• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálovky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor

64,01 € (s DPH) 67,37 € -5% 53,34 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 64,01 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor:



Joma Cancha LNFS Fluor Indoor je vysoko výkonná halová futbalová obuv, ktorá posunie vašu hru na vyššiu úroveň. Táto obuv bola navrhnutá s ohľadom na potreby profesionálnych hráčov a ponúka výnimočné pohodlie, odolnosť a výkon na ihrisku. Či už ste skúsený profesionál alebo príležitostný hráč, ktorý chce zlepšiť svoje zručnosti, tieto topánky sú pre vás ideálne.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre hráčov, ktorí chcú hrať na ihrisku:



- Vynikajúca priľnavosť: Topánky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor majú gumovú podrážku, ktorá poskytuje vynikajúcu priľnavosť na halových povrchoch. Vďaka tomu môžete ľahko robiť rýchle otočky, zrýchľovať a zastavovať, čím získate výhodu nad svojimi súpermi.

- Vylepšené tlmenie: Táto obuv je vybavená tlmiacou stielkou, ktorá tlmí nárazy a poskytuje maximálne pohodlie počas celej hry. Rozlúčte sa s boľavými nohami a privítajte hodiny hry bez nepohodlia.

- Ľahká konštrukcia: Táto obuv váži tak akurát, takže vás na kurte nebude zaťažovať. Ľahká konštrukcia umožňuje rýchle pohyby a obratnosť, vďaka čomu získate výhodu, ktorú potrebujete na to, aby ste prekonali svojich súperov.

- Priedušná konštrukcia: Tenisky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor majú priedušný zvršok, ktorý udrží vaše nohy v chlade a suchu aj počas intenzívnych zápasov. Rozlúčte sa so spotenými nohami a privítajte svieže a pohodlné hranie.

- Štýlový dizajn: Vďaka elegantnému a modernému dizajnu je táto obuv nielen funkčná, ale aj módna. Vyniknite na kurte vďaka žiarivej farbe Fluor, za ktorou sa budú otáčať hlavy a ktorá zanechá trvalý dojem.

Technické údaje o výrobku:



- Materiál zvršku: Materiál: syntetická koža
- Materiál podrážky: Materiál: guma
- Zapínanie: šnurovanie
- Polstrovanie: Penová stielka
- Hmotnosť: Ľahká
- Farba: Fluor

Predstavte si produkt:



Predstavte si, ako s istotou vstupujete na halové ihrisko s vedomím, že máte na nohách tú najlepšiu výbavu. Keď si šnurujete halové tenisky Joma Cancha LNFS Fluor, cítite, ako materiály prémiovej kvality obopínajú vaše chodidlá a poskytujú im príjemné a bezpečné nosenie. Žiarivá farba Fluor upúta váš pohľad a odráža vaše odhodlanie vyniknúť a urobiť vyhlásenie. Pri každom kroku pocítite vynikajúcu trakciu gumovej podrážky, ktorá vám umožní robiť rýchle zákroky, bez námahy meniť smer a zanechať súperov v úžase. Polstrovaná stielka tlmí nárazy pri každom skoku a pristátí, čím poskytuje pohodlný a podporný zážitok počas celej hry. Kĺžete po ihrisku a cítite, ako ľahká konštrukcia posilňuje každý váš pohyb. Priedušný zvršok udrží vaše nohy v chlade a suchu, čím zaistí maximálne pohodlie aj počas tých najintenzívnejších zápasov. S halovými teniskami Joma Cancha LNFS Fluor sa stanete nezastaviteľnými.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Zvýšený výkon: Sálovky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor sú navrhnuté tak, aby optimalizovali váš výkon na halovom kurte. Vďaka vynikajúcej trakcii, odpruženiu a ľahkej konštrukcii vám táto obuv poskytne výhodu, ktorú potrebujete na to, aby ste prekonali svojich súperov a naplno využili svoj potenciál.

- Maximálne pohodlie: Rozlúčte sa s nepohodlím a privítajte hodiny hry bez bolesti nôh. Polstrovaná stielka a priedušná konštrukcia tejto obuvi zaručujú maximálne pohodlie, vďaka čomu sa môžete sústrediť na hru bez akéhokoľvek rozptyľovania.

- Odolnosť: Táto obuv je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je konštruovaná tak, aby vydržala. Zvršok zo syntetickej kože a gumová podrážka sú navrhnuté tak, aby vydržali nároky halového futbalu, čo zaručuje, že si tieto topánky budete môcť užívať počas nasledujúcich sezón.

- Štýl: Tieto topánky ponúkajú nielen výnimočný výkon, ale sú aj módnou záležitosťou.t. Žiarivú farbu Fluor a elegantný dizajn vám budú závidieť spoluhráči aj súperi.

- Lopta Joma Cancha LNFS Fluor Indoor je vhodná pre hráčov všetkých úrovní, od príležitostných hráčov až po profesionálov. Bez ohľadu na úroveň vašich zručností tieto topánky pozdvihnú vašu hru a priblížia vás k vašim cieľom.

Výrobok je vhodný pre:



- Hráčov halového futbalu všetkých úrovní
- Príležitostných hráčov, ktorí chcú zlepšiť svoju hru
- Profesionálov, ktorí hľadajú vysoko výkonnú obuv
- jednotlivcov, ktorí pri výbave na šport uprednostňujú pohodlie a štýl
- Všetci, ktorí chcú na ihrisku vyniknúť a urobiť trvalý dojem

5 dôvodov, prečo si kúpiť halové kopačky Joma Cancha LNFS Fluor:
- Vynikajúca trakcia pre rýchle obraty a obratnosť
- Vylepšené odpruženie pre maximálne pohodlie počas celej hry
- Ľahká konštrukcia pre ľahký pohyb na kurte
- Priedušná konštrukcia, ktorá udrží vaše nohy v chlade a suchu
- Štýlový dizajn, ktorý robí módny dojem

CANS.LIGA.IN
9999055153353

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product