• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Sálová obuv Joma Maxima Flexo 802 Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

Vnútorná obuv Joma Maxima Flexo 802 Indoor

Kopačky Joma Maxima Flexo 802 Indoor je vyrobená z odolného a ľahkého materiálu Fibratec. Tým sú sálovky flexibilné a pohodlné. Poskytujú veľmi dobrú stabilitu.

  • 45
  • 40,5
32,28 € (s DPH) 26,90 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Sálová obuv Joma Maxima Flexo 802 Indoor:



Či už ste skúsený hráč alebo začiatočník, táto obuv pozdvihne vašu hru na novú úroveň. Táto obuv, precízne navrhnutá a vyrobená z tých najlepších materiálov, ponúka bezkonkurenčný výkon, pohodlie a štýl.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre hráčov, ktorí chcú hrať na ihrisku:



- Vynikajúca priľnavosť: Halová obuv Joma Maxima Flexo 802 je vybavená špeciálne navrhnutou gumovou podrážkou, ktorá poskytuje výnimočnú priľnavosť na halových povrchoch. Môžete robiť rýchle otočky, prudké zastavenia a svižné pohyby bez obáv z pošmyknutia alebo straty stability.

- Zvýšená stabilita: Vďaka inovatívnej konštrukcii medzipodrážky ponúka táto obuv vynikajúcu stabilitu a podporu. Môžete sa bez obáv pohybovať na ihrisku alebo v teréne s vedomím, že vaše nohy sú dobre chránené a vyvážené. Rozlúčte sa s vyvrtnutým členkom a privítajte lepší výkon.

- Priedušný dizajn: Halová obuv Joma Maxima Flexo 802 je vybavená priedušnou vrchnou sieťovinou, ktorá umožňuje cirkuláciu vzduchu a udržuje vaše nohy v chlade a suchu. Už žiadne spotené a nepohodlné nohy počas intenzívnych zápasov. Zostaňte sústredení a v pohodlí počas celého zápasu.

- Ľahké a flexibilné: Táto obuv je neuveriteľne ľahká, čo vám umožní pohybovať sa rýchlo a bez námahy. Flexibilná konštrukcia sa prispôsobí prirodzeným pohybom vášho chodidla a poskytuje priľnavosť ako v rukavici. Zažite voľnosť pohybu ako nikdy predtým a naplno rozviňte svoj potenciál na ihrisku.

- Odolnosť: Joma je známa svojím záväzkom voči kvalite a halová obuv Maxima Flexo 802 nie je výnimkou. Táto obuv je vyrobená tak, aby vydržala, so zosilnenými švami a odolnými materiálmi. Investujte do páru, ktorý vydrží skúšku času a nespočetné množstvo zápasov.

Technické údaje o výrobku:



- Materiál zvršku: Materiál: Syntetická koža a priedušná sieťovina
- Materiál podrážky: Materiál medzipodrážky: guma
- Materiál medzipodrážky: guma: Polstrovanie pre väčšie pohodlie a stabilitu
- Zapínanie: Šnurovací dizajn pre bezpečné uchytenie
- Hmotnosť: Ľahký dizajn pre obratnosť a rýchlosť

Predstavte si produkt:



Predstavte si, že na ihrisko alebo do terénu vstúpite s halovou obuvou Joma Maxima Flexo 802 Indoor. Elegantný dizajn a žiarivé farby určite upútajú pozornosť každého. Keď si zašnurujete šnúrky, pocítite priliehavý strih a podporu objímajúcu vaše chodidlá. V okamihu, keď sa začnete hýbať, si uvedomíte vynikajúcu priľnavosť a stabilitu, ktorú táto obuv ponúka. Pri každom skoku, otočke a zákrute pocítite, ako vám v žilách prúdi sebadôvera. Svoje pohyby máte úplne pod kontrolou a nič vás nemôže zastaviť v dosiahnutí veľkosti.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Bezkonkurenčný výkon: Halová obuv Joma Maxima Flexo 802 je navrhnutá tak, aby optimalizovala váš výkon na halových povrchoch. Vďaka vynikajúcej priľnavosti, stabilite a flexibilite môžete predbehnúť svojich súperov a precízne predviesť svoje schopnosti.

- najvyššie pohodlie: Rozlúčte sa s nepohodlím a sústreďte sa výlučne na hru. Táto obuv je vybavená odpruženou medzipodrážkou a priedušnou vrchnou sieťovinou, vďaka čomu zostanú vaše nohy v pohodlí a chlade aj počas intenzívnych zápasov. Už žiadne rozptyľovanie, len čistý výkon.

- Štýl, ktorý vynikne: Vykročte na kurt so sebavedomím a štýlom. Halová obuv Joma Maxima Flexo 802 sa môže pochváliť elegantným dizajnom a živými farbami, vďaka ktorým budete stredobodom pozornosti. Ukážte svoju osobnosť a urobte vyhlásenie pri každom kroku, ktorý urobíte.

- Dlhodobá odolnosť: Investujte do páru topánok, ktoré vás budú sprevádzať na vašej športovej ceste dlhé roky. Halová obuv Joma Maxima Flexo 802 je skonštruovaná tak, aby vydržala náročnéintenzívnych zápasov, vďaka čomu zostanú vaším spoľahlivým spoločníkom na ihrisku.

- všestranný výkon: Tieto topánky sú vhodné na rôzne halové športy vrátane futsalu, hádzanej a volejbalu. Či už ste profesionálny športovec alebo príležitostný hráč, halová obuv Maxima Flexo 802 pozdvihne vašu hru a pomôže vám dosiahnuť nové výšky.

Výrobok je vhodný pre:



- Hráčov futsalu, ktorí hľadajú lepšiu priľnavosť a obratnosť na halových povrchoch.
- Hádzanárov, ktorí hľadajú stabilitu a oporu pri rýchlych pohyboch.
- Volejbalistov, ktorí chcú na ihrisku dominovať s istotou a štýlom.
- Milovníkov halových športov všetkých úrovní, ktorí uprednostňujú pohodlie, výkon a odolnosť.

Dôvody, prečo si kúpiť halové kopačky Joma Maxima Flexo 802:
1. Vynikajúca priľnavosť pre bezkonkurenčný výkon na halových povrchoch.
2. Zvýšená stabilita na ochranu chodidiel a prevenciu zranení.
3. Priedušný dizajn pre pohodlné a suché nohy počas celej hry.
4. Ľahká a flexibilná konštrukcia pre neobmedzený pohyb.
5. Odolné materiály a spracovanie pre dlhodobý výkon.

JOMAMAXIMA802
1 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product