cvičenia.

32,95 € (s DPH) 34,69 € -5% 27,46 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 31,22 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Multitrainer typu TRS je sada nastaviteľných popruhov v tvare Y vyrobených z materiálov najvyššej kvality, ktoré možno zavesiť na strom, tyč alebo dokonca na zárubňu (pomocou špeciálnej bezpečné rukoväte).

Cvičebné metóda TRS bola vynájdená americkým komandom Randy Hetrick, ktorý prišiel s myšlienkou na mobilné zariadenia, užitočné predovšetkým pre vojakov pri udržiavaní vynikajúcej kondície, ktorí často menia miesta a nemajú prístup do posilňovne.

Tréning na MultiTrainer sa stáva stále populárnejším, kde cvičiaci telo vykonáva funkciu zaťaženia. Zariadenie je malé, ľahké a umožňuje komplexné výcvik takmer za všetkých podmienok.

Sada GB-S 11117 obsahuje:

  • Systém zavesenia 3,5 cm široký a 310 cm dlhý pre penové rukoväte vyrobené z PVC, vďaka ktorým je produkt stabilný a pohodlný počas cvičenia.
  • Bezpečnostné kľučka, kotva pre pripevnenie rámu dverí 41 cm dlhá, 3,5 cm široká
  • Predĺženie umožňuje pripevnenie popruhov k vysokým prvkom 92 cm dlhým, 3,5 cm širokým zakončeným karabínou
  • Sieťovaná taška pre prepravu
  • Návod na použitie
5900741921129
1 ks
5900741921129

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product