• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálovky Joma Top Flex 2022 White/Red Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Halovky Joma Top Flex 2022 White/Red Indoor

  • 44,5
56,24 € (s DPH) 59,20 € -5% 46,87 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 53,28 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Top Flex 2022 White/Red Indoor:


Sálovky Joma Top Flex 2022 White/Red Indoor vám pomôžu zlepšiť vašu hru. Táto obuv je navrhnutá tak, aby pozdvihla váš halový výkon, a predstavuje dokonalú kombináciu štýlu, pohodlia a funkčnosti. Či už ste profesionálny športovec alebo príležitostný hráč, tieto topánky určite posunú vašu hru na vyššiu úroveň.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre mužov a ženy:


- Vynikajúca priľnavosť: Halová obuv Joma Top Flex 2022 White/Red je vybavená vysokokvalitnou gumovou podrážkou, ktorá poskytuje výnimočnú trakciu na halových povrchoch. Vďaka tomu môžete robiť rýchle otočky, bez námahy meniť smer a udržiavať stabilitu počas celej hry.

- Zvýšená odolnosť: Táto obuv, vyrobená s precíznosťou, je skonštruovaná tak, aby odolala požiadavkám intenzívnej halovej hry. Kombinácia zvršku zo syntetickej kože a sieťoviny ponúka nielen odolnosť, ale umožňuje aj priedušnosť, takže vaše nohy zostanú počas dlhších herných seáns v pohodlí a chlade.

- Optimálne odpruženie: Top Flex 2022 je vybavená odpruženou stielkou, ktorá tlmí nárazy, čím znižuje záťaž vašich nôh. Rozlúčte sa s nepohodlím a privítajte pohodlné hranie. Pozdvihnite svoj výkon na novú úroveň bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v oblasti pohodlia.

- Elegantný dizajn: Vďaka bielo-červenej farebnej kombinácii tieto topánky vyžarujú štýl a sofistikovanosť. Elegantný dizajn je nielen vizuálne príťažlivý, ale zaručuje aj priliehavé nosenie, čo vám umožní pohybovať sa na kurte svižne a sebaisto.

- Všestranný výkon: Či už hráte futsal, hádzanú alebo akýkoľvek iný halový šport, halová obuv Joma Top Flex 2022 White/Red je vašou voľbou. Táto obuv, navrhnutá pre všestrannosť, vyniká na rôznych halových povrchoch a poskytuje vám výkon, ktorý potrebujete pri akejkoľvek hre.

Technické údaje o výrobku:


- Značka: Joma
- Model: Joma, model Joma, model Joma, model Joma, model Joma: Joma: Top Flex 2022
- Farba: biela/červená
- Materiál: Materiál: Syntetická koža a sieťovina, gumová podrážka
- Zapínanie: šnurovanie
- Polstrovaná stielka pre väčšie pohodlie
- Vhodné na halové športy, ako je futsal, hádzaná atď.

Predstavte si produkt:


Predstavte si seba na halovom ihrisku, pripraveného zdolať svojich súperov. Keď si zašnurujete halovú obuv Joma Top Flex 2022 White/Red, pocítite príval sebavedomia. Elegantný dizajn dokonale obopne vaše chodidlá a poskytne oporu, ktorú potrebujete na rýchle pohyby. Vynikajúca priľnavosť gumovej podrážky vám umožní bez námahy kĺzať po ihrisku a zanechať súperov v úžase. Pri každom kroku pocítite optimálne odpruženie, ktoré pohlcuje nárazy, a vy sa tak môžete slobodne sústrediť na svoju hru. Priedušné materiály udržia vaše nohy svieže, čo vám umožní udržať si špičkový výkon až do záverečného hvizdu. Tieto topánky sú vašou tajnou zbraňou, ktorá vám umožní dominovať v hre a zanechať trvalý dojem.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Bezkonkurenčný výkon: Halová obuv Joma Top Flex 2022 White/Red je navrhnutá tak, aby zvýšila váš výkon na halovom kurte. Vďaka ich vynikajúcej priľnavosti, odolnosti a optimálnemu odpruženiu zažijete počas hry bezkonkurenčnú obratnosť, stabilitu a pohodlie.

- Štýl sa snúbi s funkčnosťou: Táto obuv nielenže poskytuje výnimočný výkon, ale môže sa pochváliť aj elegantným dizajnom, vďaka ktorému budete na kurte vynikať. Bielo-červená farebná kombinácia vyžaruje sebavedomie a dodá vašej hre štýl.

- Všestranná obuv na rôzne halové športy: Či už sa venujete futsalu, hádzanej, alebo akémukoľvek inému halovému športu, táto obuv vás pokryje. Ich všestranný výkon zaručuje, že môžete vyniknúť v akejkoľvek hre, a dodáva vám sebavedomie, aby ste mohli prijať akúkoľvek výzvu.

- Dlhotrvajúca odolnosť: Táto obuv je vyrobená z vysokokvalitných materiálov.o vydržať náročné podmienky intenzívnej hry v interiéri. Môžete sa spoľahnúť, že ich odolnosť vás bude sprevádzať na vašej športovej ceste, hru za hrou.

- Vynikajúce pohodlie: Vďaka polstrovanej stielke a priedušným materiálom poskytuje výnimočné pohodlie, ktoré vám umožní sústrediť sa výlučne na hru. Rozlúčte sa s únavou nôh a nepohodlím a privítajte pohodlný a príjemný zážitok z hry.

Výrobok je vhodný pre:


- Profesionálnych športovcov, ktorí chcú pozdvihnúť svoju hru v hale.
- Príležitostných hráčov, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon a užiť si pohodlnú hru.
- Športových nadšencov, ktorí sa venujú futsalu, hádzanej alebo iným halovým športom a hľadajú kvalitnú obuv.

5 dôvodov, prečo si kúpiť halovú obuv Joma Top Flex 2022 White/Red:
1. Bezkonkurenčný výkon s vynikajúcou priľnavosťou, odolnosťou a optimálnym odpružením.
2. Štýlový dizajn, ktorý dodá vašej hre sebavedomie a šmrnc.
3. Všestrannosť pre rôzne halové športy, ktorá vám zaručí, že vyniknete v akejkoľvek hre.
4. Dlhotrvajúca odolnosť, ktorá vydrží nároky intenzívnej hry v hale.
5. Vynikajúce pohodlie, ktoré eliminuje únavu nôh a umožňuje vám naplno si vychutnať zážitok z hry.

TOPS.2022.IN
1 ks
9998922553371

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product