• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálovky Joma Dribling 903 Navy Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Dribling 903 Navy

  • 44
  • 45
31,01 € (s DPH) 32,65 € -5% 25,84 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 29,38 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Sálovky Joma Dribling 903 Navy Indoor:


Joma Dribling 903 Navy Indoor je špičková halová futbalová obuv, ktorá spája štýl, pohodlie a výkon. Táto obuv, navrhnutá pre vášnivých futbalistov, je ideálna na ovládnutie hry na akomkoľvek halovom povrchu. Vďaka elegantnému dizajnu a pokročilej technológii pozdvihnú tieto topánky vašu hru do nových výšin.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetkých, ktorí chcú hrať na ihrisku:


- Vynikajúca trakcia: Kopačky Joma Dribling 903 Navy Indoor majú špeciálne navrhnutú gumovú podrážku, ktorá poskytuje výnimočnú trakciu na halových povrchoch. Vďaka tomu môžete ľahko vykonávať rýchle zákroky a otočky, čím získate výhodu nad svojimi súpermi.

- Ľahká a priedušná: Táto obuv je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je neuveriteľne ľahká a priedušná. Sieťovinový zvršok umožňuje maximálne prúdenie vzduchu, vďaka čomu budú vaše nohy v pohodlí a chlade počas celej hry. Rozlúčte sa s spotenými a nepohodlnými nohami!

- Vylepšené odpruženie: Kopačky Joma Dribling 903 Navy Indoor sú vybavené odpruženou stielkou, ktorá poskytuje vynikajúce tlmenie nárazov. To znamená menší náraz na chodidlá a kĺby, čo vám umožní hrať dlhšie a intenzívnejšie bez nepríjemných pocitov.

- Odolná konštrukcia: Táto obuv je vyrobená tak, aby vydržala. Zosilnená špička a odolné materiály zaručujú, že vydržia náročné podmienky intenzívneho hrania. Nemusíte sa obávať opotrebovania - tieto topánky vás budú sprevádzať sezónu za sezónou.

- Kopačky Joma Dribling 903 Navy Indoor sú nielen výkonnostné, ale aj estetické. Vďaka elegantnej tmavomodrej farbe a modernému dizajnu vás táto obuv na ihrisku nechá vyniknúť. Vyzerajte dobre, cíťte sa dobre a hrajte ako profesionál.

Technické údaje o výrobku:


- Materiál zvršku: Materiál: sieťovina a syntetické materiály
- Outsole material: Materiál: guma
- Zapínanie: šnurovanie
- Odpruženie: stielka z peny EVA
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre svižný pohyb
- Farba: námornícka modrá

Predstavte si produkt:


Predstavte si seba na halovom futbalovom ihrisku, loptu pri nohách a povzbudzujúci dav. Pri rýchlych a presných pohyboch pocítite vynikajúcu trakciu halovej obuvi Joma Dribling 903 Navy. Vaši súperi sa snažia držať krok, zatiaľ čo vy bez námahy kĺžete po ihrisku. Pri každom údere cítite, ako vylepšené odpruženie pohlcuje nárazy, vďaka čomu môžete hrať bez nepríjemných pocitov. Táto obuv poskytuje nielen výkon, ktorý potrebujete, ale aj štýl, po ktorom túžite. Budete vyzerať a cítiť sa ako skutočný šampión, pripravený dominovať v hre.

Výhody výrobku pre zákazníka:


- Bezkonkurenčný výkon: Kopačky Joma Dribling 903 Navy Indoor sú navrhnuté tak, aby zvýšili váš výkon na halovom futbalovom ihrisku. Vďaka vynikajúcej priľnavosti a ľahkej konštrukcii budete môcť vykonávať rýchle a svižné pohyby a nechať súperov v prachu.

- Bezkonkurenčné pohodlie: Rozlúčte sa s nepohodlnými a spotenými nohami. Priedušný sieťovinový zvršok a polstrovaná stielka poskytujú maximálne pohodlie, vďaka čomu sa môžete sústrediť na hru bez akéhokoľvek rozptyľovania. Vaše nohy sa vám poďakujú.

- Odolnosť, ktorá vydrží: Investujte do páru topánok, ktoré vydržia aj to najnáročnejšie hranie. Zosilnená špička a odolné materiály zaručujú, že tieto topánky zvládnu každú výzvu, ktorá sa im postaví do cesty. Nemusíte sa obávať opotrebovania - tieto topánky sú vyrobené tak, aby vydržali.

- Štýl, ktorý vynikne: Nerobte kompromisy v oblasti štýlu. Elegantná tmavomodrá farba a moderný dizajn kopačiek Joma Dribling 903 Navy Indoor vám budú spoluhráči závidieť. Vyzerajte dobre, cíťte sa dobre a hrajte s istotou.

- Všestranný výkon: Či už hráte ligový zápas, alebo priateľský zápas, kopačky Joma Dribling 903 Navy Indoor budú výnimočné.na akomkoľvek vnútornom povrchu. Buďte pripravení posunúť svoju hru na vyššiu úroveň.

Výrobok je vhodný pre:


- hráčov halového futbalu všetkých úrovní zručností
- súťaživých hráčov, ktorí hľadajú výhodu
- príležitostných hráčov, ktorí hľadajú pohodlie a štýl
- Všetkých, ktorí chcú pozdvihnúť úroveň svojej hry v halovom futbale

5 dôvodov, prečo si kúpiť halové futbalové korčule Joma Dribling 903 Navy:
1. Vynikajúca trakcia pre rýchly a svižný pohyb na halových povrchoch.
2. Ľahká a priedušná konštrukcia pre maximálne pohodlie počas hry.
3. Vylepšené odpruženie pre zníženie nárazov na chodidlá a kĺby.
4. Odolná konštrukcia, ktorá vydrží intenzívne hranie.
5. Štýlový a moderný dizajn, vďaka ktorému na ihrisku vyniknete.

DRIW.903.IN
8 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product