• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálovky Joma Maxima 904 Royal indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Maxima 904 Royal

  • 44
  • 45
36,84 € (s DPH) 38,77 € -5% 30,70 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 34,90 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Joma Maxima 904 Royal Indoor Skates sú ideálnou voľbou pre všetkých nadšencov halových športov, ktorí hľadajú maximálne pohodlie, výnimočný výkon a štýlový dizajn. Tieto topánky sú starostlivo vyrobené z prvotriednych materiálov a inovatívnych technológií, ktoré zabezpečujú optimálny výkon a odolnosť. Či už hráte futsal, hádzanú alebo akýkoľvek iný halový šport, tieto topánky vám poskytnú podporu a obratnosť, ktorú potrebujete na to, aby ste dominovali v hre.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre hráčov na futsal, ktorí chcú hrať na ihrisku:


- Prémiová kvalita: Tieto kopačky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhodobý výkon a odolnosť.
- Zvýšené pohodlie: Polstrovaný golier a polstrovaná stielka poskytujú výnimočné pohodlie a umožnia vám sústrediť sa na hru bez akéhokoľvek rozptyľovania.
- Vynikajúca priľnavosť: Gumová podrážka je navrhnutá tak, aby poskytovala vynikajúcu priľnavosť na halových povrchoch a dodala vám istotu pri rýchlych otočkách a prudkých pohyboch.
- Priedušná konštrukcia: Priedušný zvršok zo sieťoviny umožňuje optimálne prúdenie vzduchu a udrží vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívnych zápasov.
- Štýlový dizajn: Vďaka elegantnému a modernému dizajnu je táto obuv nielen funkčná, ale dodá vášmu športu aj nádych elegantného štýlu.

Technické údaje o produkte: Vhodné na obuv, ktorá sa dá nosiť na nohách:


- Materiál: Syntetický zvršok s panelmi zo sieťoviny pre priedušnosť
- Zapínanie: Šnurovanie pre bezpečné nosenie
- Polstrovanie: Polstrovaný golier a polstrovaná stielka pre väčšie pohodlie
- Podrážka: Gumová podrážka pre vynikajúcu trakciu na vnútorných povrchoch
- Hmotnosť: Ľahká konštrukcia pre ľahkú pohyblivosť

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že s istotou vstúpite na halové ihrisko s vedomím, že máte dokonalú obuv, ktorá podporí každý váš pohyb. Skateboardové topánky Joma Maxima 904 Royal vám dobre padnú okolo nohy, aby vám pohodlne a bezpečne sedeli. Pri chôdzi po kurte cítite, ako odpružená stielka pohlcuje nárazy každého kroku, vďaka čomu sa môžete sústrediť len na svoju hru. Priedušný zvršok zo sieťoviny udrží vaše nohy v chlade a suchu a zabráni akémukoľvek nepohodliu alebo rozptyľovaniu. Pri každej otočke a zákrute pocítite vynikajúcu trakciu gumovej podrážky, ktorá vám poskytne stabilitu a priľnavosť potrebnú na zdolanie súperov. Táto obuv nielen zlepší váš výkon, ale aj pozdvihne váš štýl, vďaka čomu vám budú závidieť spoluhráči a konkurenti.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčné pohodlie: Polstrovaný golier a polstrovaná stielka poskytujú maximálne pohodlie a umožnia vám hrať celé hodiny bez nepohodlia a únavy.
- Vylepšený výkon: Vynikajúca priľnavosť a ľahká konštrukcia týchto topánok vám umožnia pohybovať sa rýchlo a bez námahy, čím získate konkurenčnú výhodu na ihrisku.
- Odolnosť: Tieto topánky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a sú navrhnuté tak, aby vydržali nároky intenzívnych halových športov a poskytovali dlhotrvajúci výkon.
- Priedušnosť: Priedušný zvršok zo sieťoviny udrží vaše nohy v chlade a suchu, čím zabráni poteniu a zápachu aj počas tých najintenzívnejších zápasov.
- Štýlovosť: Vďaka elegantnému dizajnu tieto topánky nielen výnimočne dobre fungujú, ale zároveň pozdvihnú váš štýl, aby ste vynikli na kurte aj mimo neho.

Výrobok je vhodný pre:


- Hráči futsalu
- Hádzanári
- Hráči sálového futbalu
- Hráči bedmintonu
- Hráči volejbalu

5 dôvodov, prečo si kúpiť sálovú obuv Joma Maxima 904 Royal:
1. Bezkonkurenčné pohodlie: Zažite bezkonkurenčné pfit s polstrovaným golierom a polstrovanou stielkou, ktorá vám umožní hrať svoju najlepšiu hru bez akéhokoľvek nepohodlia.
2. Vynikajúci výkon: Vynikajúca trakcia a ľahká konštrukcia vám poskytnú obratnosť a rýchlosť, ktoré potrebujete na to, aby ste prekonali svojich súperov.
3. Odolnosť: Táto obuv je vyrobená z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú dlhotrvajúci výkon v najťažších podmienkach. intenzívnych zápasoch.
4. Priedušnosť: Priedušný zvršok zo sieťoviny udržuje vaše nohy v chlade a suchu, zabraňuje poteniu a zápachu, vďaka čomu sa môžete sústrediť len na hru.
5. Štýl a všestrannosť: Topánky nielenže podávajú výnimočne dobrý výkon, ale ich elegantný dizajn zároveň dodá vášmu športovému oblečeniu štýl, vďaka ktorému vám budú spoluhráči a súperi závidieť.

MAXW.904.IN
5 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product