• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Mystery Island
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Mystery Island

Penny board Meteor Mystery Island v kombinácii fialovej dosky a modrými kolieskami je extrémne populárny plastový skateboard zo 70. a 80. rokov v kombinácii s modernou technológiou. Plastová doska s polyuretánovými kolieskami je ideálny pre jazdu v meste na preplnených chodníkoch. Je ľahký a oveľa menšie ako bežné skateboardy, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu zmenu smeru a dokonalé prevedenie pohybov.

25,19 € (s DPH) 26,52 € -5% 20,99 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,86 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Mystery Island:


Vítajte v krásnom svete Penny board Meteor Mystery Island! Tento úžasný skateboard je navrhnutý tak, aby vás vzal na vzrušujúcu jazdu po mystickom ostrove. Vďaka svojim žiarivým farbám a jedinečným vzorom je Penny board Meteor Mystery Island skutočným umeleckým dielom. Táto doska, vyrobená s precíznosťou a vášňou, zaručuje nezabudnuteľný zážitok z jazdy na skateboarde.



Vlastnosti výrobku: Meteoritka je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý sa dá ľahko a rýchlo používať:



  • Odolná konštrukcia: Doska Penny board Meteor Mystery Island je vyrobená z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhodobý výkon. Jej robustná paluba vydrží akúkoľvek výzvu, ktorú na ňu hodíte.
  • Táto doska, vybavená hladkými kolieskami a presnými ložiskami, ponúka maslovo hladkú jazdu. Bez námahy kĺže po chodníkoch a cíti vietor vo vlasoch.
  • Kompaktná a prenosná: Vďaka kompaktným rozmerom sa tento penny board ľahko prenáša. Vezmite si ju kamkoľvek a užívajte si slobodu korčuľovania na cestách.
  • Dizajn Meteor Mystery Island je vizuálne majstrovské dielo. Jeho žiarivé farby a zložité vzory z neho robia skutočnú ozdobu. Vyniknite v dave s touto ohromujúcou doskou.
  • Ideálna pre všetky úrovne zručností: Či už ste začiatočník alebo skúsený korčuliar, táto penny doska je vhodná pre každého. Ponúka vynikajúcu stabilitu a ovládateľnosť, takže je ideálna pre jazdcov všetkých vekových kategórií a úrovní zručností.


Odporúčania týkajúce sa výrobku: Vhodné pre deti od 3 rokov:


Uvoľnite svoju kreativitu: Vezmite si penny board Meteor Mystery Island a preskúmajte nové územia. Táto doska je ideálna na skúšanie nových trikov a zlepšovanie vašich korčuliarskych zručností.


Pripojte sa ku komunite Penny: Spojte sa s ostatnými korčuliarmi a podeľte sa o svoje skúsenosti s penny doskou Meteor Mystery Island. Pripojte sa k online fóram a skupinám na sociálnych sieťach, aby ste boli informovaní o najnovších trendoch a technikách.


Ochranný výstroj: Bezpečnosť by mala byť vždy prioritou. Pri jazde na Penny board Meteor Mystery Island nezabudnite nosiť prilbu, chrániče kolien a lakťov. Zostaňte v bezpečí a užívajte si vzrušenie z korčuľovania zodpovedne.


Jazdite štýlovo: Prispôsobte si svoj Penny board Meteor Mystery Island pomocou príslušenstva, ako sú pásky na grip, nálepky a LED svetlá. Pridajte svoj osobný dotyk a urobte zo svojej dosky odraz svojho jedinečného štýlu.



Zažite kúzlo Penny board Meteor Mystery Island a vydajte sa na dobrodružstvo, aké nemá obdoby. Priprav sa na jazdu na vlnách vzrušenia a preskúmaj neprebádané územia svojej fantázie!



Protišmykový povrch zabraňuje skĺznutiu z dosky.

Parametre:

  • Dĺžka: 56 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Vozidlo: matný hliník
  • Kolieska: 60x45 mm, syntetická guma
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: ABEC-5
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
  • Materiál dosky: PVC
  • Materiál vozíka: PVC: Materiál: hliník
  • Materiál kolies: PU
MET23693
32 položky
5900724018686
Hodnotenie produktu 
Dan Malý

Hodnocení Penny board Meteor Mystery Island

+ za rozumnou cenu kvalitní pennyboard

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product