• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálovky Joma Dribling 911 Fluor Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halové korčule Joma Dribling 911 Fluor

Halovky Joma Dribling 911 Fluór Indoor je model vyvinutý z odolných materiálov, vhodný na akékoľvek ihrisko, transformujúcu akékoľvek miesto na futbalové ihrisko. Konštrukcia je vyrobená z vysoko kvalitného vlákna Fibertec a nylonu, ktoré podporujú pot. Podošva je vyrobená z hladkej EVA, vnútorné podošva z Texon a podrážka z veľmi kvalitnej gumy s oderom DIN-70.

  • 44
38,78 € (s DPH) 40,82 € -5% 32,31 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 36,73 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Dribling 911 Fluor Indoor:



Sálovky Joma Dribling 911 Fluor Indoor: Zlepšite svoju hru v halovom futbale s kopačkami Joma Dribling 911 Fluor Indoor. Táto obuv je navrhnutá tak, aby zlepšila váš výkon na ihrisku, a spája štýl, funkčnosť a inovácie, čím vytvára dokonalú obuv pre nadšencov halového futbalu.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetky typy futbalových ihrísk, ktoré sa nachádzajú v blízkosti ihriska:



- Vynikajúca priľnavosť: Gumová podrážka, ktorá nezanecháva stopy, poskytuje výnimočnú priľnavosť a umožňuje vám vykonávať rýchle a presné pohyby na halových povrchoch. Rozlúčte sa s kĺzaním a šmýkaním a privítajte bezkonkurenčnú stabilitu.
- Ľahká konštrukcia: Halová obuv Joma Dribling 911 Fluor je vyrobená s ľahkou konštrukciou, ktorá zaručuje obratnosť a rýchlosť počas hry. Budete mať pocit, že po kurte kĺžete bez námahy.
- Priedušný komfort: Vďaka priedušnému zvršku zo sieťoviny udrží táto obuv vaše nohy v pohodlí a komforte aj počas intenzívnych zápasov. Už žiadne spotené a nepohodlné nohy, ktoré by vás vyrušovali od hry.
- Zvýšená kontrola lopty: Zvršok z textúrovanej syntetiky zlepšuje kontrolu lopty, čo vám umožní lepší dotyk a presnosť pri každej prihrávke, strele a driblingu. S touto obuvou posuniete svoje zručnosti na vyššiu úroveň.
- Odolnosť: Táto obuv je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je konštruovaná tak, aby vydržala. Vydržia nároky intenzívneho hrania a poskytujú dlhotrvajúci výkon, čím zabezpečia, že zo svojej investície vyťažíte maximum.

Technické údaje o výrobku:



- Zvršok: Syntetický materiál s textúrovaným vzorom pre lepšiu kontrolu lopty
- Outsole: Pneumatika: neznačiaca guma pre vynikajúcu trakciu na vnútorných povrchoch
- Medzipodrážka: Polstrovaná medzipodrážka pre väčšie pohodlie a podporu
- Zapínanie: Zapínanie na šnúrky pre bezpečné a nastaviteľné nosenie
- Priedušnosť: Zvršok zo sieťoviny pre lepší prietok vzduchu a vetranie
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre obratnosť a rýchlosť

Predstavte si produkt:



Predstavte si, ako dominujete na halovom futbalovom ihrisku s halovou obuvou Joma Dribling 911 Fluor. Keď si zašnurujete tieto elegantné a štýlové topánky, pocítite príval sebavedomia a vzrušenia. Žiarivá fluórová farba upúta pozornosť každého, vďaka čomu vyniknete ako sila, s ktorou treba počítať. Zhlboka sa nadýchnete a pocítite chladný vzduch cirkulujúci cez priedušný sieťovinový zvršok, ktorý zabezpečí, že vaše nohy zostanú v suchu a pohodlí počas celej hry. Pri každom kroku pocítite vynikajúcu trakciu gumovej podrážky, ktorá nezanecháva stopy a poskytuje vám stabilitu a priľnavosť potrebnú na vykonávanie presných pohybov. Textúrovaný syntetický zvršok zlepšuje vašu kontrolu nad loptou, vďaka čomu môžete bez námahy manévrovať s loptou s presnosťou a jemnosťou. Keď na ihrisku rozpútate svoje schopnosti, nemôžete si nevšimnúť závisť v očiach súperov. Viete, že s touto halovou obuvou Joma Dribling 911 Fluor máte víťazstvo na dosah.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Zvýšený výkon: Sálovky Joma Dribling 911 Fluor Indoor sú navrhnuté tak, aby optimalizovali váš výkon na halovom futbalovom ihrisku. Vďaka vynikajúcej trakcii, ľahkej konštrukcii a lepšej kontrole lopty vám táto obuv poskytne výhodu, ktorú potrebujete na to, aby ste zatienili svojich súperov.
- Bezkonkurenčné pohodlie: Rozlúčte sa s nepohodlnými a spotenými nohami. Priedušný zvršok zo sieťoviny udrží vaše nohy v chlade a suchu, čím vám zabezpečí maximálne pohodlie počas celej hry.
- Odolnosť: Investujte do páru topánok, ktoré vydržia. Vysokokvalitné materiály použité pri konštrukcii tejto obuvi zaručujú dlhotrvajúci výkon, vďaka čomu si môžete užiť nespočetné množstvo zápasov bez obáv z opotrebovania.
- Štýl a individualita: Vyčnievajte z davu vďaka žiarivej fluórovej farbe tejto obuvi. Nielenže budete podávať čo najlepšie výkony, ale budete pri tom aj skvele vyzerať.
- Všestrannosť: Tieto topánky sú vhodné nielen naalebo halový futbal, ale môže sa použiť aj na iné halové športové aktivity. Ich vynikajúca trakcia a ľahká konštrukcia z nich robia univerzálnu voľbu pre akúkoľvek hru v hale.

Výrobok je vhodný pre:



- Hráčov halového futbalu, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon a dominovať na ihrisku.
- Jednotlivcov, ktorí si pri športovej obuvi cenia pohodlie a priedušnosť.
- Športovcov, ktorí hľadajú odolnú a dlhotrvajúcu obuv, ktorá vydrží intenzívne hranie.
- Tí, ktorí chcú vyniknúť a urobiť dojem svojou jedinečnou a živou obuvou.
- Všetci, ktorí sa zúčastňujú halových športových aktivít a potrebujú spoľahlivú trakciu a obratnosť.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento výrobok:
1. Odhaľte svoj plný potenciál vďaka vylepšeným výkonnostným vlastnostiam, ako je vynikajúca trakcia a lepšia kontrola lopty.
Zažite bezkonkurenčné pohodlie vďaka priedušným materiálom, ktoré udržia vaše nohy v chlade a suchu.
3. Investujte do odolného a dlhotrvajúceho páru obuvi, ktorý vydrží nároky intenzívneho hrania.
4. Vyniknite z davu vďaka žiarivej fluórovej farbe a štýlovému dizajnu.
5. Užívajte si všestrannosť tejto obuvi, ktorá je vhodná na rôzne halové športové aktivity, nielen na halový futbal.
DRIW.911.IN
6 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product