• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálovky Tactico 811 Green Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Halové korčule Joma Tactico 811 Green

Halovky Joma Tactic 811 Green Indoor majú dve vlastnosti, vďaka ktorým sú jedinečné. Systém Sock a nová podrážka vyrobená v spolupráci s Michelinom. Rez je vyrobený z materiálu KPU, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Perfektné pre prax tohto športu. Zahŕňa systém ponožiek, ktorý umožňuje chodidlu prirodzenejšie pohyby a približuje sa k pocitu bosých nôh.

  • 45
  • 44,5
60,12 € (s DPH) 63,29 € -5% 50,10 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 56,96 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálovky Joma Tactico 811 Green Indoor:


Ste pripravení dominovať na halovom futbalovom ihrisku? Nehľadajte nič iné, než obuv Joma Tactico 811 Green Indoor. Tieto topánky, navrhnuté s precíznosťou a vytvorené pre výkon, sú dokonalým spoločníkom pre každého futbalistu, ktorý hľadá štýl, pohodlie a kontrolu na ihrisku.

Vlastnosti produktu:


- Vynikajúca priľnavosť: Topánky Joma Tactico 811 Green Indoor sú vybavené špeciálne navrhnutou gumovou podrážkou, ktorá poskytuje vynikajúcu priľnavosť na halových povrchoch. Pohybujte sa s istotou a nikdy sa neobávajte pošmyknutia alebo straty kontroly.
- Ľahká konštrukcia: Táto obuv sa vyznačuje ľahkou konštrukciou, ktorá vám umožní rýchly a bezproblémový pohyb po kurte. Zažite obratnosť ako nikdy predtým a s ľahkosťou predbehnite svojich súperov.
- Zvýšená odolnosť: Táto obuv, vyrobená z vysokokvalitných materiálov, je konštruovaná tak, aby vydržala nároky intenzívnych zápasov v halovom futbale. Sú navrhnuté tak, aby vydržali, a poskytujú vám dlhodobý výkon a hodnotu za vaše peniaze.
- Priedušné pohodlie: Halová obuv Joma Tactico 811 Green má priedušný zvršok, ktorý udrží vaše nohy v pohodlí a komforte počas intenzívneho zápasu. Rozlúčte sa so spotenými nohami a pozdravte dlhé hodiny hry.
- Vďaka žiarivo zelenej farbe a elegantnému dizajnu sú tieto topánky nielen funkčné, ale aj módne. Vyniknite na ihrisku a zaujmite svojím štýlom.

Technické údaje o výrobku:


- Materiál zvršku: Materiál: Syntetika
- Materiál podrážky: Syntetický materiál: Materiál: guma
- Zapínanie: šnurovanie
- Farba: zelená
- Dostupné veľkosti: 6-12 (US)

Predstavte si produkt:


Predstavte si, ako s istotou vstupujete na halové futbalové ihrisko. Keď si šnurujete halovú obuv Joma Tactico 811 Green, cítite, ako sa vo vás stupňuje očakávanie. Žiarivá zelená farba upúta pozornosť každého a vy si nemôžete pomôcť, ale pocítite príval vzrušenia. Keď sa hra začne, vďaka vynikajúcej priľnavosti obuvi sa bez námahy kĺžete po ihrisku. Vaši súperi sa snažia držať krok, keď predvádzate svoju obratnosť a kontrolu. Pri každom presnom pohybe cítite silu a presnosť, ktorú tieto topánky poskytujú. Dominujete v hre a publikum šialene zíva. To je sila halovej obuvi Joma Tactico 811 Green.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Zvýšený výkon: Sálovky Joma Tactico 811 Green Indoor sú navrhnuté tak, aby optimalizovali váš výkon na halovom futbalovom ihrisku. Vďaka vynikajúcej priľnavosti, ľahkej konštrukcii a zvýšenej odolnosti posunú tieto topánky vašu hru na vyššiu úroveň.
- Maximálne pohodlie: Už žiadne nepohodlie ani rozptyľovanie počas hry. Táto obuv poskytuje priedušné pohodlie, vďaka ktorému sa môžete sústrediť na svoj výkon bez nepríjemných pocitov alebo spotených nôh.
- Štýl na kurte aj mimo neho: Vyniknite v dave vďaka štýlovému dizajnu tejto obuvi. Či už hráte zápas, alebo sa stretávate s priateľmi, tieto topánky urobia módny dojem.
- Dlhodobá investícia: Vďaka kvalitným materiálom a odolnej konštrukcii sú tieto topánky vyrobené tak, aby vydržali. Investujte do páru, ktorý vám poskytne dlhodobý výkon a hodnotu za vaše peniaze.
- Všestrannosť: Halová obuv Joma Tactico 811 Green je vhodná na rôzne halové povrchy, čo z nej robí univerzálnu voľbu pre všetky vaše potreby v oblasti halového futbalu.

Výrobok je vhodný pre:


- Hráčov halového futbalu všetkých úrovní zručností
- Tých, ktorí hľadajú vynikajúcu priľnavosť a kontrolu na halových povrchoch
- Jednotlivcov, ktorí hľadajú štýlovú a pohodlnú halovú futbalovú obuv
- Hráčov, ktorí si cenia odolnosť a dlhotrvajúci výkon

5 dôvodov, prečo si kúpiť halovú futbalovú obuv Joma Tactico 811 Green:
- Superialebo priľnavosť pre lepšiu kontrolu a stabilitu na vnútorných povrchoch
- Ľahká konštrukcia pre obratnosť a rýchle pohyby
- Priedušný komfort, ktorý udrží vaše nohy v chlade a suchu počas intenzívneho hrania
- Štýlový dizajn, ktorý robí módny dojem na kurte aj mimo neho
- Odolné materiály zaručujú dlhotrvajúci výkon a hodnotu za vaše peniaze.

TACTW.811.IN
5 položky
9997787353386

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product