• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Badmintonová raketa Yonex B-4000
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Badmintonová raketa Yonex B-4000

19,02 € (s DPH) 20,02 € -5% 15,85 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 19,02 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Je to vysoko kvalitná bedmintonová raketa určená pre hráčov všetkých úrovní. Vďaka pokročilej technológii a vynikajúcemu výkonu táto raketa posunie vašu hru do nových výšin. Či už ste začiatočník, alebo skúsený hráč, raketa Yonex B-4000 vám pomôže dominovať na kurte a nechať súperov na lane.

Vlastnosti produktu:


- Ľahká a odpružená: Raketa Yonex B-4000 je vyrobená z kombinácie kvalitných materiálov, vďaka ktorým je ľahká a odpružená. Vďaka tomu môžete hrať s istotou, pretože viete, že vaša raketa vydrží nároky intenzívnej hry.
- Sila a kontrola: Táto raketa je navrhnutá tak, aby poskytovala dokonalú rovnováhu sily a kontroly. Inovatívna konštrukcia rámu a napnutie knotu umožňuje výbušnejšie línie a tesnejšie údery, aby ste získali výhodu nad súpermi.
- Pohodlné držanie: Yonex B-4000 má pohodlné držanie, ktoré umožňuje dlhšiu hru bez nepohodlia a únavy. Ergonomický dizajn zaisťuje bezpečný úchop a umožňuje sústrediť sa na hru bez rozptyľovania.
- Lepšia ovládateľnosť: Vďaka aerodynamickému rámu a vyvinutému rozloženiu hmotnosti ponúka táto raketa lepšiu ovládateľnosť na kurte. Budete sa môcť pohybovať rýchlo a bez námahy, čo vám uľahčí získavanie úderov a kontrolu nad hrou.
- Štýlový dizajn: Raketa Yonex B-4000 nielenže dosahuje výnimočne dobré výsledky, ale aj skvele vyzerá. Vďaka elegantnému a modernému dizajnu vyniknete pri hre a získate pocit sebavedomia a štýlu.

Technické údaje o produkte:


- Materiál:
Hmotnosť: 85-89 gramov
- Napätie: rovnomerné
- Napätie: stredné
- Napätie strún: 20 -24 lbs
- Dĺžka: 675 mm

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že vstúpite na bedmintonový kurt s loptičkou Yonex B-4000 v rukách. Raketa je ľahká, ale výkonná, keď s ňou ľahko šviháte vzduchom. Každý váš úder je presný a silný, takže súperi majú problém s vami držať krok. Pri každom údere pocítite príval adrenalínu s vedomím, že máte v rukách dokonalú zbraň. Elegantný dizajn rakety zodpovedá vášmu sebavedomiu a štýlu hry, takže budete na kurte vidieť zakaždým, keď budete hrať.

Výhody produktu pre hráča:


- Lepší výkon: Raketa Yonex B-4000 je navrhnutá tak, aby zvýšila výkon na bedmintonovom kurte. Vďaka pokročilej technológii a dizajnu hrotov zažijete lepšiu silu, kontrolu a ovládateľnosť, čo vám umožní posunúť vašu hru na vyššiu úroveň.
- Odolnosť: Táto raketa je vyrobená tak, aby vydržala. Vysokokvalitné materiály a konštrukcia zaručujú, že vydrží náročnú intenzívnu hru bez toho, aby sa znížil jej výkon.
- Pohodlie a úchop: Pohodlný úchop rakety Yonex B-4000 zaručuje, že môžete hrať dlhú dobu bez nepohodlia a únavy. Bezpečný úchop umožňuje lepšiu kontrolu a presnosť shaftov.
- Štýl a sebavedomie: Vďaka elegantnému a modernému dizajnu tejto rakety budete na kurte vyzerať a cítiť sa sebavedomo. Budete vyčnievať z davu a vyžarovať pocit štýlu a profesionality.
- Všestrannosť: raketa Yonex B-4000 je vhodná pre hráčov všetkých úrovní zručností. Či už ste začiatočník alebo pokročilý hráč, táto raketa sa prispôsobí vášmu štýlu hry a pomôže vám naplno rozvinúť váš potenciál.

Produkt je vhodný pre:


- Yonex B-4000 je skvelou voľbou pre začiatočníkov, ktorí chcú zlepšiť svoju hru. Vďaka ľahkej konštrukcii a pohodlnej rukoväti sa s ňou ľahko manipuluje, zatiaľ čo pokročilá technológia vám zaručí lepší výkon hneď od začiatku.
- stredne pokročilí hráči.Raketa Yonex B-4000 je určená pre pokročilých hráčov, ktorí chcú posunúť svoju hru na vyššiu úroveň. Jej sila, kontrola a ovládateľnosť vám poskytnú výhodu nad súpermi a pomôžu vám dosiahnuť nové výšky vo vašej hre.
- Pokročilí hráči: Aj pokročilí hráči ocenia vynikajúci výkon rakety Yonex B-4000. Jeho sila a kontrola umožňujú presnejšie údery a výbušnejšie línie, vďaka čomu získate na ihrisku výhodu.

5 dôvodov, prečo si kúpiť tento produkt:


- Vynikajúci výkon: raketa Yonex B-4000 je navrhnutá tak, aby zlepšila vašu hru vďaka pokročilej technológii a vynikajúcej konštrukcii.
- Ľahká a odpružená: užite si ľahkú raketu, ktorá vydrží aj intenzívnu hru.
- Výkon a kontrola: Zažite dokonalú rovnováhu sily a kontroly, ktorá vám poskytne výhodu nad súpermi.
- Pohodlný úchop: Ergonomický dizajn poskytuje bezpečný a pohodlný úchop, ktorý umožňuje dlhšiu hru bez nepohodlia a únavy.
- Štýlový dizajn: Vyniknite na kurte vďaka elegantnému a modernému dizajnu rakety Yonex B-4000, ktorý vám dodá pocit sebavedomia a štýlu.

K4000-34-512
4549317283141

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product